Comunicare in adevar, iubire si generozitate- seminar 30.11

Autor: Nicoleta - marti, 17 noiembrie 2009, 1193 vizualizari

Nicoleta Svarlefus va propune un nou seminar, intitulat:

COMUNICARE IN ADEVAR, IUBIRE SI GENEROZITATE- acces la relatii implinite si libertate!

Cand?

30 noiembrie 2009

Cui se adreseaza?

Absolventilor workshop-ului "Traieste viata pentru care ai fost creat", considerat de baza.

Abordare:

Cine esti tu cand esti in comunicare? Cum comunici celorlalti cine esti tu?

Comunicarea este foarte importanta pentru ca este modul prin care realizam legatura dintre noi si lume. Cuvintele ne pun in legatura cu lumea.
                
De cele mai multe ori cand comunicam, cuvintele noastre izvorasc din frica: frica de a nu da rau, de a nu dezvalui adevaratele intentii, de a nu fi judecati, de nu pierde ceva sau pe cineva, de a nu fi abandonati, de a nu ne da de gol sentimentele, de a nu ne dezvalui frica.
 
Ce facem este ca mereu acoperim ceva, atunci cand vorbim. Mereu este altceva ce vrem sa spunem, dar nu spunem. In spatele cuvintelor pe care le rostim este intentia noastra adevarata.
 
Modalitatea prin care relationam cu lumea inconjuratoare, prin care ne exprimam si ne dezvaluim intentiile si dorintele, sunt cuvintele si verbalizarea lor.
Avem nevoie de cuvinte. Si avem nevoie sa ne exprimam prin cuvinte.
 
Numai ca de regula, noi consideram ca trebuie sa adaptam cuvintele (ca si pe noi insine in totalitate) la lumea in care traim. Noi credem ca este o discrepanta intre noi si lumea in care traim, ca ceva nu e in regula, ca exista pericole peste tot si atunci tot ce facem cand comunicam este sa adaptam comunicarea, sa potrivim cuvintele in sablonul lumii.
 
Exista tipare de comunicare pe care le-am inventat pe parcurs pentru a face fata in lume. Vino si afla care sunt acestea in cazul tau, care sunt costurile aplicarii lor, cum pot fi transformate si ce obtii in schimb, cand renunti la ele. Vino si afla cum iti poti transforma relatiile si viata, comunicand in adevar, iubire si generozitate!

Detalii:

• Ora de incepere: 18,00

• Locatie: Casa Satya (www.satya.ro)

• Investitie:  90 RON

Inscriere:

Persoana de contact – Alina Marcu (asistent seminar) la alimarcu@gmail.com sau 0758 088 168

Va rugam sa anuntati participarea pana cel tarziu 25 noiembrie. Locurile sunt limitate!

Va asteptam cu drag!



Astro Shop

Cele mai noi articole