Curs de Astrologie și Cunoaștere interioară, modulul I (baza) 30 noiembrie- 1 decembrie 2019, Bucuresti, cu Nicoleta Svârlefus

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 01 noiembrie 2019, 2857 vizualizari

Curs de Astrologie și Cunoaștere interioară, modulul I (baza)

30 noiembrie- 1 decembrie 2019, Bucuresti, cu Nicoleta Svarlefus

# Astrologie practică, pe înțelesul (și pentru înțelegerea) oricui alege să se exploreze și cunoască, prin intermediul ghidului minunat pe care îl avem la îndemână încă de când sosim pe pământ: HARTA NATALĂ astrologica (numită și astrogramă).

# Inițiere în Astrologie, descoperirea unor repere utile de care oricine se poate folosi în a se cunoaște și înțelege mai bine pe sine.

# Intenția creării acestui curs: fiecare participant să primească noțiuni de bază de Astrologie și inițierea necesară, astfel încât să poata crea un profil astrologic consultand harta natala a unei persoane, dar si sa descopere cat mai mult despre el insusi. O intelegere mai profunda si clara a unor aspecte si directii in viata. 

 

Ce vei învăța/explora:

*Fiecare participant își va primi harta printată.

 

Cine poate participa?

Cine doreste sa invete Astrologie, in primul rand pentru a intelege si accepta diferentele intre oameni, pentru a comunica mai usor cu ceilalti si a sti cum sa foloseasca anumite setari de baza indicate de harta natala.

Cine vrea sa cunoasca energia continuta in structura interna a fiintei si sa afle cum o poate folosi mai bine.

Cine e interesat de tot ce inseamna cunoastere, mai ales cunoastere de sine.

Cine vrea sa descopere cum poate fi mai mult...

*Nu sunt necesare cunoștințe de Astrologie.

 

Program:

Sambata-duminica, 30 noiembrie- 1 decembrie - workshop 10:30- 13:00 h, pauza de masa: 13:00- 14:00h, workshop 14:00-18:30h, cu pauze mici de cafea;

 

Investitie:

 

VREAU ȘI EU UN LOC la cursul Harta Vietii I!

Inscriere: nico.svarlefus@gmail.com

***Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de inscriere.

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim.

Te așteptăm cu drag și bucurie!

 

"Astrologia îți poate da cea mai completă cunoaștere de sine. Pe mine m-a ajutat foarte mult în relația cu mine și cu ceilalți. Iar Nicoleta este un profesor dedicat și pasionat de la care am avut multe de învățat. " Cristina S.

"Este cu adevarat profesionista. O adevarata sursa de cunoastere si inspiratie." Carmen B.

 
 
 
 


Astro Shop

Cele mai noi articole