Curs Feng Shui Traditional – Basic (Modulul I si Modulul II). BUCURESTI, 11-12 FEBRUARIE 2017. CLUJ, 01-02 APRILIE 2017

Autor: AstroCafe.ro - marti, 07 februarie 2017, 3257 vizualizari

BUCURESTI   11-12 FEBRUARIE 2017

CLUJ   01-02 APRILIE 2017

NOUA OFERTA *PROMO

 

1. Ce vei invata in Cursul Basic (Modulul I si Modulul II) al cursului de Feng Shui Traditional

 

2. De ce sa înveti Feng Shui Traditional:

 

3. Ce beneficii ai daca inveti si aplici Feng Shui Traditional:

 

4. Datele si orele in care se desfasoara Cursul Feng Shui Traditional:

5. Curs Basic MODULUL I SI MODULUL II

       Inscrie-te on-line!

BUCURESTI

      

CLUJ                                                                   

 

5.1 CURS SPECIALIST MODULUL 1

BUCURESTI                                                                     

 

6. Structura Cursului  Basic - Feng Shui Traditional:

6.1. Joi si Vineri  (Modulul I)

 

6.2. Sâmbătă (Modulul II)

 

6.3. Duminică (Modulul II)

 

7. Cat este si ce include contributia de participare: NOUA OFERTA PROMO

 

7.1. Ce include taxa de participare :

 

 

Unde se sustine cursul si cum  ne contactati:

BUCURESTI

 

CLUJ

 

Inscriere:

 

Lector:

 

 

 

Gena Rusu este specialist Feng Shui si Coloanele Destinului cu experienta in evaluarea spatiilor comerciale, birourilor, apartamentelor, caselor etc si aplicarea remediilor care imbunatatesc viata in plan financiar, in planul sanatatii, in privinta relatiilor stabile si de lunga durata pentru persoanele celibatare care nu reusesc sa aiba un partener pe termen lung sau sa se casatoreasca.

Gena Rusu are aparitii TV periodice la Antena Stars, la Star Magazin, Agentul VIP, Necenzurat, Antena 1 -  Acces Direct, Observator special, Neatza cu Razvan si Dani, Pro TV – in cadrul Stirilor de la ora 19.00, la Vorbeste lumea, la Kanal D, in emisiune Teo si in cadrul Stirilor de la ora 18.30. De asemenea, a publicat articole in ziarele cancan.ro,libertatea.ro, click.ro, revistaciao.ro, spy.ro, spynews.ro ETIQUETTE MAGAZINE, Replica Vedetelor si alte bloguri si reviste online.

11. Link-uri  publicatii si video predictii cu Gena Rusu:

    

12. Informatii despre Feng Shui:

Feng Shui-ul Traditional este o stiinta veche de peste 6000 de ani despre care s-a scris pentru prima data in Cartea pentru inmormantare, a lui Kowk Po. Chinezii au considerat dintotdeauna ca starea lor de bine este influentata de modul in care este amplasat mormantul stramosilor si de energiile care il guverneaza. Astfel ca au studiat mediul inconjurator si au ales cel mai bun moment pentru construirea mormintelor, tinand cont si de influenta astrelor. Dupa ce a fost descoperita busola de catre Imparatul Galben, s-au descoperit formule care amplificau energiile pozitive si le incetineau pe cele negative, apoi au folosit formulele si pentru spatiile in care locuiau si lucrau chinezii. In timpul Dinastiei Tang, imparatul a observat ca unul din Mastrii Feng Shui are din ce in ce mai multa putere, l-a chemat la curte, a aflat ca detine o carte cu formule secrete ale stiintei Feng Shui, a confiscat cartea si a ordonat scrierea unei alte carti cu titlul Omorandu-i pe barbari, in care sa fie informatii false despre Feng Shui. Se pare ca astfel a luat nastere ramura Celor Opt Case din Feng Shui.

Exista doua mari scoli in Feng Shui, una est cea a Celor Opt Case care se foloseste de harta Ba Gua pentru a identifica sectoarele din casa care vizeaza Cariera, Casnicia, Copiii etc, sectoare care sunt mereu in aceeasi zona intotdeauna, si Scoala Stelelor Zburatoare care arata influenta Stelelor Carului Mare in viata omului manifestata prin cele noua energii care guverneaza orice spatiu in care munceste si locuieste omul. Feng Shui-ul Traditional lucreaza cu formulele dezvoltate de Scoala Stelelor Zburatoare, conform carora exista noua epoci care se schimba o data la 20 de ani. Epoca prezenta se va schimba in 2024, iar steaua care o guverneaza este a opta, motiv pentru care numarul 8 are influenta pozitiva in viata noastra. Din cele noua stele si energii, trei sunt pozitive si sase sunt negative si sunt responsabile de toate dezechilibrele din viata noastra.

Astro Shop

Cele mai noi articole