Cea Mai Ușoară Cale către Abundență, Pace și Fericire cu Mabel Katz, 15 octombrie 2017, București

Autor: AstroCafe.ro - marti, 12 septembrie 2017, 1879 vizualizari

Cea Mai Ușoară Cale către Abundență, Pace și Fericire cu Mabel Katz

 

Învață cum să reduci la tăcere vocea care îți spune „nu pot” și te împiedică să trăiești viața măreață pe care o meriți.

 

București – 15 octombrie 2017 – de la ora 11:00 la ora 28:00

Hotel Rin Central Bucuresti – Sala Nicolae Iorga

 

Lărgește-ți orizontul și află cine Ești TU cu Adevărat.

Dacă îți dorești mai multă bucurie în viața ta personală, satisfacție în carieră și în afaceri, succes, bani, liniște și relații armonioase ar trebui să participi la acest seminar interactiv, unde Mabel îți va arăta cum să faci ca toate acestea să facă parte din realitatea ta de zi cu zi și mult mai mult decât atât.

 

Detașează-te de trecut. Trăiește în prezent și schimbă-ți viața pentru totdeauna:

Exerciții transformaționale concepute să te sprijine să identifici și să cureți ”programe vechi” ce vin din gânduri limitative care s-au înregistrat profund în mintea subcontientă și te împiedică să obții ceea ce îți doresti…

Învață practici prin care să-ți crești exponențial nivelul de creativitate și inspirație, astfel încat ideile geniale să-ți vină cu ușurință și să poți avea încredere în fiecare pas pe care îl faci.

Frumusețea și simplitatea Celei Mai Ușoare Căi către Abundentă, Pace și Fericire prin Ho'oponopono, este capacitatea sa să stearga amintirile care te limiteaza și să le înlocuiască cu o nouă deschidere către inspirația pentru o viață perfectă.

 

Înscrie-te acum

 

Îți poți imagina

 

Dacă poți, atunci acest seminar îți va tranforma viziunea în realitate.

 

Vei experimenta:

 

Înscrie-te acum

 

Cum ne trag înapoi unele tipuri de amintiri

 

Amintirile sunt foarte puternice. Anumite tipuri de amintiri rulează iar și iar în viețile noastre, făcându-ne să repetăm același comportament și să producem aceleași rezultate. Cu toate acestea, puteți învăța tehnici de la prelua controlul prin curățarea acestor amintiri puternice și permițând inspirației să devină ghidul tău.

 

Extinde-te către cine ești tu cu adevărat

Pentru a putea sa manifești, trebuie să te întinzi și să ieși din zona ta de confort. Trebuie mai întâi să faci loc astfel încât să poți atrage mai mulți bani, succes, bogăție, siguranță și relații minunate în viața ta. In acest seminar, vei avea posibilitatea să te întinzi și efectiv să experimentezi cine esti tu cu adevarat. Vei învăța cum să lucrezi cu legea universală efortului minim, astfel încât să poți atrage cu ușurință ceea ce este corect și perfect pentru tine.

 

Ești gata să experimentezi viața așa cum ți-ai imaginat-o?

Dacă ceea ce cauți este mai multă bucurie personală, satisfacția în muncă, succes, bani, liniște si relatii armonioase, participă la acest seminar interactiv, unde Mabel îți va arăta cum să obții toate acestea, și mult mai mult, ca parte a realității tale de zi cu zi practicând Ho'oponopono.

 

Înscrie-te acum

 

Cursuri cu Mabel Katz în România

 

Locația: Hotel Rin Central București – Sala Nicolae Iorga – Str. Traian nr 55A

 

INVESTIȚIE

Pentru o zi de curs

Student nou: 975

Reviewer: 700 lei

Copii cu vârsta de până la 14 ani – 300 lei

PACHET SPECIAL – pentru înscrierea la ambele zile de curs ( 14 si 15 octombrie 2017)

 

Student nou:  1400 lei 

Reviewer: 1000 lei 

Reviewer – este o persoană care a mai participat la acest cursCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole