Cu fiecare cadou, daruieste o parte din inima ta!

Autor: AstroCafe.ro - marti, 16 septembrie 2014, 2879 vizualizari
Cu fiecare cadou, daruieste o parte din inima ta!

Roxannes.ro este boutique-ul online unde veti regasi cadouri de suflet  pentru oamenii dragi din viata voastra, daruri ce au puterea de a transmite emotii negraite.

Roxanne's Jewellery & Giftware propune tuturor celor care isi doresc sa faca un dar inspirat, produse handmade aduse din tari care si-au pus amprenta asupra rafinamentului si a calitatii mondiale.

Astfel, un simplu "Te iubesc", "Mi-e dor de tine" sau "La multi ani!" se poate transforma negresit intr-o bijuterie handmade cu cristale Swarovski si insemne ale protectiei, precum sunt ingerii incrustati pe piesele din colectia Angel Wings, sau intr-o mica statueta ceramica pictata manual din gama More Than Words.

Din cele mai vechi timpuri, aripile ingerilor au fost asociate cu dezvoltarea si ascensiunea sufleteasca, cu linistea si siguranta. De aceea, creatorii de arta le-au dedicat acestora colectii intregi, eliberand ingerii ce sunt intotdeauna gata sa ofere protectia necesara in jurul lor. Un astfel de obiect va purta mereu o parte din energia pozitiva a celui ce a stiut sa faca un dar de pret.

Roxannes.ro va propune si albume tematice cu muzica, ce vor transmite mesajul tau, parfumuri de designer, o colectie de bijuterii dedicata copiilor, venita parca dintr-un taram fermecat, sau produse renumite pentru ingrijirea unghiilor. Acest boutique exclusivist reuneste piese certificate, de cea mai inalta calitate si originalitate. Aduse din Israel, Italia, SUA, Rusia sau Marea Britanie, aici veti regasi produse ce poarta semnaturile designerilor, artizanilor si reprezentantilor "Alfaberge", "Mariana Spirit of Design", "Milano Bijoux Love", "Lily Nily", "Arora Design"si "Brisa Music".

Acest concept a fost creat special pentru oamenii care pun suflet in tot ceea ce fac si reusesc sa urmeze motto-ul: "Cu fiecare cadou, daruieste o parte din inima ta".

Roxannes.ro
Roxannes pe Facebook


Astro Shop

Cele mai noi articole