CURS de PERFECȚIONARE în Terapia Raindrop & Aromoterapie, 7- 8 Decembrie, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 24 octombrie 2019, 2026 vizualizari

Acest curs vine în sprijinul celor care folosesc uleiurile esențiale doar pentru mirosuri, sau o stare de bine, fără să știe cum acționează de fapt aceste miraculoase esențe. Uleiurile esențiale de grad terapeutic sunt mai mult decât simple arome, au formula chimică benefică pentru structura creierului și a corpului. Pe piață la ora actuală există foarte multe tipuri de ”uleiuri esențiale” care fac mult mai mult rău corpului decât să îl ajute. Pasiunea mea pentru sănătate și pentru medicina de la începuturi, iubirea pe care o port față de tot ceea ce are viață pe această Planetă, față de natură, de plante, de animale, de oameni, mă face să vin în ajutorul dumneavoastră cu informații autentice și benefice. Aromoterapia este de la începuturi, Dumnezeu ne-a lăsat prin natură tot ceea ce avem nevoie pentru o sănătate perfectă și o stare de bine autentică.

Vă invit cu drag la un curs unde miresmele inhalate ne întorc la origini, acolo unde calitatea face diferența și unde veți învăța cât de frumoși suntem noi, oamenii! Din inima naturii vin uleiurile esențiale. Ele sunt esența pură a plantelor care integrează puritatea și sufletul omului.

Descriere Terapia Raindrop
Terapia Raindrop se bazează pe autentic, însa și pe ideea- acum explorată și verificată în urma mai multor studii științifice- conform căreia multe tipuri de scolioze și deformări ale coloanei vertebrale sunt cauzate de viruși sau bacterii, care se găsesc în stare latentă de-a lungul coloanei vertebrale. Acești agenți patogeni duc la inflamare- care, la randul ei, contorsionează și deformează coloana vertebrală.

Terapia Raindrop este o tehnică puternică, non-invazivă, ce face uz de acțiunea antivirală, antibacteriană și anti-inflamatorie a mai multor uleiuri esențiale importante, în scopul de a ajuta organismul să-și mențină coloana în poziția normală. Pe parcursul anilor în care a fost practicată, această tehnică a ajutat la atenuarea și chiar rezolvarea multor cazuri de scolioză, cifoză și dureri cronice de spate, eliminând necesitatea unei intervenții chirurgicale pentru mii de oameni.

Prin combinarea cu tehnica Vita Flex și reflexoterapie energetică pe care o veți învăța, plus masajul special al spatelui, energia creată de uleiurile esențiale aduce corpul în armonie structurală și electrică.

Uleiurile esențiale sunt unele dintre cele mai puternice inhibitoare a microbilor cunoscuți, și ca atare, o importantă veche armă în combaterea mai multor tipuri de infecții ale tesuturilor. Primul studiu din 1999, efectuat de Marilena Marino și colegii săi, s-a descoperit că uleiul de cimbru actionează puternic asupra bacteriilor încăpățânate de gram-negativ. În urma unui studiu derulat de către Central Food technological Institute, din Maysore, India, s-a descoperit că un numar mare de componenți ai uleiurilor esențiale au efecte remarcabile de distrugere a germenilor, inhibând dezvoltarea tulpinilor de Staphylococcus, Micrococcus, Bacillus si Enterobacter. Acești compuși includeau menthol, eucalyptol, linalool si citral.

S-a studiat și capacitatea uleiurilor esențiale de a pătrunde repede în piele și instant în sistemul limbic și de a traversa țesuturile corpului uman, generând efecte terapeutice. Cercetatorii de la Universitatea Hoshi din Japonia au descoperit că monoterpenele ciclice (inclusive mentholul) pătrund atât de ușor în piele, încât pot chiar accelera absorbția unor medicamente solubile în apă.

Terapia Raindrop folosește o gamă dintre cele mai eficiente uleiuri esențiale cu acțiune antimicrobiană, combinate în mod sinergic, în scopul de a distruge simultan agenții patogeni virali și bacterieni, pentru a reduce inflamațiile.

În cadrul Academiei Sakura, o să învățați că Terapia Raindrop se poate personaliza după fiecare caz în parte,astfel poate răspunde cât mai bine la diferite probleme de sănătate, care poate nu au legatură directă cu problemele de spate. Infecții pulmonare, probleme cu digestia, probleme hormonale, insuficiențe hepatice, depresie, anxietate, traume psihologice și emoționale, stres, precum și altele se pot trata, substituind uleiurile esențiale standard folosite în Terapia Raindrop, cu alte uleiuri speciale pentru organele respective.

Terapia Raindrop este un puternic instrument de lucru, care poate veni atât în sprijinul profesioniștilor în domeniu, cât și în ajutorul profanilor, în scopul de a reface echilibrul organismului.

În cadrul cursului dispuneți de uleiuri esențiale de grad terapeutic, doar gama Young Living, iar tenhica se aplică 2 zile consecutiv pe fiecare cursant în parte, beneficiind totodată și de terapie și schimbări majore în viața dumneavoastră. 

 


Cursul se face 95% practic, el fiind individual sau de grup ( maxim 6 persoane).

Ce beneficii vă aduce cursul de Terapie Raindrop & Aromoterapie by  Academia Sakura

 

Primiți :

 

Detalii de participare : Ţinută lejeră de schimb şi multe zâmbete;

Locaţie : Bucureşti
Date:  07-08 Dec 2019 , ultima dată de înscriere 15 Nov 2019
Costul cursului, este de 2200 lei. 

În acest preţ aveţi inclus: materiale didactie, gustari, bauturi, mesele de prânz.
Facem intensiv cursul, în zilele de Sâmbata și Dumincă, în intervalul orar 9.00- 18.00, respectiv 9.00- 17.00

Dacă sunteți grup, și aveți date preferențiale , zilele se stabilesc de comun acord.

Cursul este predat de CLAUDIA MARIA MURARIU
Fiziokinetoterapeut –Absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş cu Titlu de Master în Prevenţie şi Recuperare Cardiopulmonară  
Formator-Evaluator certificat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecţiei Sociale,Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.
Experienţă în domeniul terapiilor şi recuperarii medicale  de peste 13 ani. 

 Grupele de curs sunt alcătuite din maxim 6 cursanți deoarece cursul este unul intensiv, iar scopul meu este ca fiecare cursant în parte să beneficieze de toate informaţiile necesare, cât şi de terapia completă. De aceea locurile sunt limitate!

Inscrierile, se fac la terapiebucuresti@gmail.com  sau 0769231018.  Vă vom trimite datele pentru avansul prin care vă asiguraţi locul la curs.  Avansul este de 800 Ron în contul firmei. Pentru facturare sunt necesare datele personale sau ale firmei. 

Astro Shop

Cele mai noi articole