Calendar astrologic și Agendă astrologică 2014, de la Mirabylis-Magazin

Autor: AstroCafe.ro - marti, 10 decembrie 2013, 2175 vizualizari
Calendar astrologic și Agendă astrologică 2014, de la Mirabylis-Magazin

Mirabylis-Magazin.ro a lansat calendarul si agenda astrologică 2014, două produse îndrumative și utile, care vă pot ghida și inspira pe parcursul anului 2014. Vi le recomandăm cu drag:


Calendarul astrologic 2014

Autor: Gabriela Apostol

Previziuni săptămânale (financiare, sentimentale, despre sănătate), atenţionări, maxime şi cuvinte de duh.

Calendarul astrologic conţine previziuni astrologice săptămânale, sfaturi legate de domeniul financiar şi sentimental cât şi sugestii despre sănătate. În plus fiecare săptămână conţine o trecere în revistă a obiceiurilor tradiţionale româneşti, şi a sărbătorilor importante . Sunt semnalizate şi intervale de timp dificile în care ar trebui evitate anumite activităţi.


Poate fi comandat aici!


Agenda astrologică 2014

Autor: Gabriela Apostol

Agenda conţine sfaturi săptămânale şi zilnice, care sunt în concordanţă cu influenţa pe care planetele o au asupra noastră.

Această influenţă este de la Mare la Mic, pentru că există cicluri ca peste tot în Natură, de fapt pe aceasta bazându-se însăşi Viaţa.

Astrologia clasică admite ciclicitatea cosmică ce cuprinde perioade de 36 de ani, fiecare ciclu fiind dominat de o planetă şi cicluri de 60 de ani, raportate la planeta Jupiter şi astrologia chineză.


Deci:

Noi ne aflăm, din 1984 şi până în 2044, în ciclul 78 de 60 de ani, iar acesta este împărţit în două, prima parte între anii 1984 - 2016, este guvernată de planeta Saturn, iar a doua parte cuprinsă între 2016 - 2044 este guvernată de Lună (de fapt guvernarea lui Saturn a început din ciclul 77, din anul 1980 când a început ciclul de 36 de ani).

Anul astrologic 2014, care începe la data de 20 martie, ora 18.57, va fi guvernat de Saturn, până la această dată guvernatorul este Luna. Deci, ne vom afla într-un an dublu saturnian, care va fi limitativ dar şi puternic, prin lecţiile pe care ni le vom învăţa.

Fiecare an are 53 de săptămâni, fiecare săptămână are un guvernator, care este o planetă, a cărei mişcare ne influenţează din plin activităţile acelei săptămâni

Apoi, fiecare zi are un guvernator, care aduce anumite calităţi fiecărei zile.

Fiecare zi are 24 de ore, care sunt împărţite în ore de zi şi ore de noapte, astfel că rezultă 12 ore planetare, care evident au ca şi guvernator o planetă.

Este remarcabil cât de minuţios a fost construită influenţa planetelor asupra noastră.

Trebuie să specific că această cunoaştere este extrem de veche, deci foarte verificată, ea provine cam cu 3000 de ani înainte de Iisus.


Utilizarea corectă a agendei, duce la o creştere a eficienţei noastre, pentru că suntem în ritmul Universului şi facem totul la timpul potrivit.

Primul pas

Previziunile fiecărei săptămâni conţin:

Al doilea pas

Agenda zilnică conţine:

Al treilea pas

De studiat informaţiile în care sunt prezentate influenţa fiecărei planete, importanţa fiecărei zile şi a fiecărei ore planetare.

Al patrulea pas

De analizat tabelul cu Fazele Lunii şi influenţa lor şi articolul cu Luna fără direcţie.


Cum ne influenţează guvernatorii săptămânilor

Săptămâna guvernată de Soare

În această săptămână se poarte remarca un comportament mai sigur, pentru că dorim să ne manifestăm personalitatea. Acţiunile noastre au forţă sunt luminoase şi uşor de remarcat. Din păcate este exacerbat orgoliul şi vanitatea.


