CURS de CITIRE A CHIPULUI București – 17, 18, 19 mai 2016

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 13 aprilie 2016, 3403 vizualizari

CURS de CITIRE A CHIPULUI București – mai 2016

Tehnicile de citire a chipului prin metoda Mien Xiang reprezintă o formă străveche (metodă chinezească de peste 3000 de ani) de analiză a caracterul uman, a modului de manifestare caracteristic fiecărei persoane, citirea gândurilor și intențiilor ascunse ale interlocutorului, evidențierea evenimentelor din trecut și manifestările reale dincolo de măștile sociale.

Tehnicile de citire a chipului nu necesită acordul celuilalt pentru a-l evalua dintr-o privire, fiind cea mai utilizată metodă în afaceri, management la nivel de micro/ macrointreprindere, recrutări, asigurări, presă, imobiliare, agenții de pază și protecție, bănci etc, adică oriunde este necesar contactul uman și evaluarea corectă.

Este o metodă care se învață doar cunoscând și practicând tehnicile predate. Nu este suficientă descrierea trăsăturilor faciale, ci asamblarea informațiilor într-o schemă prin care se poate analiza amănunțit orice aspect din viața unei persoane.

Tehnicile de citire a chipului sunt folosite pentru a descifra caracterul uman dincolo de măști, fiind metoda cea mai raidă și mai utilizată în întreaga lume, în orice domeniu, atât de cunoscătorii acestei științe cât și de profesioniști.

 Aceste metode de citire a chipului analizează:

 

Tematică: Bazele în metoda Mien Xiang

Cursul este organizat astfel încât să-ţi ofere instrumentele necesare identificării elementelor principale de studiat la un om la prima vedere, tehnicile de vizualizare şi identificare a elementelor cheie (caracterul, intențiile, gândurile, tiparele comportamentale, afecțiunile, emoțiile predominante, trecutul său, etc.), modul de interpretare a tuturor părţilor fizionomice şi particularităţile acestora şi poate cel mai important, metode speciale de autoscopie corporală (autoanaliza corpului) ceea ce reprezintă fundamentul sau primii paşi eficienţi în dezvoltarea personală.


Cu Suada Agachi 


Cursul durează trei zile – marți, miercuri și joi, în data de 17, 18 și 19 mai, între orele 17:30-21:30 

Informații legate de preț și locație se oferă doar telefonic la 0747964916

Rezervarea locului se face achitând un avans în cont.

Numarul de locuri este limitat. 

Se oferă diplomă de participare

Înscrieri – 0747964916

*****Suada Agachi oferă consultanță persoanelor fizice și juridice în țară și în străinătate
www.suada.roAstro Shop

Cele mai noi articole