Cate-n Suflet si in Stele: S A T U R N in harta natala. Astro-Coaching cu Nicoleta Svarlefus, 15 februarie 2016

Autor: AstroCafe.ro - marti, 09 februarie 2016, 1204 vizualizari
Cate-n Suflet si in Stele: S A T U R N in harta natala. Astro-Coaching cu Nicoleta Svarlefus, 15 februarie 2016

Din seria "Cate-n Suflet si in Stele", urmeaza S A T U R N (in harta natala)

Au fost Luna (iulie), Soare (august) si Mercur (septembrie), Venus (octombrie), Marte (noiembrie 2015). Jupiter (ianuarie 2016) Urmeaza: Uranus, Neptun, Pluto. 

S A T U R N: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 15 februarie 2016

"Cine ezita ajunge sa fie condus".

Saturn, guvernatorul Capricornului si al Varsatorului, inseamna inainte de toate AUTORITATE. Pentru a fi autorii propriilor noastre vieti, trebuie sa ne reclamam autoritatea.

Saturn este asociat deseori cu frica, greutatile si singuratatea. Insa frica apare in momentul in care ne pierdem autoritatea. Iar intelegerea si integrarea energiei saturniene ne sprijina sa acceptam, de fapt, acele parti din noi pe care nu le-am constientizat inca sau pe care le respingem.

Pozitia lui Saturn in astrograma ta indica contextul si caracterul celei mai timpurii confruntari cu autoritatea, de exemplu cu convingerile tatalui tau despre ce e posibil sau nu in viata, despre ce poti sau nu poti. De asemenea, pozitia lui Saturn in harta natala arata relatia noastra cu autoritatea pe care o recunoastem in oamenii pe care-i intalnim in viata.

Saturn in harta ta mai arata si zona de viata in care e necesar sa-ti construiesti propria structura, abordare, sistem de valori si principii... unde e necesar sa fii autodidact... Te ajuta sa intelegi cum sa fii pe propriile picioare si sa functionezi ca fiinta autonoma, din propriile constientizari si din intuitie, dincolo de programele preluate, imprumutate, colective...

Saturn da contur si forma, traseaza niste limite, ne ajuta sa construim pe o structura clara si solida. Saturn nu e nici pe departe malefic, ci este profesorul sever, integru, care nu ne permite abateri de la propriul adevar, de la responsabilitate si disciplina. Ne ajuta sa ne maturizam, sa avem mai multa coerenta in viata noastra, sa intelegem si sa punem in aplicare calitatile si mai ales experienta pe care o detinem. Energia saturniana confera, asadar, structura, coerenta, responsabilitate si o maturitate in ce priveste gandirea si abordarea vietii.

Vrei sa-ti explorezi harta natala, sa descoperi instrumentele care-ti sunt disponibile, sa intelegi cum poti folosi energia lui Saturn in mod constient si inteligent, sa adaugi valoare in viata ta prin constientizare?

DA, vreau si eu sa vin la intalnirea cu S A T U R N!

Desfasurare

Constientizari si explorare:

Ca de obicei, lucram cu harta in fata. Vei primi harta natala printata, la fata locului.

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient, indiferent de semnul solar in care este nascut si indiferent de cunostintele pe care le detine legat de Astrologie. Cu totii avem aceste planete in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie pe care o continem in fiinta noastra, ne vorbeste in felul si pe "limba" ei, daca stim sa ascultam si sa deslusim.

Cand ne vedem?

Luni 15  februarie 2016

17:00- 22:00h (ora de incheiere este aproximativa), cu pauze de cafea si ceai.

Unde?

In Bucuresti. Locatia va fi comunicata participantilor.

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana sambata ora 12:00 pm, cel tarziu.

Solicita rezervarea unui loc la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 160 lei

Numar de locuri limitat! Se ocupa in ordinea inscrierilor (prin achitarea taxei de participare).

Te asteptam cu drag si bucurie!

De ce Astro-Coaching?Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole