Cine citeste in stele la tv

Autor: Nicoleta - vineri, 15 ianuarie 2010, 2388 vizualizari
Cine citeste in stele la tv

Nico a fost intervievata de redactorul Adevarul, Ruxandra Grecu, telefonic. Scopul a fost realizarea acestui articol:

Cine citeste in stele la TV

Neti Sandu, Urania, Nicoleta Svârlefus şi Mariana Cojocaru sunt cele care le aduc românilor veşti de la astre. Astrologii invitaţi la diverse emisiuni de televiziune şi cei afiliaţi de ani în şir unui post au devenit cunoscuţi publicului şi şi-au creat brandul de „astrolog la TV“.

Pentru un număr finit de astrologi, invitaţiile la diferite emisiuni şi jurnale de ştiri înseamnă o creştere semnificativă a bazei de clienţi. Persoane precum Urania şi Neti Sandu au devenit branduri ale posturilor la care activează de ani buni - Pro TV, respectiv B1 - în timp ce Nicoleta Svârlefus şi Mariana Cojocaru nu sunt afiliate unui singur canal de televiziune, ci merg acolo unde sunt chemate.

De la stomatolog la astrolog

Nicoleta Svârlefus este invitată permanentă la matinalul de la Antena 1 „Neatza cu Răzvan şi Dani" şi la mai multe jurnale de ştiri. A devenit astrolog din pasiune, după ce, în 2006, a renunţat la profesia de medic stomatolog. Încă din 2002, Nicoleta a început să studieze în profunzime tainele astrelor.

Nicoleta Svârlefus spune că previziuni concrete nu poate da la televizor, unde prezinta un simplu horoscop, ci preferă consultaţiile particulare. „Cu siguranţă am devenit un brand în urma apariţiilor mele la televizor, am avut mai mulţi clienţi care m-au văzut şi care au dorit să lucreze cu mine", a mărturisit Nicoleta.

Ea spune că televizorul îi oferă doar expunere, însă preferă consultaţiile particulare, unde poate fi mai concretă decât la citirea unui simplu horoscop. „Previziunile specifice pe marginea unei astrograme îi pot ajuta pe oameni să se schimbe în bine", spune astrologul. „Eu cred foarte mult în ceea ce fac şi cred că există ceva care mă deosebeşte de alţi astrologi.

Nu sunt genul fatalist, nu dau niciodată verdicte. Încerc să dau oamenilor o soluţie, o direcţie. Iar astrologia este doar o parte din preocupările mele, alături de dezvoltare personală şi spiritualitate", completează astrologul, care spune că ocupaţia ei o face să se simtă împlinită. „Nu mă consider o vedetă de televiziune şi nu vreau să mă numesc aşa. Nu mă implic în evenimente mondene, apar ca specialist la televizor", adaugă ea.

Citeste continuarea articolului aiciAstro Shop

Cele mai noi articole