Săptămâna guvernată de Venus

În această săptămână suntem armonioşi şi deschişi la dialog. Avem şanse de a reuşi cu mai multă uşurinţă în activităţile financiare, dar suntem şi mai cheltuitori. În activităţile cotidiene avem o stare de inerţie, de lene, în schimb ne place distracţia şi mâncarea bună.


Săptămâna guvernată de Mercur

Orice activităţi comerciale sau legate de studii şi călătorii, sunt în prim plan. Ne orientăm atenţia în mai multe direcţii, ne informăm, comunicăm. Este o tentă de superficialitate în ceea ce facem şi nu se prea poate conta pe noi.


Săptămâna guvernată de Lună

Suntem deosebit de emotivi şi schimbători, trecând totul prin prisma trăirilor pe care le avem. Alegerile le facem instinctiv, ceea ce nu este un lucru rău decât dacă nu ţinem cont de raţiune nici măcar în cazuri evidente. Instabilitatea este o altă caracteristică, dacă este dublată de indecizie nu avem nimic de câştigat.


Săptămâna guvernată de Saturn

Este o săptămână serioasă, în care suntem maturi, responsabili şi organizaţi. Atmosfera este apăsătoare dar constructivă, evident dacă reuşim să ne şi relaxăm. Suntem mult mai precauţi cu banii, ca să nu spun zgârciţi.


Săptămâna guvernată de Jupiter

Suntem expansivi, generoşi şi norocoşi. Ne reuşesc toate activităţile cu amendamentul de a respecta legile şi promisiunile făcute. Partea mai puţin bună, este tendinţa spre exagerare şi excese, care evident ne scad eficienţa.


Săptămâna guvernată de Marte

Această săptămână se remarcă prin dinamism, acţiune, agitaţie şi tensiuni. Totul este înflăcărat, greu de stăvilit. Din păcate lipsa de răbdare ne împiedică de multe ori să finalizăm ceea ce ne propunem. Agresivitatea este o altă caracteristică importantă.


Cum ne influenţează guvernatorii zilei

Ziua Soarelui - Duminica

Este ziua în care Dumnezeu lucrează asupra noastră, ”ne repară”, de aceea este important să ne odihnim, să ne relaxăm, să avem mintea liniştită şi în suflet pace. Ar fi indicat să ne dedicăm măcar 15 minute pentru a ne planifica în scris, activităţile săptămânii următoare, este cea mai potrivită zi pentru a face acest lucru.

Culoarea zilei este portocaliu, ea reprezintă culoarea vibraţiei subtile a Soarelui şi orice mic accesoriu sau vestimentaţie de această culoare ne ajută să intrăm mai uşor în rezonanţă cu Universul.


Ziua Lunii - Luni

Acţiunile începute în această zi au continuitate întreaga săptămână (vezi zicala conform căreia dacă dai lunea bani, dai toată săptămâna, dar şi reciproca este adevărată). Ne putem ocupa de tranzacţii financiare, de activităţi care necesită deplasarea, de probleme de sănătate, de amenajarea căminului şi de relaţia cu familia. Este o zi în care se pot face o multitudine de activităţi. Emoţiile şi trăirile sunt intense, suntem vulnerabili, de aceea nu se recomandă negocierile.

Culoarea zilei este verde, ea reprezintă culoarea vibraţiei subtile a Lunii, hainele de această culoare şi orice mic accesoriu vestimentar ne ajută să intrăm uşor pe frecvenţa acestei vibraţii.


Ziua lui Marte - Marţi

Avem multă forţă şi energie. Ne putem programa pentru această zi activităţile care ne solicită intens fizic. Putem munci mult fără să obosim. Este o zi potrivită pentru competiţii sportive sau pentru a ne stimula energetic.

În schimb este bine să evităm programarea întâlnirilor unde se poate ajunge la conflicte, sau unde sunt necesare dispute, vom sfârşi doar prin a ne certa, pentru că suntem impulsivi.

Culoarea specifică planetei Marte este roşu, purtat un mic accesoriu vestimentar, o bijuterie sau o haină de această culoare, ne dinamizează, ne armonizează cu vibraţia planetei.


