Creează-ți ANUL 2020! Cu Nicoleta Svârlefus! BUCURESTI - 12 Ianuarie si LONDRA - 25 Ianuarie

Autor: AstroCafe.ro - marti, 12 noiembrie 2019, 11748 vizualizari

Eveniment anual, de antrenament, creativitate si inspiratie, marca Nicoleta Svârlefus:

Creează-ți ANUL 2020!

12 ianuarie 2020, a 9-a editie la Bucuresti; 25 ianuarie 2020, a 3-a editie la Londra    

2020, an epic! O noua decada incepe. Si o noua era.

Complexitatea acestui an, din punct de vedere energetic (astrologic), se traduce prin mari schimbari, puncte de cotitura istorice, atat la nivel individual cat si colectiv. Si, cu cat mai constienti parcurgem acest an, cu atat avem mai mari sanse sa facem alegerile adecvate, care sa ne sprijine in a crea cu gratie si implinire o realitate potrivita sufletului nostru. 

Dam adunarea din nou, pentru al 9-lea an consecutiv la Bucuresti si al 3-lea an la Londra, in cadrul pe care multi oameni deja il stiu, il iubesc si il imbogatesc an de an cu energia si participarea lor. 

In fiecare an, cu fiecare ediție, energia acestui spatiu creat impreuna a fost cu adevarat uimitoare. Pentru fiecare participant. Felul în care ajung mesajele la cei prezenți, magia care se creează în sală, bucuria care crește cu fiecare clipă petrecută împreuna... fac ca ziua acestui eveniment să fie așteptată cu multă bucurie și nerăbdare, de la an la an.

Să poți trece dincolo de limitarile unor planuri, strategii, obiective sau calcule, și totuși să creezi o "hartă", un ghid pentru anul care începe, e ceva! Sa ințelegi mai mult despre tine și despre ce trăiești in această etapă a călătoriei tale, poate fi nu doar util, ci revigorant si imputernicitor. Să descoperi și mai multe posibilităti pentru tine și viața ta și să știi cum să folosești cat mai eficient energia anului... poate schimba totul.

Chiar si fara a stabili obiective, interesant este ca, pentru majoritatea participantilor, intentiile declarate la inceputul anului, in acest context, s-au materializat pe parcursul celor 12 luni. Iar mesajele primite in diferite forme, pe parcursul zilei, s-au potrivit mai mereu cu ceea ce au creat in anul respectiv cei prezenti la eveniment.

Anul 2020 este creatia fiecaruia dintre noi, la fel cum a fost si 2019. Chiar daca nu stim mereu cum cream experientele, adevarul este ca noi le cream, le chemam, le alegem, suntem Sursa lor.

Te invit la acest workshop, pentru a crea impreuna un spatiu liber de judecati si rezistenta, in care sa-si aiba loc inspiratia, iubirea, prezenta, claritatea si cat mai multa constienta. Sa intelegem in ce punct ne aflam, din punct de vedere astrologic, energetic si al transformarii/evolutiei constiintei. Sa ne antrenam in acceptare si  creatie constienta, sa exersam si sa experimentam impreuna ghidarea interioara, recunostinta pentru tot ce traim acum, distinctia intre adevarul interior si punctele de vedere exterioare, recunoasterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realitatii prin alegeri constiente, creatia dincolo de limitari. Mai ales intr-un an cheie, cum e 2020!

Si, mai ales, te asteptam să ne bucurăm împreună de tot ce vom aseza cu atata drag în acel spatiu, pentru tine si pentru noi toti.

Te asteptam cu drag, bucurie si... surprize! Să fie ăsta, Revelionul nostru, al Creatorilor Conștienți. Al Magicienilor. Hai!

Vreau si eu sa-mi Creez ANUL 2020!

Date, tarif, locatie:

BUCURESTI

Duminica, 12 ianuarie 2020, orele 11:00 - 18:30, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Taxa de participare:

 

LONDRA

Sambata, 25 ianuarie 2020, orele 11:00 - 18:30

Taxa de participare:

 

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare pe mail la: nico.svarlefus@gmail.com

 

Echipa de Creație Bucuresti- în rolurile principale:

Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor. Rezervarea ferma unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole