Curs de Astrologie si cunoastere interioara: Harta Vietii I (baza), 23-25 noiembrie 2018

Autor: AstroCafe.ro - luni, 22 octombrie 2018, 4489 vizualizari

Curs de Astrologie și Cunoaștere interioară, modulul I (baza)

23-25 noiembrie 2018, Bucuresti

cu Nicoleta Svarlefus

# Astrologie practică, pe înțelesul (și pentru înțelegerea) oricui alege să se exploreze și cunoască, prin intermediul ghidului minunat pe care îl avem la îndemână încă de când sosim pe pământ: HARTA NATALĂ astrologica (numită și astrogramă).

# Inițiere în Astrologie, descoperirea unor repere utile de care oricine se poate folosi în a se cunoaște și înțelege mai bine pe sine.

# Intenția creării acestui curs: fiecare participant să primească noțiuni de bază de Astrologie și inițierea necesară, astfel încât să poata crea un profil astrologic consultand harta natala a unei persoane, dar si sa descopere cat mai mult despre el insusi. O intelegere mai profunda si clara a unor aspecte si directii in viata. 

 

Ce vei învăța/explora:

 

Abordare:

 

Cine poate participa?

Oricine a participat la cel puțin un workshop/sesiune de Astro-Coaching  sau la alte evenimente/ cursuri (live sau online) cu Nicoleta Svârlefus. In măsura locurilor disponibile, se pot înscrie și nou-veniți.

*Nu sunt necesare cunoștințe de Astrologie.

 

Program:

Vineri, 23 noiembrie, orele 17:00- 21:00

Sambata-duminica, 24 si 25 noiembrie - workshop 10:30- 13:00 h, pauza de masa: 13:00- 14:00h, workshop 14:00-18:30h, cu pauze mici de cafea;

 

Investitie:

 

VREAU ȘI EU UN LOC la cursul Harta Vietii I!

Inscriere

Cristina Ciobanu (asistent si organizator tabara) Tel: 0723 385 558; E-mail: workshop@astrocafe.ro

***Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de inscriere.

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim.

Te așteptăm cu drag și bucurie!

Astro Shop

Cele mai noi articole