CURS ACREDITAT A.N.C. COR (242401) ”FORMATOR” ( TRAINER), 30-31 ianuarie, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 21 ianuarie 2016, 1363 vizualizari
CURS ACREDITAT A.N.C. COR (242401) ”FORMATOR” ( TRAINER), 30-31 ianuarie, Bucuresti

REDUCEREA LUNII IANUARIE 2016

475 ron

Inscrie-te acum la Cursul „FORMATOR“ (COR 242401), acreditat de A.N.C.(CNFPA) Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale,un o directie de succes pe piata muncii, care iti ofera o directie noua si o oportunitate in reinventarea propriei vieti.

Cursul se adreseaza profesionistilor care lucreaza cu oamenii, activeaza in domeniul educatiei formale sau non-formale, care sustin cursuri, workshop-uri , seminarii ateliere, conferinte, prezentari, indiferent de domeniul de activitate in companii private sau in mediul ONG, conduc sedinte, modereaza discutii,in mediul academic, care dezvolta activitati de training, prezentari de produse, formatorilor cu experienta care doresc sa obtina certificatul de formator sau pur si simplu sunt interesati de propria dezvoltare.

Descrierea ocupatiei:

Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice / practice si / sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca. Aceasta definitie extinsa este compatibila cu definitiile date formatorului la nivel european.

Ca urmare, formatorul este:

Cui se adreseaza cursul:

Cum si cand se desfasoara examenul de certificare:

Cerinte pentru inscriere:

Cursul este deschis tuturor persoanelor interesate, insa certificatului de absolvire acreditat ANC se poate obtine doar cu diploma de licenta.

Traineri:

Silvia-Liliana DumitruAlice – Macrina Cornea

Data si orele in care se desfasoara cursul:

BUCURESTI:

Investitie:

Reduceri si beneficii:

Important!

Ce include taxa de participare:

Unde se sustine cursul si cum ne contactati:

Bucuresti

Pentru mai multe detalii privind cursul contactati-ne pe adresa site-ului: www.elenoh.ro/CONTACT&INSCRIERE.

Extras din standardul Ocupational:

Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice / practice si / sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.

Inscriere:

*Pentru a deschide un curs, o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, ne rezervam dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

*In cazul in care grupa nu se formeaza din motive obiective taxa de inscriere se va restitui complet.

*cursul se poate organiza in orice oras in tara, cu mentiunea ca exista un numar minim de 10-12 participanti, deplasarea formatorului, cazare si transport, cat si asigurarea salii de curs.
Astro Shop

Cele mai noi articole