Ziua lui Mercur - Miercuri

Orice activitate legată de călătorii, afaceri, negocieri, discuţii, studiu sau comerţ este indicată. Suntem abili, flexibili şi cu un deosebit simţ financiar. Comunicăm cu uşurinţă şi ne adaptăm oricăror situaţii. Este o zi potrivită pentru examene, activităţi intelectuale şi deplasări, pentru cumpărături, în special pentru piaţă.

Culoarea specifică plantei Mercur este violet, orice obiect vestimentar sau accesoriu de această culoare ne ajută să ne acordăm la vibraţia acestei plante cu mai multă uşurinţă.


Ziua lui Jupiter - Joi

Toate activităţile de anvergură sau cele care au nevoie de susţinere, de expansiune, se programează în această zi. Este recomandată semnarea contractelor, deoarece suntem mai atenţi la tot ce înseamnă litera şi spiritul legii. Putem căuta să obţinem dreptatea acolo unde suntem nedreptăţiţi. În schimb este bine să fim prudenţi la cumpărături, cumpărăm mai mult decât ne trebuie, plătim mai mult decât este cazul, în general exagerăm. Este nevoie de cumpătare la mâncare şi băutură.

Culoarea specifică planetei Jupiter este albastru, ea reprezintă culoarea vibraţiei subtile a lui Jupiter şi orice mic accesoriu sau vestimentaţie de această culoare ne ajută să intrăm mai uşor în rezonanţă cu Universul.


Ziua lui Venus - Vineri

Americanii foloseau în trecut plata săptămânală, iar ziua în care se făcea această plată era vinerea. De aceea este o zi potrivită pentru a obţine bani, mai ales cei care ni se datorează, putem să cerem recunoaşterea eforturilor noastre. Suntem armonioşi, şi de aceea orice fel de concilieri ar trebui programate în această zi (discuţiile cu partenerul de viaţă şi împăcările în mod special). Este o zi potrivită pentru îngrijirea corporală, pentru concerte şi audiţii muzicale, pentru a merge la dans, teatru, film sau expoziţii. În schimb atenţie la dietă, asimilăm mult mai uşor decât în altă zi. Este bine să nu ne programăm activităţi care ne suprasolicită fizic.

Culoarea specifică planetei Venus este galben, hainele de această culoare, bijuteriile din aur, accesoriile vestimentare, ne ajută să folosim mai uşor energia acestei planete.


Ziua lui Saturn - Sâmbătă

Ziua de sâmbătă este serioasă, ea trebuie folosită pentru activităţile de organizare, pentru cele administrative sau gospodăreşti. Avem calm, stăruinţă şi răbdare pentru a ne ocupa de ele.

Este important să ne dedicăm măcar 15 minute în această zi pentru a evalua activităţile săptămânii care se încheie, pentru a analiza ce am reuşit să punem în practică de pe lista făcută duminică, pentru a înţelege, a ne justifica şi a ne schimba strategia la ceea ce nu am realizat. Este extraordinar de eficient să ne urmărim în acest fel activităţile.

Culoarea specifică acestei zile este indigo, orice fel de accesoriu sau vestimentaţie de această culoare ne ajută să folosim cu mai mare eficienţă calităţile planetei.


Observaţii importante

1. În zilele guvernate de o planetă, putem fi mult mai eficienţi dacă folosim şi ora planetară guvernată de acea planetă, pentru ca reuşitele, să fie maxime.

De exemplu, dacă ne dorim negocieri, sau călătorii de afaceri este bine să le programăm miercurea, pe orele planetare ale lui Mercur. Acestea sunt evidenţiate cu bold în respectiva zi de miercuri.


2. Culoarea zilei, admite şi nuanţe.


Cum ne influenţează guvernatorii orei

Ora planetară a Soarelui

Are vibraţii subtile, complexe, ne dă echilibru, deschidere spirituală, capacitatea de a beneficia.

Se poate folosi pentru a ne ruga, pentru a ne pune în valoarea personalitatea şi aptitudinile, pentru a ne exprima punctul de vedere, pentru a ne ocupa de copii, pentru a transmite afecţiune.

Nu este indicat să o folosim când situaţiile sunt tensionate, când este nevoie de smerenie sau de autocritică.


Ora planetară a Lunii

Are vibraţii emoţionale, aduce intuiţie şi o bună comunicare cu Îngerul Păzitor.

