Curs Human Design - Descopera-ti Geniul Nativ! - cu Iulian Motea

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 13 iulie 2014, 2270 vizualizari
Curs Human Design - Descopera-ti Geniul Nativ! - cu Iulian Motea

Pitesti - 22 iulie, Sibiu - 23 iulie, Cluj - 24 iulie

si Editie speciala in BUCURESTI 26 iulie

Fiecare dintre noi am venit pe aceasta lume atat cu daruri si talente unice, cat si cu vulnerabilitati, care sunt intiparite adanc in natura noastra (ADN-ul nostru). Din pacate, nu am venit si cu un „manual de instructiuni”. Nu a stiut nimeni sa ne spuna cum functionam, care sunt lucrurile la care suntem buni si care sunt cele de care sa ne ferim, astfel incat vietile noastre sa curga natural si armonios.

Dimpotriva, de mici suntem conditionati sa fim altceva decat ceea ce suntem cu adevarat si asta este ceea ce ne aduce foarte multa suferinta si ne face sa intampinam rezistenta in viata.

Analogia pe care imi place sa o fac este urmatoarea:

Te-ai nascut „un bec”, iar treaba ta si ceea ce este natural pentru tine este sa luminezi, dar, inca din copilarie, ti s-a spus ca „esti ciocan si trebuie sa bati cuie”. Neavand alt punct de reper si, de multe ori fiind obligat, ai inceput sa te conformezi si sa crezi asta. De atunci, te chinui sa fii un ciocan cat mai bun si, de multe ori, chiar nu intelegi de ce nu esti un ciocan la fel de bun ca ceilalti si te intrebi ce este in neregula cu tine.

Human Design este exact ca un „manual de instructiuni pentru viata”.

Ce se intampla in acest curs:

Acesta contine:

Costul cursului

Prețul normal al unui astfel de curs este de peste 600 lei.

Știu că, pentru foarte multe persoane, aceasta este o sumă prohibitivă și descurajantă, iar eu îmi doresc din toată inima ca această cunoaștere să fie disponibilă pentru cât mai mulți oameni.

Drept urmare, vei vedea în formularul de înscriere că îți poți alege singur prețul pe care să-l plătești începând de la 100 de lei până la 600 de lei.

Din punctul meu de vedere nu este important prețul pe care îl plătești, ci cât de mult înseamna acest preț pentru tine și recomand ca prețul ales să fie un efort pentru tine.

Citeste mai mult aici!

Te poti inscrie la curs urmand linkul de mai sus sau poti citi aici mai mult despre Human Design.

Pentru detalii si alte informatii:

Iulian Motea – 0722.760.186  – iulian@zerolimite.ro

Ce spun cei care care au participat la acest curs!

De ani de zile traiesc cu senzatia ca ceva nu este in regula cu mine, ca sunt *defecta*. Am incercat sa ma *repar*, sa aduc la mine ceea ce stiam ca imi lipseste. Am fost la tot felul de cursuri: energetice, de samanism, de psihologie etc., dar nimic nu a functionat, doar ma simteam tot mai rau, tot mai *defecta*.

Am ajuns la cursul Human Design. Iulian mi-a facut o harta dupa ora si data nasterii si a inceput sa explice ce este acolo. Spre surprinderea mea am vazut acolo tot ce credeam in neregula la mine. Dar am mai vazut ceva: talentele mele, atuurile mele.

Am aflat cine sunt cu adevarat (sunt altcineva decat credeam), cum sa iau deciziile corecte, cum sa gestionez zonele in care pot fi influentata de cei din jur.

Am inteles cine sunt si cine nu sunt; ca e suficient sa fiu cine sunt cu adevarat, sa iau deciziile corecte pentru mine si totul vine de la sine. Antonia - Bucuresti

Am primit o lectie de maturizare in maturitate! Aceea de a practica strategia si autoritatea prin care sa ne dam voie sa "traim" si sa curgem odata cu apa! Cu acceptare si multumiri, Mariana Farcasiu - Sibiu

O experienta uluitoare despre profunzimea vietii fiecaruia dintre noi! Am primit un instrument pentru luarea unei decizii in alt mod decat eram obisnuita pana acum. Un instrument pentru "Luat decizii" in viata cu o cheie ca pare sa deschida orice broasca! Multumesc pentru aceasta oportunitate. Multumesc, pentru darul primit! Multumesc, Iulian Motea pentru implicare si dedicarea cu care ai privit acest curs ! Roxana - Bucuresti

EXCELENT!!! Sunt foarte fericita ca am avut sansa sa fac acest curs. Este un mare beneficiu pentru mine si familia mea! Recomand cu mare drag tuturor! Laura - Sibiu
Astro Shop

Cele mai noi articole