Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 31 Ianuarie 2021 (a doua ediție)

Autor: AstroCafe.ro - marti, 19 ianuarie 2021, 3167 vizualizari

Eveniment anual, de antrenament, creativitate și inspirație, marca Nicoleta Svârlefus: Creează-ți ANUL 2021

31 ianuarie 2021, a doua ediție din acest an

2021, un an revelator, un spațiu al posibilităților de creație nelimitate! Un an inedit, surprinzător, provocator, inițiatic.  Deschizător de drum, de lume nouă.

Energia acestui an se traduce prin mari schimbări, sub toate aspectele. De la nivel interior, până la nivel de societate, lume, planetă, umanitate. Și, cu cât mai conștienți și bine informați parcurgem acest an, cu atât avem mai mari șanse să facem alegerile adecvate, care să ne sprijine în a crea cu grație și împlinire o realitate potrivită sufletului nostru. 

Chiar și așa ONLINE, dam adunarea din nou, pentru al 10-lea an consecutiv, respectiv a 13-a ediție (9 au fost la București și 3 la Londra), în cadrul pe care mulți oameni deja îl știu, îl iubesc și îl îmbogățesc an de an cu energia și participarea lor.  Cu fiecare ediție, energia acestui spațiu creat împreună a fost cu adevărat uimitoare, astfel că acest eveniment este așteptat cu multă bucurie și nerăbdare, de la an la an.

Să poți trece dincolo de limitările unor planuri, strategii, obiective sau calcule, și totuși să creezi o "hartă", un ghid pentru anul care începe, e ceva! Să înțelegi mai mult despre tine și despre ce trăieșți în această etapă a călătoriei tale, poate fi nu doar util, ci revigorant și imputernicitor. Să descoperi și mai multe posibilităti pentru tine și viața ta și să știi cum să folosești cât mai eficient energia anului... poate schimba totul. 

Chiar și fără a stabili obiective, interesant este că, pentru majoritatea participanților, intențiile declarate la începutul anului, în acest context, s-au materializat pe parcursul celor 12 luni. Iar mesajele primite în diferite forme, pe parcursul zilei, s-au potrivit mai mereu cu ceea ce au creat în anul respectiv cei prezenți la eveniment.

Te invit la acest eveniment, pentru a crea împreună un spațiu liber de judecați și rezistență, în care să-și aibă loc inspirația, iubirea, prezența, claritatea și cât mai multă conștientă. Să înțelegem unde ne aflăm, din punct de vedere astrologic, energetic și al transformării/evoluției conștiinței. Să ne antrenăm în acceptare și  creație conștientă, să exersăm și să experimentăm împreună ghidarea interioară, recunoștința pentru tot ce trăim acum, distincția între adevărul interior și punctele de vedere exterioare, recunoașterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realității prin alegeri conștiente, creația dincolo de limitări. Mai ales într-un an esențial și puternic, cum e 2021!

Te așteptăm cu drag, bucurie și... surprize! Să fie ăsta Revelionul nostru, al Creatorilor Conștienți. Al Magicienilor. Hai!

Vreau și eu să-mi Creez ANUL 2021!

Data: Duminică, 31 ianuarie 2021, orele 11:00 - 17:00, cu pauze.

Taxa de participare: 

Ultima zi de înscriere: 27 ianuarie!

Evenimentul va avea loc ONLINE, pe ZOOM

Înscriere: Pentru rezervarea unui loc, așteptăm intenția ta de participare pe mail la: nico.svârlefus@gmail.com

Echipa de Creație - în rolurile principale:

***Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor. Rezervarea fermă a unui loc este posibilă în urmă achitării taxei de participare. Pentru orice alte detalii, scrie-ne și te sprijinim cu drag!

Ce au impartasit participantii:

 

