Creatia Constienta de Posibilitati- 26 octombrie 2013, CONSTANTA

Autor: AstroCafe.ro - joi, 26 septembrie 2013, 1486 vizualizari
Creatia Constienta de Posibilitati- 26 octombrie 2013, CONSTANTA

Workshop:

CREATIA CONSTIENTA DE POSIBILITATI

26 octombrie 2013, Constanta

cu Nicoleta Svârlefus

Un workshop de o zi, recomandat atat celor care fac primii pasi in explorarea sinelui, cat si celor care au pornit deja in aceasta calatorie. O experienta  profund transformatoare, care reseteaza convingerile si ofera o noua perspectiva asupra vietii, dezvaluind si generand un spatiu infinit de posibilitati.

Daca ai deseori senzatia ca te invarti in cerc, repetand pe banda rulanta experiente si ajungand mereu in acelasi punct, este pentru ca faci lucrurile la fel, iei decizii dintr-un spatiu de falsa siguranta, raportandu-te la trecut si repetandu-l.

Cum sa te dai la o parte din calea ta!

La acest workshop, inveti sa stai in momentul prezent, sa creezi brese in fluxul mental, accesand astfel puterea interioara si libertatea de a alege in orice moment doar ceea ce este in acord cu cine esti. Afli cum poti sa te impaci cu alegerile trecute, sa te plasezi in centrul fiintei tale, sa creezi cu putere si claritate, posibilitati noi.

Practicam prezenta, invatam sa ne detasam de povesti, sa renuntam la compromisurile consumatoare de energie si putere, sa eliberam tiparele vechi, sa vindecam focarele cronice emotionale, pentru a ne putea crea constient realitatea folosind resursele infinite care ne stau mereu la dispozitie asteptand sa ne serveasca. Primesti instrumente  care te ajuta sa faci alegeri dintr-un spatiu de putere si libertate, generand solutii si rezultate dincolo de ceea ce crezi ca e posibil.

Daca faci ce ai mai facut, o sa ai ce ai mai avut. Daca facem mereu aceleasi alegeri, pastram obiceiurile, persistam in tipare de gandire si actiune, de fapt reciclam mereu trecutul si obtinem permanent aceleasi rezultate. 

Instrumente ale vindecarii si transformarii: prezenta, acceptare, responsabilitate, recunostinta, iertare, iubire. Si nu numai...

Pe toate acestea le vom dezvolta si practica impreuna. Vom invata sa ne dam la o parte din calea noastra si din calea lui Dumnezeu, dizolvand barierele mentale si resentimentele, debarasandu-ne de balastul trecutului si eliberand tipare vechi de decizie si actiune. Invatam sa ne plasam  dincolo de limitari, puncte de vedere rigide, prejudecati si temeri, astfel incat sa cream si sa dezvoltam permanent constiinta abundentei interioare si exterioare.

Daca e momentul pentru mai multa constienta in viata ta, daca vrei sa descoperi mai mult din ce este posibil sa creezi pentru tine, esti gata sa primesti mai mult, acest workshop poate fi o alegere inspirata pentru tine.


Este un curs interactiv, cu exercitii, meditatii si teme care te ajuta sa traiesti o experienta extraordinara. 

Unde? Participantii vor fi anuntati din timp.

Program: sambata 26 octombrie, 10:30- 20:30 h, cu pauze mici de cafea si o pauza de 1h la pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si poate fi decalata, in functie de dinamica grupului. 

Inscriere :

1. Inscriere pana la 21. 10. 2013 inclusiv: pret special: 170 lei

2. Inscriere dupa 21.10.2013: 210 lei


Apropo de creatia constienta de posibilitati si de oameni constienti care aleg mai mult:

"Am rostit la unul din workshopurile tale dorinta mea de a avea un atelier floral... fara sa cred nici macar o secunda in ce spuneam, cumva am rostit lucrul care mi se parea cel mai putin plauzibil (ca sa imi arat eu ca nu are cum sa functioneze... si doi ani mai tarziu a devenit realitate... si de atunci viata e infinit mai frumoasa; chiar si cu toate greutatile, nu a fost vreodata mai frumoasa.

Multumesc, multumesc, multumesc!

Sa ne revedem exact la momentul potrivit!

Alina"

Va asteptam cu drag!

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!

*Grafica banner: Gabriel VasilescuAstro Shop

Cele mai noi articole