Curs de Astrologie Experientiala cu JUDY HALL si Monika Puiu, 28-29 aprilie 2018

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 17 martie 2018, 2435 vizualizari

Sa te afli in reprezentarea vizuala a propriei harti natale este una dintre cele mai profunde experiente posibile. Harta natala este ghidul sufletului si calea sa, trecutul, prezentul si viitorul. Participantii acestei calatorii-experienta catre inima astrologiei vor avea, fiecare in parte, oportunitatea de a sta in propria harta natala si de a se conecta cu sinele cel mai inalt. Fiecare persoana va fi invitata sa personifice planete, vorbind pentru acea planeta de-a lungul weekendului, acesta fiind motivul pentru care am limitat numarul de participanti la 12: 12 persoane - 12 planete.

Harta astrologica este o imagine a ta. Ea deseneaza energiile celeste cu care ai venit pe lume, forte care sunt reflectate la un nivel personal unic in tine. O astrograma arata unde aceste energii, simbolizate de catre planete si semne zodiacale, curg liber si unde sunt blocate sau stagneaza. Scot la suprafata zone de tensiune si armonie, modele de comportament si potential neexplorat. Harta indica provocarile karmice si evidentiaza cunoasterea inascuta. O ilustratie grafica a dinamicii tale interne iti ofera o cale de rezolvare a paradoxului si conflictului.

O astrograma este inteleasa dintr-o privire. Vazand harta intr-o forma grafica, aduce cu sine o intelegere intuitiva a intregii fiinte si va calibreaza la propriul tipar indiferent de complexitatea lui. Cuvintele sunt inutile, desi in acest workshop experiential poti dialoga cu planetele pentru a clarifica ce iti ofera.

Pentru acest curs nu este nevoie de cunostinte avansate de astrologie, dar ar fi de ajutor sa intelegi limbajul astrologic si notiuni generale.

Ne dorim sa lucram cu:
• oameni deschisi spre a afla mai mult despre propria cale
• astrologi care vor sa isi aprofundeze cunostintele
• oameni interesati de astrologie care vor sa inteleaga ce se intampla in viata lor si cum pot sa depasasca anumite obstacole sau sa incheie un ciclu de circumstante repetitive.

Toate astrogramele vor fi ghidate de Judy Hall si Monika Puiu.

• Data curs: incepe pe 28 aprilie ora 10 - se incheie pe 29 aprilie, ora 17

 Pret: 980 ron

• Inscriere: - se face prin email la contact@wayra-astrae.ro
- emailul trebuie sa contina: data, ora si locul nasterii, o fotografie si nivelul de cunostinte astrologice (deloc, interesat, practician, practician cu clienti)
- la inscriere trebuie achitat un avans de 50%, suma nerambursabila si care asigura rezervarea locului
- avansul poate fi achitat la sediu cash (cu telefon inainte) sau prin transfer bancar in contul:
Banca Transilvania
Wayra Astrae SRL
IBAN: RO49BTRLRONCRT0419073501
cu specificatie: Avans curs astrologie - numele cursantului
- data limita a inscrierii este pe 15 aprilie.

• Locatie: Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

• Imediat dupa ultima zi a inscrierilor, Judy va atribui un rol fiecarui cursant in functie de astrograma fiecaruia. Va vom trimite apoi un mail de informare si
detaliere.

Cererea explicita a lui Judy Hall este de a nu intrerupe cursul prin traducere, deci el se va tine exclusiv in limba ENGLEZA. In acest curs nu este vorba de cuvinte ascultate sau vorbite, ci de intelegere si simtire ce aduc revelatii. Acest workshop este o experienta, nu ceva teoretic. Monika Puiu va fi acolo si va putea explica in romana unde va fi cazul. Judy este excelenta in a tine un spatiu in care fiecare participant sa inteleaga ce este necesar pentru el. Deci, fara frica de limbaj!

Pentru detalii si inscrieri sunati la0720 000 031 sau prin email: contact@wayra-astrae.ro

Va asteptam cu drag!

Wayra Astrae -  centru de vindecari energetice, cursuri pentru suflet si magazin de minuni.

www.wayra-astrae.ro

www.facebook.com/wayraastrae

Astro Shop

Cele mai noi articole