CASA JAD prezinta: Detoxifierea si Sistemul Imunitar

Autor: AstroCafe.ro - marti, 11 noiembrie 2014, 2882 vizualizari
CASA JAD prezinta: Detoxifierea si Sistemul Imunitar

Ce este detoxifierea?

Detoxifierea ajuta de fapt organismul sa elimine in mod accelerat diverse substante toxice provenite din mediu (poluare) sau din alimente, produse in corp.

De indata ce organismul este inundat de factorii nutritivi vii, acestia sunt absorbiti si forteaza toxinele acumulate sa iasa din celule si  sa treaca in circulatia sangvina, care la randul sau le transporta la ficat, principalul organ de detoxifiere al organismului.

De-a lungul timpului, persoanele care au avut o dieta moderna asa-zis normala, au acumulat cantitati considerabile de aditivi alimentari, reziduuri de pesticide si alti compusi agro-chimici, plus toxine din numeroase surse care le blocheaza ficatul.

Anotimpul perfect pentru curatirea de sezon este chiar TOAMNA.

Corpul fiecaruia dintre noi trebuie curatat de toxine, dar sa nu uitam si de sistemul imunitar cu care trebuie sa luptam in fata virusilor si a microbilor. Organismul trebuie curatat de toxine, iar sistemul imunitar trebuie revitalizat, pentru a se putea adapta schimbarilor de temperatura si a face fata radicalilor liberi si virusurilor care vor incerca sa il atace odata cu racirea vremii. 

Printre obiectivele cele mai importante pentru detoxifiere (recomandate de CASA JAD) sunt:

- Hidratarea organismului cu APA. Apa – stim cu totii ca are un rol foarte important in functionarea corecta a organismului. Aceasta ajuta nu doar pentru reglarea temperaturii corpului, pentru digerarea mancarii, dar si pentru  eliminarea reziduurilor corporale si mentinerea umiditatii plamanilor si a pielii. 

- Masajul terapeutic cu pietre de JAD. Masaj unic in Romania, foloseste trei principii-minune: presopunctura, masajul cu pietrele de jad si razele infrarosii.

Cura de detoxifiere are rolul de a inlatura oboseala, starile melancolice sau de somnolenta care te pot cuprinde la tranzitia dintre anotimpuri, de a-ti regenera functiile organismului si de a energiza corpul.

Sistemul imunitar este considerat o "masinarie" complexa care are rolul de a apara organismul de cele mai temute boli si infectii. Sistemul imunitar este important pentru mentinerea sanatatii, avand un rol de aparare.                                                                 Sistemul imunitar este de doua tipuri:

- sistem imunitar nespecific, innascut (este  de fapt sistemul de aparare prezent la majoritatea organismelor vii, inca de la inceputul existentei organismului si nu se modifica in decursul vietii)

- sistem imunitar specific, dobandit (este cel dobandit în timpul vietii, după ce organismul a venit deja în prealabil în contact cu agentul patogen).

Pentru mai multe informatii accesati: www.casajadboutique.ro  sau www.casajad.ro

Sursa: “Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice”, Charlotte Gerson si Beata Bishop; http://ro.wikipedia.org/wiki/Sistemul_imunitar; http://www.ele.ro/sanatate/tratamente-naturiste/sistemul-imunitar-de-ce-e-importanta-detoxifierea-la-inceput-de-toamna-28212; http://www.sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/sistemul-imunitar-al-organismului-anticorpii_9086

Sursa foto: http://www.colonhelp.ro/detoxifierea-organismului-si-curatirea-intestinala/cum-se-realizeza-detoxifierea-organismului.html; http://www.sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/sistemul-imunitar-al-organismului-anticorpii_9086; 

Va asteptam la CASA JAD Boutique pentru efectuarea terapiei pe patul de masaj automatizat cu pietre de jad pentru a elimina oboseala cronica, tensiunea si stresul; in plus va ajuta in procesul de detoxifiere, va ofera o stare de calm si de bine. 

Vino si tu la CASA JAD pentru a experimenta o senzatie unica!

CASA JAD Boutique Health & Wellness

Str. Leon Voda nr. 24 (zona Unirii Budapesta),

Sector 4, Bucuresti

0741 200 062; 0786 103 279

Program: L-V: 09:00 – 20:00; S: 09:00 – 16:00

Sunati-ne in perioada 01 – 30 noiembrie 2014 si ai un CADOU special - 1 sedinta pe patul de masaj automatizat cu pietre de JAD incalzite, folosind codul promotional ASTROCAFE in momentul programarii telefonice.

Email: officeunirii@casajad.ro

www.casajad.ro  www.casajadboutique.ro
Astro Shop

Cele mai noi articole