Concurs: Un masaj ayurvedic oferit de Satya pentru cea mai inspiratoare impartasire!

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 10 august 2011, 2478 vizualizari

Daca ai participat macar la unul dintre workshop-urile sustinute de Nicoleta Svârlefus si, in urma acestei experiente, viata ta se misca acum intr-o noua directie, ai vazut rezultate miraculoase, ai cunoscut stari, emotii si sentimente noi, ai trait momente profund inaltatoare si transformatoare, impartaseste-ne!

Cea mai inspiratoare impartasire va fi premiata cu un masaj ayurvedic oferit de Satya.

Posteaza povestea ta, aici, in caseta destinata comentariilor. Nu e necesar sa fie lunga, dar sa fie neaparat din inima!

Castigatorul va fi ales si anuntat pe 25 august 2011! Acesta va primi toate detaliile necesare, la o adresa de email. Te rugam sa ne lasi o adresa de email valida.


Masajul ayurvedic, la Satya:

"Masajul Ayurvedic, dincolo de numele ce l-ar plasa ori în trecut, ori în alt spaţiu geografic, este un masaj realizat cu intenţie, implicând în primul rând armonizarea energetică a celui masat prin detensionare, dar mai ales prin binecuvântarea sa prin gânduri, vibraţii, energii şi adierea mâinilor.

În definitiv, ayurveda înseamnă Arta Vieţii, iar masajul ayurvedic nu poate fi decât un ritual care face ca viaţa să curgă mai armonios prin trupul, mintea şi sufletul celui ce beneficiază de aceasta tehnică străveche, atât de iubită şi folosită în prezent.

În Lumea Satya poţi experimenta alături de Rodica Paraschiv masajul Ayurvedic, corporal sau facial în toată deplinătatea sa. Dacă ai păşit în templul Rodicăi, după o şedinţă de masaj, ea te poate ajuta să cunoşti frumuseţea şi puritatea cristalelor.

Masajul Ayurvedic se execută pe ţesuturile moi ale corpului (muşchi), direct pe piele, folosind uleiuri calde de argan, măsline sau migdale dulci etc, toate organice, urmărind atent răspunsul zonelor reflexe, a punctelor de pe meridianele energetice şi a marnelor (marnele sunt intesectii ale muschilor cu tendoane si terminatiuni nervoase). De asemenea, prin masaj se execută diverse manevre de mobilizare a articulaţiilor fixe, semimobile şi mobile ce ajută la reducere rigidităţii organismului, aducând un aport de elasticitate şi graţie.

Încă de la intrare în salonul de masaj, mirosurile răspândite de esenţele de trandafir, busuioc, cimbrişor, lămâie verde te îmbie la relaxare, având un efect deosebit asupra sistemului vegetativ. Culorile salonului şi muzica sublimă sunt cadrul ideal începerii unei călătorii în care cu fiecare pas te poţi apropia mai mult spre spaţiul sacru al inimii. " (Satya.Ro)

Lumea Satya inseamna alchimie pentru trup si suflet. Aici descoperi un nou fel de a simti, trai, manca, asculta, iubi, admira, crea. In afara de masaj ayurvedic, lumea Satya inseamna restaurant ayurvedic (cu gradina), ceainarie, magazin cu bunatati naturale, evenimente pentru suflet si alte minunatii. Lumea Satya inseamna armonie, spirit, creativitate, pace, spatiu divin, bucuria de a fi...

Multumim! Va asteptam cu drag impartasirile! Fiti bineveniti in Lumea Satya!

*Va multumim tuturor pentru mesajele minunate! Corina primeste masajul, dar voi toate primiti dragostea si recunostinta noastra!
Astro Shop

Cele mai noi articole