Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 10 noiembrie 2021, 3465 vizualizari
𝐂𝐫𝐞𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐆𝐄𝐍𝐈𝐀𝐋 
𝘼 𝟏𝟎-𝙖 𝐬𝐢 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚 𝙚𝙙𝙞𝙩𝙞𝙚: 𝟐𝟖 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏
 
Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, februarie - noiembrie 2021.
 
Într-un an atât de diferit ca energie, cu neașteptate schimbări și felurite provocări care au rolul de a ne scoate din “cutie”, adică din obiceiuri, tipare, șine de gândire vechi, am hotărât ca evenimentul anual “Creează-ți anul 2021” să fie urmat de o serie de evenimente lunare, începând din februarie și până în noiembrie.
 
Așadar, lună de luna, mergem împreună.
Dăm adunarea din nou și petrecem câteva ore valoroase. Îmi propun să generez și să susțin un spațiu de transformare, conștiență, putere, creație și ușurință, cu ajutorul celor care vor participa.
 
Facem radiografia cerului pentru luna Octombrie, integrăm schimbările de energie, exersăm, ne conectăm, medităm, deschidem noi posibilități, rămânem pregățiți, de mâna (cu Dumnezeu) pentru Aventura 2021. Pentru 2021 Genial.
 
⭐ A 10-a ediție: 28 noiembrie, 11:00- 15:00h
⭐ Contribuția ta: 200 lei
⭐ Unde: online, pe Zoom
⭐ Cine se poate înscrie: acest eveniment este creat în mod special pentru participanții “Creează-ți anul 2021” dar, în limita locurilor disponibile, se pot înscrie și alte persoane.
⭐ Înscriere: anunță-ți, te rog, intenția de participare prin email: 𝐧𝐢𝐜𝐨.𝐬𝐯𝐚𝐫𝐥𝐞𝐟𝐮𝐬@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦 sau 𝐝𝐫_𝐧_𝐬𝐯𝐚𝐫𝐥𝐞𝐟𝐮𝐬@𝐲𝐚𝐡𝐨𝐨.𝐜𝐨𝐦
 
Data limita de înscriere și plata: 24 noiembrie (in limita locurilor disponibile).
Te astept cu drag!


Astro Shop

Cele mai noi articole