CURS AUTORIZAT ”CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA”- din 16 mai 2014

Autor: AstroCafe.ro - marti, 06 mai 2014, 1305 vizualizari
CURS  AUTORIZAT ”CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA”- din 16 mai 2014

”Convingerile noastre in legatura cu ceea ce suntem si ceea ce putem fi, determina cu precizie ceea ce vom fi. Daca noi credem in magie, vom trai o viata magica. Daca noi credem ca viata noastra este delimitata de niste granite inguste, dintr-o data acele granite vor deveni reale. Ceea ce credem noi ca este adevarat, ceea ce credem noi ca este posibil devine adevarat si posibil.”  Anthony Robbins

Daca doresti sa te dezvolti din punct de vedere personal,  sa devii constient  de potentialul interior si sa ii ajutati si pe ceilalti sa se dezvolte, te invit la o noua editie a cursului autorizat ANC (CNFPA), „CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA”, ce se va desfasura in perioada:

Acest curs este compus dintr-un numar 40 ore  - 4 module, ce se vor desfasura  in cadrul celor 6 zile de weekend programate.

Modul I – © Bazele consilierii pentru dezvoltare personala

Modul II – ©Cunostintele si abilitatile necesare consilierului pentru dezvoltare personala

Modul III – ©Asertivitatea si comportamentul asertiv

Modul IV – ©Consilierea prin arta

In cadrul acestui curs, vei dobandi metode si tehnici specifice, ce te vor ajuta sa iti indrumi interlocutorii sa se cunoasca mai bine, sa iși recunoască dreptul divin la fericire si implinire, sa isi accepte emotiile si sa deprinda abilitatea de a lucra cu ele, sa isi cunoasca obiectivele personale si sa evolueze in plan sufletesc si spiritual, in plan fizic, in planul carierei si in cel al relatiei de cuplu sau cu oamenii din jur.

Misiunea consilierului pentru dezvoltare personala este de a-i indruma pe ceilalti sa devina independenti, sa constientizeze ca se pot ajuta singuri si ca ii pot impulsiona inclusiv pe cei din jurul lor.

In cadrul consilierii, oamenii descopera resursele interioare nelimitate pe care le au, calitatile, credintele, valorile si visele pe care le pot transforma in realitate.

Consilierul acorda respect si incredere capacitatii celor care i se adreseaza, in vederea identificarii  de catre acestia a solutiilor constructive pe care le au la dispozitie si despre care trebuie sa devina constienti.

Aptitudinile principale, necesare pentru practicarea ocupatiei, sunt: neutralitatea, calmul si rabdarea, grija pentru interlocutor, onestitatea, obiectivitatea, seriozitatea, responsabilitatea, perseverenta, deschiderea, receptivitatea si gandirea pozitiva.

Taxa de curs:    

Beneficii obținute în urma cursului:

Notă:  

Condiții :

Acte necesare la înscriere:

Contact: 0213116303, 0728120340, 0722675316, 0723163926

Te  asteptam cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole