CURS FENG SHUI TRADITIONAL– BASIC, OFERTA SPECIALA pana la 31 decembrie 2017

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 01 decembrie 2017, 1918 vizualizari

 

 1. Ce vei invata in Cursul Basic al cursului de Feng Shui Traditional:
 1. De ce sa înveti Feng Shui Traditional:
 1. Ce beneficii ai daca inveti si aplici Feng Shui Traditional:
 1. Datele si orele in care se desfasoara Cursul Feng Shui Traditional:
 2. Curs Basic
 3. Structura Cursului  Basic – Feng Shui Traditional:

6.1. Sambata

6.2. Duminica

 1. Cat este contributia de participare:

OFERTA SPECIALA PANA LA 31 DECEMBRIE 2017 

CURS BASIC

 

CURS SPECIALIST

 

7.1. Va oferim următoarele discount-uri:

 

7.2. Ce include taxa de participare :

 1. Datele si orele la care se desfasoara

8.1. CURS BASIC

 

BUCURESTI                                                                     

 1. Unde se sustine cursul si cum  ne contactati:
 1. Inscriere:

Pentru mai multe detalii privind cursul contactati-ne pe adresa site-ului:

 

  Lector:  GENA RUSU

 

 

 

Gena Rusu este specialist Feng Shui si Coloanele Destinului cu experienta in evaluarea spatiilor comerciale, birourilor, apartamentelor, caselor etc si aplicarea remediilor care imbunatatesc viata in plan financiar, in planul sanatatii, in privinta relatiilor stabile si de lunga durata pentru persoanele celibatare care nu reusesc sa aiba un partener pe termen lung sau sa se casatoreasca.

Gena Rusu are aparitii TV periodice la Antena Stars, la Star Magazin, Agentul VIP, Necenzurat, Antena 1 –  Acces Direct, Observator special, Neatza cu Razvan si Dani, Pro TV – in cadrul Stirilor de la ora 19.00, la Vorbeste lumea, la Kanal D, in emisiune Teo si in cadrul Stirilor de la ora 18.30. De asemenea, a publicat articole in ziarele cancan.ro,libertatea.ro, click.ro, revistaciao.ro, spy.ro, spynews.ro ETIQUETTE MAGAZINE, Replica Vedetelor si alte bloguri si reviste online.

 1. Link-uri  publicatii si video predictii cu Gena Rusu

 

Informatii despre Feng Shui:

Feng Shui-ul Traditional este o stiinta veche de peste 6000 de ani despre care s-a scris pentru prima data in Cartea pentru inmormantare, a lui Kowk Po. Chinezii au considerat dintotdeauna ca starea lor de bine este influentata de modul in care este amplasat mormantul stramosilor si de energiile care il guverneaza. Astfel ca au studiat mediul inconjurator si au ales cel mai bun moment pentru construirea mormintelor, tinand cont si de influenta astrelor. Dupa ce a fost descoperita busola de catre Imparatul Galben, s-au descoperit formule care amplificau energiile pozitive si le incetineau pe cele negative, apoi au folosit formulele si pentru spatiile in care locuiau si lucrau chinezii. In timpul Dinastiei Tang, imparatul a observat ca unul din Mastrii Feng Shui are din ce in ce mai multa putere, l-a chemat la curte, a aflat ca detine o carte cu formule secrete ale stiintei Feng Shui, a confiscat cartea si a ordonat scrierea unei alte carti cu titlul Omorandu-i pe barbari, in care sa fie informatii false despre Feng Shui. Se pare ca astfel a luat nastere ramura Celor Opt Case din Feng Shui.

Exista doua mari scoli in Feng Shui, una este cea a Celor Opt Case care se foloseste de harta Ba Gua pentru a identifica sectoarele din casa care vizeaza Cariera, Casnicia, Copiii etc, sectoare care sunt mereu in aceeasi zona intotdeauna, si Scoala Stelelor Zburatoare care arata influenta Stelelor Carului Mare in viata omului manifestata prin cele noua energii care guverneaza orice spatiu in care munceste si locuieste omul. Feng Shui-ul Traditional lucreaza cu formulele dezvoltate de Scoala Stelelor Zburatoare, conform carora exista noua epoci care se schimba o data la 20 de ani. Epoca prezenta se va schimba in 2024, iar steaua care o guverneaza este a opta, motiv pentru care numarul 8 are influenta pozitiva in viata noastra. Din cele noua stele si energii, trei sunt pozitive si sase sunt negative si sunt responsabile de toate dezechilibrele din viata noastra.

 

Astro Shop

Cele mai noi articole