Cate-n Suflet si in Stele: MARTE. Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus, 24 noiembrie 2015

Autor: AstroCafe.ro - luni, 16 noiembrie 2015, 1202 vizualizari
Cate-n Suflet si in Stele: MARTE. Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus, 24 noiembrie 2015

Din seria "Cate-n Suflet si in Stele", urmeaza Marte. 

Au fost Luna (iulie), Soare (august) si Mercur (septembrie), Venus (octombrie). Urmeaza: decembrie- Jupiter, ianuarie- Saturn, februarie- Uranus, martie- Neptun... 

Marte: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 24 noiembrie 2015

Cum participi tu la creatia vietii? Ce vrei? Care sunt dorintele tale si in ce masura tii cont de ele? Ce te anima, cum iti folosesti energia si curajul? Cum actionezi? De ce fel de scopuri ai nevoie pentru a fi viu, activ, apt de eroism? Cum iti exprimi (reprimi) furia? 

Iata cateva intrebari la care Marte in harta natala ne poate raspunde. Intelegand natura lui Marte, calitatile acestei energii, invatam cum sa exprimam constructiv razboinicul interior, cum sa ne ascultam dorintele si sa contribuim activ la creatia vietii. Capatam mai multa claritate in privinta a ceea ce generam prin alegerile si actiunile noastre. Iar prin contemplare si integrare, exersam dansul armonios si magnetic, creator si pasional, dintre Marte (eros) si Venus (dragostea), dand nastere unor creatii autentice  si mai aproape de starea naturala a fiintei noastre. 

Desfasurare

Constientizari si explorare:

Ca de obicei, lucram cu harta in fata. Vei primi harta natala printata, la fata locului.

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient, indiferent de semnul solar in care este nascut si indiferent de cunostintele pe care le detine legat de Astrologie. Cu totii avem aceste planete in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie pe care o continem in fiinta noastra, ne vorbeste in felul si pe "limba" ei, daca stim sa ascultam si sa deslusim.

Cand ne vedem?

Marti 24 noiembrie 2015

17:30- 22:30h (ora de incheiere este aproximativa), cu pauze de cafea si ceai.

Unde?

In Bucuresti. Locatia va fi comunicata participantilor.

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana sambata 21 noiembrie ora 12:00h, cel tarziu.

Solicita formularul de inscriere la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 160 lei

Numar de locuri limitat! Se ocupa in ordinea inscrierilor (prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare).

Te asteptam cu drag si bucurie!

De ce Astro-Coaching?Astro Shop

Cele mai noi articole