CURS FRECVENTA ZERO cu Mabel Katz- Bucuresti, 23 noiembrie 2014

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 07 noiembrie 2014, 1062 vizualizari
CURS FRECVENTA ZERO cu Mabel Katz- Bucuresti, 23 noiembrie 2014

Un curs pentru cei care sunt pregatiti sa inceapa sa traiasca la Frecventa Zero - cu intuitie, inspiratie, claritate si pace!

Ce este Frecventa Zero

Frecventa Zero este frecventa perfecta, in care traiesti fara bruiaje sau conexiuni defectuoase, fara amintiri, programe, judecati, opinii, lupte si temeri, ci doar inspiratie pura. Frecventa Zero iti permite sa functionezi folosindu-ti puritatea mintii. 

In punctul Zero, tu esti TU simtindu-te complet si fericit. STII ca nimeni nu te poate opri si devii sigur ca orice este posibil. In starea Zero, nu traiesti, privesti sau reactionezi prin intermediul ochelarilor murdari (amintirile). Nu simti nevoia de a avea intotdeauna dreptate si de a avea ultimul cuvant. In aceasta stare, in sfarsit, te poti da la o parte din calea ta astfel incat sa-i permiti Universului sa intervina si sa manifeste in viata ta ceea ce este corect si perfect pentru tine. In Zero gasesti curajul sa-ti urmezi pasiunea, sa pui intrebarile potrivite, sa te detasezi de programele negative, sa ai incredere in tine si sa te bucuri de viata.

Frecventa Zero este acel loc (acea stare) unde iti vin cele mai bune solutii si cele mai bune idei, fara sa ai cea mai vaga idee cum si de unde ti-au venit. Frecventa Zero inseamna sa fii pe val si sa mergi cu valul pentru a ajunge in locul potrivit, la momentul potrivit, alaturi de oamenii potriviti si sa nu stii cum s-a intamplat asta.

Ce aduce nou Mabel Katz

Munca pe care Mabel Katz o depune se bazeaza pe conceptul unic al Frecventei Zero. Aceasta presupune accesarea unei stari de constienta in care confuzia, credintele si obiceiurile limitative pur si simplu nu sunt prezente. Cu ajutorul tehnicilor lui Mabel vei descoperi cat de usor este sa ajungi la propria ta Frecventa Zero. Secretul ei va debloca usa pentru a-ti gasi identitatea. Cheia consta in a descoperi cine esti tu cu adevarat. Apoi vei putea lasa Pasiunea si Inspiratia sa te ghideze precum o busola. 

Uneltele descoperite de Mabel te ajuta sa traiesti mai mult in prezent, sa fii constient, astfel incat sa poti pune intrebarile potrivite si sa primesti raspunsurile potrivite. Vei putea sa te detasezi de ceea ce nu esti tu, sa afli cine esti cu adevarat, si atunci te vei “indragosti” de tine. Doar iubindu-te si acceptandu-te pe tine insuti, poti sa-i iubesti si sa-i accepti si pe altii.

Despre ce este vorba in curs:

Participand la acest curs vei invata: 

cum sa stergi programele negative care iti impactează planurile, obiectivele, deciziile si rezultatele;

cum sa te aduci in starea Zero. Rezultatele ideale apar numai in starea Zero;

cum sa renunti la gandirea “eu stiu” lasand intuitia si inspiratia sa te ghideze;

cum sa fii deschis si flexibil pentru a primi solutiile ideale prin intermediul inspiratiei;

cum sa ai pacea mintii tot timpul, indiferent de situatie. Aceasta pace iti va da posibilitatea sa vezi clar ce ai de facut;

cum sa rezolvi problemele si dilemele doar prin a te focusa si a lucra cu tine insuti;

cum sa te reacordezi mental pentru a scapa de notele grave care iti fac viata plina de stres;

cum sa fii mai eficient si mai productiv;

cum sa rezolvi problemele intr-un mod usor;

cum sa iti asumi 100% responsabilitatea pentru rezolvarea problemelor;

cum sa creezi relatiile de afaceri corecte si perfecte pentru tine;

cum sa renunti la asteptari si sa fii surprins de rezultatele ideale;

cum sa iti folosesti puterea mintii pentru a obtine claritate si a-ti descoperi scopurile;

cum sa descoperi cine esti tu cu adevarat, care sunt talentele native si care este propriul tau scop in viata.

Citeste mai multe ... 

CURS FRECVENTA ZERO cu Mabel Katz

Data: Duminica, 23 noiembrie 2014, de la ora 10:00 la ora 17:00

Locatia: Rin Grand Hotel Bucuresti; Sala Berlin; Str. Vitan Barzesti 7D

Click aici pentru a te inscrie la acest curs!

Citeste si despre: Cursul de baza Ho'oponopono cu Mabel Katz: Bucuresti - 22 noiembrie 2014

Contact: Iulian Motea

E-mail: iulian@hooponopono.ro

Telefon: 0722.760.186

Web: www.hooponopono.ro

Poti citi ce spun cei care au participat la acest curs, accesand linkul: http://www.hooponopono.ro/category/testimoniale/

Despre Mabel Katz

Mabel este un speaker de renume mondial, leader de seminarii, gazda a unei emisiuni televizate, autor de carti si consultant. Ea aplica cunoasterea sa, introspectivele, experienta si abilitatile sale pentru a sprijini cresterea productivitatii atat la nivel individual, cat si pentru afaceri. Pentru munca sa extraordinara a castigat recunoastere internationala.

Mabel este specializata in corporate training, discursuri motivationale, seminarii transformationale si Ho'oponopono, ea antrenandu-se si tinand seminarii impreuna cu Dr. Ihaleakala Hew Len timp de 12 ani.

Poti citi mai multe despre Mabel Katz accesand linkul: http://www.hooponopono.ro/mabel-katz/


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole