CURS ”ASTROLOG” cod COR 516101 - acreditat CNFPA (ANC)

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 16 octombrie 2013, 4207 vizualizari
CURS ”ASTROLOG” cod COR 516101 - acreditat CNFPA (ANC)

Știați că ASTROLOGIA este un limbaj prin care putem primi mesajul astrelor și al Universului inconjurător? 

Putem aprofunda  acest limbaj  prin CURSUL ”ASTROLOG” cod COR 516101 – acreditat ANC(CNFPA), autorizație nr.40 /7082/ 09.07.2013 – susținut de astrolog – consultant  APOSTOL GABRIELA - IOANA

“Dacă toate religiile şi scripturile lumii s-ar pierde, şi dacă nu ne-ar mai rămâne nimic decât stelele cerurilor, povestea zodiacului şi semnificaţia numelor diverselor stele din diferitele constelaţii, am fi capabili să trasăm din nou istoria omului, să recuperăm cunoaşterea ţelului nostru şi să aflăm cum îl putem atinge”. Djwhal Khul

Astrele sunt permanent pe cer,le putem vedea zilnic, şi chiar dacă e înnorat, ştim că ele sunt acolo, dintotdeauna şi pentru eternitate, şi întotdeauna ne transmit ceva. Dacă suntem pe recepţie, atenţi la ceea ce ne-ar putea sugera ele, intuitiv, stimulându-ne imaginaţia şi creativitatea, dar şi înţelegerea mai profundă a lucrurilor, atunci putem să percepem mesajul lor. www.mirabilys-magazin.ro

Aceasta noua formare autorizata in domeniul dezvoltarii personale ne invata sa comunicam cu astrele si ne ajuta sa ne completam cunostintele legate de noi si de rolul nostru pe aceasta planeta, sa intelegem si aprofundam acest limbaj simbolic intre viata noastra interioara si cea exterioara, informatii utile despre corpurile noastre subtile - corpul mental, corpul emotional si corpul spiritual, necesare atingerii echilibrului in relatia cu corpul nostru  si a vindecarii noastre emotionale, ne invata sa ne cunoastem si sa intelegem ca suntem unici si irepetibili.

Studiul Astrologiei (astra – stea) recurge la logica (logos) si apoi la ratiune pentru a intelege si a ne raporta la Universul inconjurator. 

Prin acest curs invatam ca sa intocmim tema natala sau de baza, sa ne planificam timpul corect si sa ne organizam activitatile, in functie de miscarea planetelor si de stele, de schimbarile care intervin odata cu ele- tranzite, progresii, directii si revolutii solare.

Cu ajutorul cunostintelor asimilate si a certificarii obtinute, se poate deschide propriul cabinet de consultanta(consiliere) astrologica sau puteti activa in massmedia, in compartimentele de selectie si recrutare personal, in cabinete de orientare profesionala, in centre de formare profesionala si in unitati de invatamant.

Structura cursului: 50 ore 

Desfasurarea cursului: BUCURESTI

(programul  va fi stabilit de comun acord in prima zi de curs).

Taxa de curs: 1200 lei (cursul de seara) si 1400 lei(cursul de weekend) - se poate achita si in rate, 1/2 la inscriere si diferenta la jumatatea cursului.

*Acordam comision de 10% din taxa de curs sau aplicam reducerea persoanelor care se inscriu la cursurile organizate de noi, in urma recomandarii dumneavoastra. 

*La achitarea integrala a taxei de curs -  la inscriere, se acorda o reducere de 10% din pretul total. 

Continutul cursului :

Conditii de acces :

Acte necesare la inscriere:

Detalii despre curs si modalitatea de inscriere puteti solicita la:

La sfarsitul acestui curs, in urma examenului - se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia ASTROLOG, insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

Descrierea ocupatiei:

Ocupatia de Astrolog presupune desfasurarea unei activitati în care relationarea cu oamenii este primordiala si fundamentala, acest lucru presupunand intr-o masura foarte mare abilitati de comunicare in relatia cu persoanele care solicita o consultanta astrologica, cat si activitati legate de practicarea si promovarea astrologiei si stiintelor ezoterice.

Scopul activitatii astrologilor - nu este tentativa de a schimba destinul oamenilor ci mai degraba de a-l  implini prin intermediul unui nivel de constienta amplificat.

Astrologii calculeaza si interpreteaza astrograma asigurand trecerea de la informatia generala la cea cu caracter particularizat, modulata pe individualitatea si unicitatea fiecarui individ. Prin urmare nu exista doua astrograme identice.

Astrologii trebuie sa acorde o importanta deosebita faptului ca orice persoana are dreptul sa-i fie apreciata in mod obiectiv valoarea de fiinta umana si sa i se respecte liberul arbitru (capacitatea de a decide asupra propriei vieti).

In practicarea acestei ocupatii, astrologii trebuie sa manifeste maxima responsabilitate pentru informatiile furnizate si sa dovedeasca un grad inalt de integritate morala si profesionala in relatiile cu solicitantii.

Principalele activititati desfasurate de Astrolog sunt:

FORMATOR:

APOSTOL GABRIELA - IOANA - Formator certificat MECT si CNFPA, astrolog cu experienta de 20 ani, consultant astrologie, fost vicepresedinte a Asociatiei Astrologilor din Romania, lector pentru disciplinele  Astrologie, Feng Shui si astrologie chineza, cursuri autorizate ANC de nutritionist, reflexoterapeut, fitoterapeut si de dezvoltare personala in radiestezie, reiki, numerologie, prananadi, bucatarie fara foc, biorezonanta, gemoterapie, qigong, tai chi, colaborator constant cu diverse posturi de televiziune si reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevarul.  www.mirabilys-magazin.ro.

Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de C.N.F.P.A (ANC). 

Atelierele de practica (supervizare) in ASTROLOGIE  se tin saptamanal – JOI - intre orele 18.00 - 21.00 iar  dupa fiecare 10 sedinte, se vor elibera CERTIFICATE DE PRACTICA, emise sub sigla proprie conform autorizatiei nr.40 /7082/ 09.07.2013.

Pot participa la aceste ateliere toti absolventii cursului ASTROLOG (indiferent de centrul de formare la care au absolvit), dar si persoane interesate sa urmeze aceasta perfectionare.

Taxa de participare la ateliere:

!!Este absolut necesara confirmarea participarii la atelier pana, cel mai tarziu - miercuri ora 13.00. 

VA ASTEPTAM CU DRAG!Astro Shop

Cele mai noi articole