Curs Ritualurile Munay Ki: Cum sa vedem frumusetea. Bucuresti, 24-26 februarie 2017

Autor: AstroCafe.ro - joi, 19 ianuarie 2017, 2168 vizualizari

Prima data am oferit ritualurile Munay Ki in 2010. Acum, dupa 7 ani, tot ceea ce inseamna acest curs are ecou in sufletul meu in acelasi fel autentic ca atunci cand am inceput.

Asa ca, da, pot spune aceleasi lucruri despre ritualurile Munay Ki: aceasta experienta ne ajuta sa descoperim mai mult spatiu disponibil in sufletele noastre si in viata noastra, ne permite sa accesam si sa oferim cu mai multa usurinta si generozitate, in jurul nostru, darul din noi insine. Si, mai presus de toate, ne conecteaza cu esenta noastra reala.

Acest curs ne ofera, de fiecare data, o noua pereche de ochi cu care sa vedem frumusetea din noi si din jurul nostru. Si cu care sa plangem de atata frumusete nebagata in seama in vietile noastre mult prea ocupate.

Si pentru ca acestea sunt lucruri de suflet, va adresez invitatia sa impartasim, din nou, binecuvantarea acestor ritualuri.

Ritualurile Munay Ki (cuvantul inseamna Iubire si Putere sau “Fii asa cum esti!”) sunt initierile pe care le primeau, inca din vechime, samanii din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika, Pastratorii Pamantului.

Aceste initieri reprezinta un proces in 9 pasi care poate accelera vindecarea ranilor din copilaria sau trecutul nostru, a ranilor transgenerationale si a mostenirilor genetice cu care ne-am nascut.

Alberto Villoldo, psiholog si antropolog american, este cel care a adus aceste initieri samanice  in lumea moderna, dupa ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni.

Bineinteles ca beneficiile unui astfel de curs sunt greu de evaluat la nivel mental. Putem insa aminti cateva din aspectele pe care le-am observat, in timp, si care ne pot ajuta in procesul nostru personal de vindecare in urma acestui curs:

Cele noua ritualuri Munay Ki pe care le veti primi sunt: ritualul vindecatorului, ritualul benzilor de putere, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului, ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului, ritualul pastratorilor stelelor si ritualul Creatorului.

Dupa ce treceti prin aceste initieri, ele devin ale voastre si puteti sa le transmiteti altora.

Data: 24-26 februarie 2017
Program: vineri: 17-21; sambata: 9.30 – 18; duminica: 9.30 – 18

Locatia: Bucuresti,  (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)

Pret: 450 RON

Veti primi: suport de curs, DVD cu explicarea ritualurilor facuta de Alberto Villoldo si propria piatra Pi pentru initieri.


Inscrierea se face pe baza unui avans de 200 RON.

Continutul cursului Ritualurile Munay Ki: Cum sa vedem frumusetea va fi urmatorul:

Ritualurile va vor fi oferite de Mihaela Marinas (Damaideparte.ro). Mai multe detalii despre mine aici.

Inscrieri si detalii:

mihaela@aimee.ro
0721465852
Damaideparte.ro

 

 

 

Astro Shop

Cele mai noi articole