Curs de Bază Ho'oponopono – sâmbata 5 noiembrie și Cea Mai Ușoară Cale către Abundență, Pace și Fericire – duminică 6 noiembrie 2016

Autor: AstroCafe.ro - joi, 13 octombrie 2016, 1866 vizualizari

Mabel Katz, autoare recunoscută internațional, va veni în România în zilele de 5 și 6 noiembrie 2016 pentru  a ține două cursuri extraordinare:

Curs de Bază Ho'oponopono  – sâmbata 5 noiembrie și

Cea Mai Ușoară Cale către Abundență, Pace și Fericire – duminică 6 noiembrie 2016

 

Mabel este un speaker de renume mondial, autoare și leader de seminarii, ambasador al păcii mondiale și creator al Frecvenței Zero. Este recunoscută ca autoritate în Ho'oponopono sau, așa cum o numește în cărțile ei, “Cea mai ușoară cale” către fericire, iubire și bogăție. Învățăturile ei reflectă rădăcinile străvechii arte hawaiene, Ho'oponopono, de rezolvare a problemelor și au evoluat în propria ei filozofie, Frecvența Zero, o stare în care suntem liberi de amintiri și programe limitative.

În cursurile sale fascinante, ea dezvăluie modul în care funcţionează această artă şi înţelepciune străveche, cum a schimbat cursul vieții ei, și cum tu o poţi aplica în viața de zi cu zi pentru a rezolva probleme și a crea rezultate durabile.

 

Curs de Bază Ho'oponopono cu Mabel Katz

 

5 noiembrie 2016 - Rin Grand Hotel Bucuresti

Un curs care îți va arăta cum să preiei controlul și să-ți transformi viața în cel mai ușor mod!

Dacă eşti de părere că transformarea vieții tale este o muncă grea, pregătește-te să fii plăcut surprins!

Mabel Katz, autoare recunoscută internațional, lector și leader de seminarii, explică secretele străvechii arte a Ho’oponopono.

În cursul său fascinant, ea dezvăluie modul în care funcţionează această artă şi înţelepciune străveche, cum a schimbat cursul vieții ei, și cum tu o poţi aplica în viața de zi cu zi pentru a rezolva probleme și a crea rezultate durabile.

Secrete antice, aplicații moderne

Principiile și practicile de Ho’oponopono sunt cu adevărat atemporale. Mabel a practicat timp de 24 de ore pe zi, pentru mai mult de un deceniu, această artă străveche hawaiiană. Ea împartășește cum a folosit-o pentru a trăi o viață împlinită și de succes, călătorind, vorbind, și lucrând cu alții pentru a-i sprijini să-și creeze viețile pe care nici nu au îndrăznit să și le imagineze.

Citește mai multe dând click aici sau înscrie-te direct aici

 

Cea Mai Ușoară Cale către Abundență, Pace și Fericire – cu Mabel Katz

Bazat pe Hoòponopono

6 noiembrie 2016 - Rin Grand Hotel Bucuresti

Lărgește-ți orizontul și află cine Ești TU cu Adevarat.

Dacă îți dorești mai multă bucurie în viața ta personală, satisfacție în carieră și în afaceri, succes, bani, liniște și relații armonioase ar trebui să participi la acest seminar interactiv, unde Mabel îți va arăta cum să faci ca toate acestea să facă parte din realitatea ta de zi cu zi și mult mai mult decât atât.

Detașează -te de trecut. Trăiește în prezent și schimbă-ți viața pentru totdeauna:

Exerciții transformaționale concepute să te sprijine să identifici și să cureți ”programe vechi” ce vin din gânduri limitative care s-au înregistrat profund în mintea subconștientă și te împiedică să obții ceea ce îți doresti...

Învață practici prin care să-ți crești exponențial nivelul de creativitate și inspirație, astfel încat ideile geniale să-ți vină cu ușurință și să poți avea încredere în fiecare pas pe care îl faci.

Citeste mai multe dând click aici sau înscrie-te direct aici

Investiția

Pentru un curs

Student nou

 

Reviewer

 

REDUCERI

 

PACHET SPECIAL STUDENT NOU – pentru înscrierea la ambele cursuri (Curs de Baza Hooponopono + Curs Cea Mai Usoara Cale catre Abundenta, Pace si Fericire – 5 si 6 noiembrie 2016)

 

PACHET SPECIAL REVIEWER – pentru înscrierea la ambele cursuri (Curs de Baza Hooponopono + Curs Cea Mai Usoara Cale catre Abundenta, Pace si Fericire – 5 si 6 noiembrie 2016)

 

Click aici pentru a te înscrie la acest curs!

Persoană de contact

Iulian Motea

iulian[at]hooponopono.ro

Astro Shop

Cele mai noi articole