Care este cheia unei relatii minunate si a unei vieti fericite? I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono®

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 21 aprilie 2017, 8140 vizualizari

Multi dintre noi cautam o persoana cu care sa avem o relatie care sa ne implineasca, sa ne faca fericiti. Este unul dintre cele mai raspandite moduri in care ne cautam fericirea si implinirea.

Cunosti povestea. Intalnesti pe cineva, care pare sa fie perfect pentru tine. Totul e minunat, viata devine brusc plina de culoare, bucurie si savoare. Alegeti sa fiti impreuna si sa va bucurati de viata in doi. Pe cerul vostru albastru, nu exista nici un nor.

Apoi, dupa un timp, parca partenerul nu mai e perfect. Apar mici frictiuni, mici discordante, incepi sa vezi ca are si defecte, nu numai calitati. Urmeaza o perioada in care revii cu picioarele pe pamant dupa extazul indragostelii, si te confrunti cu realitatea.

Care este realitatea? Tu ai niste idealuri, preferinte, obiceiuri, dorinte. Ai, cu siguranta, si niste asteptari de la partener. El sau ea, are de asemenea idealurile, preferintele, obiceiurile, dorintele si asteptarile sale. Problema este ca ele nu se suprapun intru totul, si de aici poate sa apara o stare de tensiune si conflict intre voi.

Ce e de facut? Exista multe retete pentru relatii fericite, dar nu despre acestea vreau sa iti vorbesc. Vreau sa iti spun care este in opinia mea cheia pentru o relatie implinita si o viata fericita in general. Aceasta cheie este dincolo de orice reteta, si orice reteta care nu o include e sortita esecului.

Cheia sa iti asumi responsabilitatea 100% pentru viata ta. Ce inseamna asta, si cum sa o faci, vorbim in continuare.

Nimic din ceea ce ti se intampla in viata nu este intamplator. Universul functioneaza perfect si nu favorizeaza sau defavorizeaza pe nimeni. Atunci ce anume explica faptul ca in viata ta si in relatiile tale nu se intampla doar lucrurile pe care tu constient ti le doresti?

Cauza a tot ce se intampla in viata ta nu sunt gandurile tale constiente. Ceea ce creeaza viata ta sunt continuturile din subconstientul tau, programele tale subconstiente. Acestea ruleaza continuu si sunt ca o rola de film care iti proiecteaza realitatea pe care o traiesti.

In subconstientul tau sunt toate idealurile, preferintele, obiceiurile, dorintele si asteptarile tale. Tot acolo sunt nenumarate alte programe, de care nu esti constient, dar ale caror efecte le traiesti in fiecare zi. Tot ce traiesti, inclusiv relatia ta, are o sursa care se afla chiar in tine.

Atunci cand ceva te deranjeaza la partenerul tau, nu este vorba in realitate despre el sau ea. Este doar un alt program care ruleaza in subconstientul tau si care iti creeaza perceptia ca partenerul e necorespunzator intr-un fel sau altul.

Pana acum, credeai ca problemele sunt undeva in afara ta, si ca trebuie sa faci ceva pentru ca acea cauza externa sa se modifice. Credeai ca trebuie sa iti convingi partenerul prin orice mijloace sa se schimbe, pentru ca tu sa poti fii fericit. A functionat asta pana acum?

Sa ii ceri altcuiva sa se schimbe este ca si cum ai sta in fata unui CD-player pe care ruleaza un CD pe care sunt printre altele si melodii care nu iti plac, si ai ruga aparatul sa nu mai cante melodiile respective. Nu va functiona.

Ce ar functiona ar fi sa scoti CD-ul din aparat si sa stergi melodiile care nu iti plac. Astfel, atunci cand CD-ul va fi folosit din nou, melodiile care te deranjau nu vor mai rula.

Acum, poti sa alegi. Poti sa vrei sa crezi in continuare ca problema este in afara ta, la partenerul tau. Sau poti sa accepti ca sursa problemei este undeva in tine, si sa incepi sa lucrezi asupra problemei.

Asta inseamna sa iti asumi responsabilitatea. Iar responsabilitatea iti aduce putere si libertate.

Atunci cand iti asumi responsabilitatea 100% ai putere si libertate, pentru ca stii ca poti schimba tot ce ti se intampla, fara sa depinzi de altcineva. Ti-ai putea dori ceva mai mult decat atat?

Ok, iti spui: „Si cum pot sa curat programele din subconstient?”

O metoda foarte eficienta se numeste I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono®. Este o metodă Hawaiiană actualizată de soluționare a problemelor, prin eliberarea programelor subconștiente care generează probleme în viața noastră de zi cu zi.

SITH® a fost creată de către Morrnah Nalamaku Simeona, o Kahuna Lapa’au (Kahuna vindecătoare) Hawaiiană. Ca Master Teacher al acestei metode, ea a tinut seminarii in toata lumea, inclusiv in spitale, colegii si universitati. Morrnah a tinut cursuri chiar si la ONU, de trei ori. Ea a fost recunoscută de către Statul Hawaii ca o Comoară Vie în 1983.

Aceasta metoda iti ofera instrumente prin care tu poti curata continuturi subconstiente clipa de clipa, oriunde te-ai afla si orice ai face.

Curatand continuu programe subconstiente, vor incepe sa apara schimbari in relatia ta si viata ta. Vei deveni din ce in ce mai constient ca fericirea ta nu depinde neaparat de partener, ci de tine. Vei fi tu insuti din ce in ce mai in pace si vei pune presiune din ce in ce mai putina pe partener, ceea ce va imbunatati relatia. Unele situatii care se tot repetau vor aparea mai rar, si unele chiar pot sa dispara la un moment dat.

Pe masura ce devii tot mai liber de programe, perceptia ta devine mai limpede, mai putin incetosata. Poti incepe sa vezi iar calitatile partenerului, si sa il apreciezi ca fiinta perfecta care este.

Inseamna asta ca relatia ta va deveni perfecta? Va deveni cu siguranta mult mai buna, dar nu neaparat perfecta. Dar tu vei gasi in tine o pace din ce in ce mai profunda si o capacitate din ce in ce mai mare de a relationa cu iubire si blandete.
Daca relatia actuala nu e cea mai buna pentru tine, ea s-ar putea sa se termine si sa apara o alta mai armonioasa, pentru ca tu ai ales sa cureti din tine cauzele problemelor.

Daca vrei sa incepi sa cureti programele negative din subconstient, te invit sa te inscrii la seminarul IZI LLC I-Dentitatea Sinelui prin Ho’oponopono® Basic I din 2017. Vei invata o metoda puternica si pe care o poti aplica in orice moment pentru a-ti imbunatati relatiile de orice fel, si viata.

Gasesti toate detaliile despre seminar si te poti inscrie aici :
https://goo.gl/rp0NYW

Astro Shop

Cele mai noi articole