"Draga Nico + dragi Agenti de Creatie,
multumesc din suflet pentru aceasta zi minunata! Am savurat aceasta energie si aceasta atmosfera deosebita. In spatele unui asemenea event se ascunde multa munca - multumesc pentru acest efort caci astfel au putut fi alturi si cei care traiesc in strainatate, care in conditii normale poate nu ar fi reusit sa ajunga in Romania.
Un an fantastic ne asteapta, sper sa ne reintilnim si in decursul anului pentru noi impulsuri si sfaturi de nepretuit." Monica H.
---
“Draga mea Nico, Multumesc din inima mea cea mai mare🧡 Esti Genială !!!!! Va multumesc cu recunstinta, Genialelorrrr!!!!
"Clipa asta minunata.....
In suflet vreau sa o pastrez sa iubesc si sa visez" Va iubesc! Adi T.
---
“ MULTUMESC pentru acest eveniment, pentru energia lui si a tuturor participantilor, pentru TOT" Mariana R.
---
"Buna dimineata Nico,
Iti multumesc cu recunostinta pentru acest dar si pentru o zi intradevar magica!
Este prima data cand particip, iar enerigia pe care am simtit-o nu o pot descrie in cuvinte. Pot doar sa spun ca a fost cu adevarat magic!" Laura D.
---
"Multumesc pt ziua aceasta magica, cu care incep noul An!
sunt recunoscatoare pt tot ceea am primit azi, multumesc pt meditatia de conectare cu mine, cu Universul cu oamenii frumosi cu care am fost in grup!
Te imbratisez Nicoleta, va imbratisez echipa magica!
Alice B.”
---
"Multumesc din suflet pentru azi. A fost magic. Abia astept sa ne revedem la Dar de 2021,sa tragem linie si sa vedem sub ce forma ne va imbogati anul care vine.
Te imbratisez cu drag" Georgiana N.
---
"Sunt profund impresionata si mesajul este GENIAL! M-a “lovit” in suflet!!! Am ramas mută, împietrită.
Nu am destule cuvinte de mulțumire și recunoștință!!
Pe azi, pentru tot, din totdeauna! 🙏🏻
Energia, inspirația, ghidarea, umplu inima și sufletul.
Sunt stupefiata de sincronicitățile și revelațiile de astăzi! Deci Genial și Magic!!
Ma minunez și ma închin in fata ta!" Roxana S.
---
"Multumesc, multumesc, multumesc!
A fost o adevarata onoare si o mare bucurie sa fiu alaturi de tine si de atati oameni frumosi!
Multumesc cu recunostință!" Georgeta I.
---
"Mulțumiri din suflet, cu suflet, pentru sufletul tău dar și pentru celelalte suflețele-ajutoare !
Iată cum așezăm această seară pe raftul momentelor memorabile, purtându-i de grijă muuuultă vreme și dorindu-i prezentă mereu, energia înălțătoare !🎶
Ne-ai introdus delicat pe firul de poveste al anului ce s-a rotunjit, nu de mult timp printre rotocoalele candelelor, ce parcă îi dezvăluiră drumul, alături de tine.
”Călătoria continuă !” ne spui șăgalnic, precum un salut pionieresc la finalul unei expediții... ca o asigurare că tu ești port-drapelul și că drumul este mai ușor dacă ni l-ai devoalat, cumva... Așa suntem toți...avem nevoie de pionieri, de oameni-torță, aducători de lumină și clar-viziune, haruri-daruri ce le-ai primit în Lada de Zestre și iacă-tă, cum ne bucurăm și noi de ele ! Pentru că tu chiar vrei să dăruiești din aerul tău de fericire și cunoaștere celorlalți, cu grație, ca-ntr-o plutire intr-un menuet al lui Mozart...
Am prelungit finalul acestei seri ce-mi va încălzi sufletul muuult timp...mi-e greu să plec, deocamdată...îi mai torc firul împletindu-ți mulțumiri din dreptul inimii, adevărate foarte pe care le închei, totuși, spunându-ți: ”în inima omului stă întreaga măreție a lumii” !..." Magda S.
---
"Toata echipa a fost minunată, s-a simțit munca din spate, atenția la detalii, implicarea enormă, pe lânga pasiunea și magia pe care le aduceți împreună!
Va îmbrățișez cu dragoste, bucurie, recunoștința și vă țin aproape de suflet, de mână, împreună la drum spre un 2021 GENIAL! Reli”
---
"Sunt recunoscatoare pentru tot ce am simtit, inteles si experimentat de revelion si va multumesc pentru un inceput genial de 2021!" Bianca
---
"Mulțumesc și pentru Revelionul Magicienilor. Chiar am tratat evenimentul „Creează-ți anul 2021” ca pe un Revelion - ținută aleasă, mâncare de sărbătoare, și atmosfera creată a fost minunată. A fost o energie incredibilă.
Mulțumesc cu recunoștință!" Alina P.
---
"Îți Multumesc din suflet Nicoleta pentru tot ce Ești tu pentru spațiul,iubirea și magia care o presari peste tot pe unde mergi,acolo unde alegi sa fi așa ....ca o zânuță.
A fost o zi de răsfăț de care m-am bucurat maxim și pentru care îți sunt recunoscătoare." Nicoleta
---
"Sunt recunoscatoare Universului si tie pentru tot ceea ce aduce in viata mea!
Am spus ca anul acesta va fi MAGIC pentru mine si sunt exact unde trebuie: La revelionul magicienilor!
Te imbratisez, suflet luminos!" Cristina S.
---
Iti multumesc din inima pt darurile si daruirea ta draga Nico!
Chiar si virtual, iti simt energia si ma regasesc picatura in oceanul pe care-l creezi.
Cu deosebita recunostinta te imbratisez, si iti trimit cele mai bune ganduri!
Ecaterina”

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole