CLARITATE in alegere si actiune. Workshop, 23 iunie Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - luni, 10 iunie 2013, 1121 vizualizari
CLARITATE in alegere si actiune. Workshop, 23 iunie Bucuresti

Duminica, 23 iunie 2013, te invit la workshopul:

CLARITATE in alegere si actiune

condus de Nicoleta Svârlefus

Uneori faci o alegere. Alteori e necesar s-o creezi!

Una dintre cele mai mari temeri ale oamenilor este aceea de a face alegeri. Ni se intampla deseori sa evitam alegerile ferme, de teama sa nu gresim. Ne blocam in hatisul prejudecatilor si proiectiilor nefavorabile, analizelor si comparatiilor, si sfarsim prin a ne construi scuze pentru a evita sa facem alegerile benefice si adecvate. 

Motivul pentru care evitam sa facem alegeri sau alegem impotriva vointei inimii noastre este lipsa claritatii. Daca nu ne e clar cine suntem, ce stim, ce putem, ce ne dorim, alegerile sunt ca si inexistente. La fel si rezultatele. De aceea, claritatea este esentiala, este spatiul in care alegerea potrivita apare singura. Dupa ce dam la o parte scuzele, influentele exterioare si povestile din trecut, ramanem in ascultare fata de noi insine, prezenti, constienti.

La acest workshop, invatam sa distingem alegerile inimii de cele automate si conditionate, identificam credintele care ne opresc sa facem alegeri, sa actionam si sa producem rezultate. Facem diferenta intre alegeriile adecvate si iluzii. Exersam intrebari puternice, ca instrumente de obtinere a claritatii. Lucram cu atasamentele si temerile care ne opresc sa mergem pe drumul ales constient. 

Daca viata ar fi un drum pe o harta, fiecare alegere pe care o facem ar fi un punct pe aceasta. Si fiecare punct poate determina directia in care mergem. Cu fiecare alegere neautentica si inconstienta, ne indepartam de inima si misiunea noastra. In schimb, cu fiecare alegere constienta, trasam calatoria inimii, in pace, implinire si abundenta.

Cea mai frecventa scuza pentru a nu face alegeri este "nu stiu ce sa fac". Adevarul este ca mereu stim ce vrem, dar nu avem curajul sa privim adevarul in fata sau nu mai stim sa ne ascultam si nu mai avem incredere in intuitia noastra.

Daca nu avem alegerea, nu avem nici actiunea. Pe cale de consecinta, nici rezultatele dorite nu apar. Este o nebunie sa ne asteptam la rezultate, cata vreme nici macar nu alegem clar ce vrem si nu actionam coerent in acest sens. 

Te invit, asadar, la acest workshop, pentru a crea impreuna un spatiu liber de scuze si prejudecati, in care sa-si aiba loc inspiratia si claritatea. Sa ne antrenam in creatia constienta, sa exersam si sa experimentam impreuna ghidarea interioara, distinctia intre vocea fricii si cea a iubirii, recunoasterea puterii interioare, identificarea alegerilor inimii, alegerea si actiunea dincolo de scuze si filozofie. Invatam cateva instrumente puternice pe care sa le folosim pentru a aduce claritate in orice situatie de viata.

Lucrezi cu domenii specifice. Identifici sau creezi alegerea potrivita. Cureti calea, transformand punctele de vedere care te limiteaza si blocheaza. Te asezi si mergi. 

Spicuiri:

Program:

Duminica, 23 iunie 2013, orele 10:30- 18:00, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului. 

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Investitie

Inscrierea pana la data de 17 iunie 2013- 145 lei 

Inscrierea dupa data de 17 iunie 2013- 175 lei (in limita locurilor disponibile).

*Tariful cu reducere este valabil pentru achitarea integrala pana la data de 17 iunie.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la:

workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Isabela Cosneanu (organizator si responsabil inscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!
Astro Shop

Cele mai noi articole