CURS AUTORIZAT ”ASTROLOG”- din 30 mai 2014

Autor: AstroCafe.ro - marti, 06 mai 2014, 1768 vizualizari
CURS  AUTORIZAT ”ASTROLOG”- din 30 mai 2014

Este mai mult decat evident ca cele mai multe evenimente din intreaga noastra natura isi au cauzele in ceea ce se intamplă în ceruri. (Claudius Ptolemeu)

Daca doresti sa te dezvolti personal, aceasta noua formare autorizata  in domeniul dezvoltarii personale, te invata sa comunici cu astrele si te ajuta sa-ti completezi cunostintele legate de tine si de rolul tau pe aceasta planeta, sa intelegi si aprofundezi acest limbaj simbolic legat de viata ta interioara si cea exterioara si multe informatii utile despre corpurile subtile – corpul mental, corpul emotional si corpul spiritual, necesare atingerii echilibrului in relatia cu corpul tau si a vindecarii emotionale, te invata sa te cunosti si sa intelegi ca esti unic si irepetibil.

Studiul Astrologiei (astra – stea) recurge la logică (logos) si apoi la ratiune pentru a intelege si a te raporta la Universul inconjurator.

ASTROLOGIA este un limbaj prin care poti primi mesajul astrelor si al Universului inconjurator.

Astrele sunt permanent pe cer, le putem vedea zilnic, si chiar dacă e innorat, stim ca ele sunt acolo, dintotdeauna, si mereu ne transmit ceva. Daca suntem pe receptie, atenti la ceea ce ne-ar putea sugera ele, intuitiv, stimulandu-ne imaginatia si creativitatea, dar si ințelegerea mai profunda a lucrurilor, atunci putem sa percepem mesajul lor.  

La acest curs inveti cum sa iti întocmesti tema natala sau de baza, sa iti planifici timpul corect si sa iti organizezi activitatile, in functie de mișcarea planetelor si de stele, de schimbarile care intervin odata cu ele – tranzite, progresii, directii si revolutii solare.

Cu ajutorul cunostintelor asimilate si a certificarii obtinute, iti poti deschide propriul cabinet de consultanta (consiliere) astrologica sau iti poti obtine un job in massmedia, in compartimentele de selectie si recrutare de personal, in cabinete de orientare profesionala, in centre de formare profesionala si in unitati de invatamant.

Structura cursului: 50 ore – 4 module (3 weekenduri)

Data de incepere a cursului:  30 mai 2014 – ora 17.00

Condiții de acces :

Acte necesare la înscriere:

FORMATOR:

GABRIELA IOANA APOSTOL - Formator certificat MECT si CNFPA, astrolog cu experienta de 20 ani, consultant astrologie, fost vicepresedinte al Asociatiei Astrologilor din Romania, lector pentru disciplinele  Astrologie, Feng Shui si astrologie chineza, cursuri autorizate ANC de nutriționist, reflexoterapeut, fitoterapeut si de dezvoltare personala în radiestezie, reiki, numerologie, prananadi, bucatarie fara foc, biorezonanta, gemoterapie, qigong, tai chi, colaborator constant cu diverse posturi de televiziune si reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevarul.  www.mirabilys-magazin.ro

Descrierea ocupației:

Ocupația de Astrolog presupune desfasurarea unei activitati in care relationarea cu oamenii este primordiala si fundamentala, acest lucru presupunand intr-o masura foarte mare abilitati de comunicare in relatia cu persoanele care solicita o consultanta astrologica, cat  si activitati legate de practicarea si promovarea astrologiei si stiintelor ezoterice.

Astrologii calculeaza si interpreteaza astrograma, asigurand trecerea de la informatia generala la cea cu caracter particularizat, modulata pe individualitatea si unicitatea fiecarui individ. Prin urmare nu exista doua astrograme identice.

Principalele activitati desfasurate de Astrolog sunt:

- analizeaza pozitia, miscarea si interactiunea dintre planete, case si zodii

- realizeaza astrograme

- interpreteaza astrogramele

- transmite concluzii

- ofera indrumare in modelarea comportamentala

COMPETENȚE SPECIFICE

La evaluare se urmarește :

Contact: 0213116303, 0728120340, 0722675316, 0723163926

Te așteptăm cu drag!Astro Shop

Cele mai noi articole