Curs acreditat "CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA"- din 10 ianuarie 2015

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 03 ianuarie 2015, 994 vizualizari
Curs acreditat "CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA"- din 10 ianuarie 2015

ANUL 2015 VINE CU O SURPRIZA! IN LUNA IANUARIE CURSUL ACREDITAT A.N.C. COR (242324) ”CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA” LA PRETUL DE 990 lei!

BUCURESTI 10-11/17-18 IANUARIE 2015

O sansa unica de a face o schimbare importanta in viata ta!

Inscrie-te acum la Cursul „Consilier pentru Dezvoltare Personala“ (COR 242324),acreditat de A.N.C.(CNFPA) Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, un concept nou si de success, care iti ofera o directie noua si o oportunitate in reinventarea propriei vieti.

De ce sa urmezi acest curs:

Beneficii dupa absolvirea cursului:

Aceasta ocupatie are o valoare sociala importanta, ce poate fi cuantificata in directii precum:

Ce inveti in cadrul cursului:

Cum si cand se desfasoara examenul de certificare:

Cerinte pentru inscriere:

Cursul este deschis tuturor persoanelor interesate, insa certificatului de absolvire acreditat ANC se poate obtine doar cu diploma de licenta.

Traineri:

Oana Raluca Badea - psiholog licentiat, mediator, formator certificat MECT si CNFPA, consilier de dezvoltare personala si spirituala, Quantum Vortex Energy Healer & Speaker, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

Silvia-Liliana Dumitru – Consilier de dezvoltare personala,Specialist in terapii complementare,Formator certificat MECT si CNFPA cu experienta in formare si relationare cu oamenii.

Data si orele in care se desfasoara cursul:

Investitie:

Va oferim următoarele discount-uri:

Ce include taxa de participare:

Unde se sustine cursul si cum ne contactati:

Bucuresti

Inscriere:

*Pentru a deschide un curs, o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, ne rezervam dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

*cursul se poate organiza in orice oras in tara, cu mentiunea ca exista un numar minim de participanti.

Extras din Standardul Ocupational:

Consilierul pentru dezvoltare personala este un specialist care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu.

Interventia specializata a consilierului pentru dezvoltare personala consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice, in vederea sondarii si relevarii propriilor capacitati si resurse si a constientizarii punctelor critice din existenta proprie si a posibilitatilor de depasire a situatiilor neconvenabile intr-o maniera particularizata si non-directiva.

*cursul nostru este conceput de catre specialistii nostrii in conformitate cu Standardul Ocupational si este marca inregistrataAstro Shop

Cele mai noi articole