Creeaza-Ti Anul 2015! Workshop anual- 11 ianuarie 2015

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 17 decembrie 2014, 2412 vizualizari
Creeaza-Ti Anul 2015! Workshop anual- 11 ianuarie 2015

Eveniment anual, de antrenament, creativitate si inspiratie, cu Nicoleta Svârlefus:

Creeaza-ti anul 2015!

Posibilitati nelimitate, Alegeri Constiente, Creativitate, Usurinta, Bucurie 

Ne aflam deja la a 4-a editie a evenimentului anual "Creeaza-ti anul..." si, de fiecare data, energia acestui spatiu creat impreuna a fost cu adevarat uimitoare. Fiecare participant a primit daruri, mesaje, claritate, entuziasm, usurinta si inspiratie. Pentru ca, intr-un spatiu care imputerniceste si inspira, e natural sa recunosti ceea ce stii deja si sa treci dincolo de limitarile unor planuri, strategii, obiective sau calcule. Redevii constient, te asezi cu totul in prezent si ai incredere in fiecare pas, fiind pe deplin constient ca anul 2015 si orice alt an viitor este ACUM, este creat in acest moment. Iar acest moment contine Toate posibilitatile si face disponibile Toate alegerile.

Acest eveniment este ca un loc de joacă, in care aducem mai multă constienta, dar o facem cu bucurie, usurinta si... joc.

Chiar si fara a stabili obiective, interesant este ca, pentru majoritatea participantilor, intentiile declarate la inceputul anului, in acest context, s-au materializat. 

Anul 2015 este creatia fiecaruia dintre noi, la fel cum a fost si 2014. Chiar daca nu stim mereu cum cream experientele, adevarul este ca noi le cream, le chemam, fiindu-le Sursa.

Am incheiat o etapa, o binecuvantam si acceptam, apoi trecem la urmatoarea, indiferent ca impartim timpul in zile, luni sau ani. Inainte insa sa trecem la o noua etapa, e necesar sa cream un spatiu liber, in care putem aseza intentiile si experientele care ne inspira.

Te invit, asadar, la acest workshop, pentru a crea impreuna un spatiu liber de judecati si rezistenta, in care sa-si aiba loc inspiratia, iubirea, prezenta, claritatea si cat mai multa constienta. Sa intelegem in ce punct ne aflam, din punct de vedere astrologic, energetic si al transformarii/evolutiei constiintei. Sa ne antrenam in acceptare si in creatia constienta, sa exersam si sa experimentam impreuna ghidarea interioara, recunostinta pentru tot ce traim acum, distinctia intre adevarul interior si punctele de vedere exterioare, recunoasterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realitatii prin alegeri constiente, creatia dincolo de limitari. 

Program:

Duminica, 11 ianuarie 2015, orele 10:30- 18:00, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Dupa cum stiti deja, ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului. 

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Investitie

Inscrierea pana la data de 31 decembrie 2014- 152 lei 

Inscrierea dupa data de 31 decembrie 2014- 170 lei (in limita locurilor disponibile).

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la:

workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator si responsabil inscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Un an 2015 Constient, cu Usurinta, Bucurie si Gratie!Astro Shop

Cele mai noi articole