Cate-n Suflet si in Stele: U R A N U S in harta natala. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 31 martie 2016

Autor: AstroCafe.ro - joi, 24 martie 2016, 2061 vizualizari
Cate-n Suflet si in Stele: U R A N U S  in harta natala. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 31 martie 2016

Din seria "Cate-n Suflet si in Stele": U R A N U S (in harta natala). 

Au fost Luna (iulie), Soare (august) si Mercur (septembrie), Venus (octombrie), Marte (noiembrie 2015). Jupiter (ianuarie 2016) Urmeaza: Neptun, Pluto. 

U R A N U S: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 31 martie 2016

"Cu totii avem un rebel in noi".

Uranus, guvernatorul Varsatorului, este Zeul Schimbarii, al Intuitiei, Inovatiei, Libertatii... Uranus inseamna inainte de toate LIBERTATE. Vesteste mereu schimbarea insufletita, prin topirea limitelor precedente, incurajandu-ne sa experimentam sincer tot ceea ce ne inspira.

Uranus ne insarcineaza sa fim distrugatorii propriilor bariere si limite cunoscute, spre a deveni mai inventivi si a explora mai mult.

Pozitia lui Uranus in astrograma personala ne da indicii despre cat de dispusi sa ne rostim adevarul, unde este mereu punctul de transformare in viata noastra, ce anume declanseaza cele mai mari schimbari, cat de mult suntem dispusi sa ne exprimam unicitatea, individualitatea. Uranus in harta natala arata si zona de viata in care ne reclamam libertatea si individualitatea cel mai usor si unde nu permitem conditionarilor celorlalti sa ne sugrume creativitatea si expresia de sine.

Uranus este energia comunitatii dar tot el spune: "o comunitate este reala daca fiecare respecta unicitatea fiecarui membru".

Cand Uranus se activeaza in noi, toata lumea stie. E o energie a schimbarii radicale, joaca dur, mai ales acolo unde diferenta intre falsitate si autenticitate este semnificativa. Dupa Uranus, nu poti aduce mai multa bucurie in viata ta, daca nu risti! Asa apare bine-cunoscuta "criza de la mijlocul vietii", cand Uranus in tranzit se opune pozitiei natale a fiecaruia, in jurul varstei de 42 de ani. Aceasta perioada este, de fapt, una a verificarii, a evaluarii de sine, cand energia interioara uraniana ne ia la intrebari sufletul in legatura cu autenticitatea trairilor si experientelor noastre unice...

Vrei sa-ti explorezi harta natala, sa descoperi instrumentele care-ti sunt disponibile, sa intelegi cum poti folosi energia lui Uranus in mod constient si inteligent, sa adaugi valoare in viata ta prin constientizare?

DA, vreau si eu sa vin la intalnirea cu URANUS!

Desfasurare

Constientizari si explorare:

Ca de obicei, lucram cu harta in fata. Vei primi harta natala printata, la fata locului.

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient, indiferent de semnul solar in care este nascut si indiferent de cunostintele pe care le detine legat de Astrologie. Cu totii avem aceste planete in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie pe care o continem in fiinta noastra, ne vorbeste in felul si pe "limba" ei, daca stim sa ascultam si sa deslusim.

Cand ne vedem?

Joi 31 martie 2016

17:00- 22:00h (ora de incheiere este aproximativa), cu pauze de cafea si ceai.

Unde?

In Bucuresti. Locatia va fi comunicata participantilor.

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana marti 29 martie ora 12:00 pm, cel tarziu.

Solicita rezervarea unui loc la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 160 lei

Numar de locuri limitat! Se ocupa in ordinea inscrierilor (prin achitarea taxei de participare).

Te asteptam cu drag si bucurie!

De ce Astro-Coaching?Astro Shop

Cele mai noi articole