Se poate folosi pentru întruniri şi şedinţe populare, pentru iniţierea acţiunilor, pentru afaceri, pentru sănătate şi tratamente.

Există riscul diversităţii, de aceea nu se foloseşte când avem de făcut alegeri importante, al incoerenţei – nu se foloseşte la semnarea contractelor şi discontinuităţi acţiunilor – nu se foloseşte la începerea activităţilor comerciale.


Ora planetară a lui Marte

Are multă forţă, multă energie, care utilizată greşit poate deveni distructivă.

Pe aceste ore planetare se programează doar activităţi care necesită multă energie, de exemplu escaladarea unui munte, activităţi de fitness, zugrăvirea unei case, curăţarea grădinii şi alte activităţi de acest fel.

În general aceste ore este bine să le evităm, de aceea se spune că marţea sunt trei ceasuri rele, pentru că sunt trei ore planetare guvernate de Marte în ziua lui Marte. Ele aduc amplificarea tensiunilor, lipsa de controlul a instinctelor, a impulsurilor, nervozitate şi a irascibilitate, lipsă de răbdare.

Ora planetară a lui Mercur

Are o vibraţie mentală foarte subtilă, care ne determină să fim receptiv la orice informaţie, practic ne afundă în Oceanul informaţional Universal.

Se poate folosi cu mult succes pentru examene, studii, pentru a scrie, pentru a comunica, a negocia, pentru călătorii sau pentru afaceri şi comerţ.

Există riscul de fi mai superficiali sau dezordonaţi, aşa că nu se foloseşte pentru semnarea contractelor sau pentru acţiuni organizatorice.


Ora planetară a lui Jupiter

Aduce o vibraţie puternică, expansivă, practic ne simţim protejaţi.

Se poate folosi atunci când avem nevoie de susţinere în activităţi, când avem nevoie de şansă pentru a reuşi, când semnăm contracte sau dorim să obţinem dreptate.

Avem tendinţa de a-i judeca pe ceilalţi, de a exagera, de aceea nu se foloseşte cînd facem achiziţii, când negociem preţuri, când vrem să conciliem.


Ora planetară a lui Venus

Aduce o vibraţie echilibrată, stabilă, armonioasă, care ne dă o stare de bucurie de a trăi.

Se poate folosi în orice fel de activităţi concrete, materiale, pentru a obţine resursele financiare necesare, pentru concilieri, pentru a ne îngriji de corp, pentru a dansa, a decora casa, pentru întâlnirile sentimentale.

Suntem mai delăsători, şi îngăduitori, aşa că nu este indicat a se folosi în negocieri, în activităţi fizice, în acţiuni de organizare sau administrative.


Ora planetară a lui Saturn

Aduce o vibraţie serioasă, profundă, care nu ne permite să fim superficiali sau lipsiţi de coerenţă.

Se foloseşte pentru vizualizarea şi analizarea unei acţiuni şi a consecinţelor ei, pentru organizare, pentru acţiuni administrative, pentru activităţi care necesită calm, răbdare şi perseverenţă, pentru declanşarea unor proiecte pe termen lung sau care necesită stabilitate.

Suntem rigizi, aşa că nu este indicat să o folosim pentru stabilirea întâlnirilor sentimentale, pentru obţinerea de fonduri, pentru acţiuni caritabile sau pentru activităţi distractive sau de relaxare.


Important

În agendă sunt trei ore planetare, guvernate de planeta zilei, într-o zi. Acestea sunt cele mai indicate a fi utilizate pentru a reuşi în activităţile specifice zilei respective.

De exemplu Luni sunt trei ore planetare guvernate de Lună; marţi sunt trei ore planetare guvernate de Marte, etc. Ele sunt evidenţiate în fiecare zi cu bold.

Fiecare dintre acestei trei ore au o influenţă specifică.

Astfel:


În perioadele de Lună fără direcţie, evidenţiate prin haşură nu se programează activităţile specifice orei planetare. În general sunt perioade de organizare, analiză şi studiu, în care este bine să fim cât mai prudenţi.


Poate fi comandată aici!


Astro Shop

Cele mai noi articole