Cate-n suflet si in stele: LUNA. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 19 iulie 2015

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 12 iulie 2015, 1462 vizualizari
Cate-n suflet si in stele: LUNA. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 19 iulie 2015

Incepem o serie de sesiuni Astro-Coaching intitulata "Cate-n suflet si in stele", in care ne vom ocupa de planetele guvernatoare ale celor 12 semne solare. Sesiunile vor fi lunare, iar fiecare dintre ele va fi dedicata planetei (planetelor) care guverneaza zodia in care ne aflam in acel moment. 

Pentru ca ne aflam in zodia Racului, incepem cu Luna. Vor urma: august- Soare, septembrie- Mercur, octombrie- Venus, noiembrie- Marte si Pluton, decembrie- Jupiter, ianuarie- Saturn, februarie- Uranus, martie- Neptun)... 

De ce Astro-Coaching?

Luna- Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 19 iulie 2015

Cate-n Luna si in Suflet

Luna este seiful nostru, baza de date, dar si voia sufletului. In harta natala arata cum ne exprimam feminitatea (pentru un barbat- latura lui feminina si ce fel de energie feminina atrage), receptivitatea, relatia cu mama, maternitatea, creativitatea, dar arata si bagajul pe care-l purtam prin viata, subconstientul, amintirile, radacinile, relatia cu trecutul si cu parintii, perioada copilariei, caminul, familia. Obtinerea unei anumite cote de popularitate, sensibilitatea, constienta in privinta emotiilor si modul de exprimare al acestora, nevoile noastre, sunt descrise prin pozitia Lunii in semn si casa, in harta natala.

Desfasurare

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient, indiferent de semnul solar in care este nascut si indiferent de cunostintele pe care le detine legat de Astrologie. Cu totii avem aceste planetele in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie pe care o continem in fiinta noastra, ne vorbeste in felul si pe "limba" ei, daca stim sa ascultam si sa deslusim.

Cand ne vedem?

Duminica, 19 iulie 2015

10:30- 20:00h (ora de incheiere este aproximativa), cu pauze de cafea si o pauza de 1h la pranz (in jur de ora 14:00).

Unde?

In Bucuresti. Locatia va fi comunicata participantilor.

Inscriere

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana miercuri 15 iulie inclusiv.

Solicita formularul de inscriere la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168- Marilu Romedea, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta: 250 lei

Numar de locuri limitat! Se ocupa in ordinea inscrierilor (prin completarea formularului de inscriere si achitarea taxei de participare).

Te asteptam cu drag si bucurie!
Astro Shop

Cele mai noi articole