Cate-n Suflet si in Stele: VENUS. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 29 octombrie

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 23 octombrie 2015, 1596 vizualizari
Cate-n Suflet si in Stele: VENUS. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 29 octombrie

Din seria "Cate-n Suflet si in Stele", in care ne ocupam de planetele guvernatoare ale semnelor solare exact in timp ce le traversam, urmeaza Venus- stapana Balantei si a Taurului. Cu un decalaj de data aceasta, pentru ca distinsa Doamna Venus nu s-a lasat dezvaluita cat timp Soarele a tranzitat Balanta, se pare ca a vrut in Scorpion...  :)

Au fost Luna (iulie), Soare (august) si Mercur (septembrie). Urmeaza: noiembrie- Marte si Pluton, decembrie- Jupiter, ianuarie- Saturn, februarie- Uranus, martie- Neptun)... 

VENUS: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 29 octombrie 2015

Venus este stapana Taurului (natura terestra) si a Balantei (natura de aer). 

Ca arhetip, Venus este intruchiparea femeii frumoase, asociata de unele mituri cu Cenusareasa si Alba ca Zapada. In ambele povesti au existat intrigi care au incercat sa separe femeia de dragostea adevarata, insa in final dragostea a triumfat, s-a ridicat deasupra tuturor provocarilor, cititorul ramanand cu ideea esentiala ca dragostea este mai inalta si mereu castigatoare.

Asemenea povestii Cenusaresei, accesand si integrand energia venusiana, prin contemplare si constientizare a unor aspecte adanc inradacinate in noi, putem imbratisa si transcende umbrele/tiparele inconstiente care au la baza diverse frici, lasand tot mai mult lociubirii. Ne putem ridica nivelul de constienta si putem accesa tot mai mult armonia in relatii, chiar daca acestea reprezinta de cele mai multe ori cel mai aprig front de lupta, cand fricile celor doi ies la suprafata si ranile sunt descoperite inevitabil. 

Venus, in manifestarea ei pamanteana, ca guvernator al Taurului, este si poarta catre darurile noastre interioare, respect si iubire de sine, prosperitate si tot ce inseamna bunastare. 

Prin urmare, cunoasterea pozitiei lui Venus in harta natala, a nuantelor pe care le capata aceasta energie in functie de locul in semn si casa astrologica, dar si in functie de cum coopereaza cu alte planete... te sprijina sa constientizezi, sa transformi si sa eliberezi anumite tipare/temeri, sa intelegi cum iti e cel mai usor sa manifesti iubirea, cum interactionezi cu ceilalti, cum construiesti relatii si parteneriate, care este scopul central al relatiilor in viata asta, ce daruri native detii si cum poti accesa prosperitatea prin exprimarea si rafinarea acestora, prin respect si iubire de sine.

In definitiv, in orice relatie, treaba ta e cu tine si cu ceea ce poti TU crea acolo. Tu esti un spatiu pentru relatia ta, in care aceasta poate creste, se poate dezvolta, se poate rafina tot mai mult prin iubire, compasiune si imputernicire a partenerului si a cuplului, prin ce emiti in acest spatiu. Iar pentru asta, e necesar sa-ti explorezi potentialul, dar si tiparele pe care le porti cu tine in relatii. 

Desfasurare

Constientizari si explorare:

Ca de obicei, lucram cu harta in fata. Vei primi harta natala printata, la fata locului.

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient, indiferent de semnul solar in care este nascut si indiferent de cunostintele pe care le detine legat de Astrologie. Cu totii avem aceste planete in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie pe care o continem in fiinta noastra, ne vorbeste in felul si pe "limba" ei, daca stim sa ascultam si sa deslusim.

Cand ne vedem?

Joi, 29 octombrie 2015

17:00- 22:30h (ora de incheiere este aproximativa), cu pauze de cafea si ceai.

Unde?

In Bucuresti. Locatia va fi comunicata participantilor.

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana marti 27 octombrie ora 12:00h, cel tarziu.

Solicita formularul de inscriere la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 160 lei

Numar de locuri limitat! Se ocupa in ordinea inscrierilor (prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare).

Te asteptam cu drag si bucurie!

De ce Astro-Coaching?Astro Shop

Cele mai noi articole