Calea INIMII. Workshop 1 martie 2015, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 12 februarie 2015, 1215 vizualizari
Calea INIMII. Workshop 1 martie 2015, Bucuresti

CALEA INIMII

Calea Curajului de a trai plenar

Cu Nicoleta Svârlefus

Cu totii ne dorim incredere in sine, pace, putere, abundenta. De fapt, ceea ce ne dorim este prezenta iubirii in viata noastra, o manifestare completa a adevarului interior, impacare cu cine suntem si cu drumul pe care il alegem, trairea plenara a vietii in fiecare moment, cu bucurie. Oricate alte forme am alege sa experimentam (succesul, recunoasterea, aprecierea, implinirea dorintelor, abundenta materiala), de fapt, in fundal, se afla dorinta de a nu pierde esenta vietii: iubirea.

Cand iubirea este absenta, cand pierdem conexiunea cu inima noastra, pierdem de fapt esenta fiintei, divinul din noi, ne separam de tot ce este, ne simtim izolati, separati. Inima devine subordonata mintii, egoului, intr-un spatiu de falsa securitate, iar frica devine combustibilul alegerilor pe care le facem. Compromisul devine un fel de a fi, vitalitatea este scazuta, intuitia este innabusita, intentiile inimii sunt reprimate. Facem proiectii, avem asteptari (deci si dezamagiri), ambitii. Viata ajunge sa se deruleze in jurul unor ambitii, intre o lupta si alta, cu efort, zbatere, confuzie, chin.

Egoul, lupta si satisfacerea ambitiilor ne ofera iluzia puterii. Nicio realizare materiala nu ne poate spori puterea, daca aceasta nu are la baza realizarea  spirituala, daca nu este dublata de cunoastere de sine, de iubire si de constientizarea a cine si ce suntem. Controlul exersat pe drumul ambitiei nu face decat sa mascheze nesiguranta si lipsa de putere tot mai acuta.

Pentru a ne trai inima, avem nevoie de curaj. Curajul nu inseamna lipsa fricii, ci cultivarea iubirii. Si incredere. Iar pentru a avea incredere, e nevoie sa ne cunoastem, sa intelegem cine suntem si ce e cu viata asta.

La acest workshop, facem distinctia intre puterea vulnerabilitatii inimii (adevarata putere) si (pseudo-) puterea controlului, mintii. Restabilim "ierarhia" interioara si ii redam inimii rolul de lider.

Cand iti muti atentia in inima, cand arunci "gunoiul mental", iti recapeti puterea, increderea, bucuria, pacea. Refaci conexiunea cu tot ce este, cu Dumnezeu. Ai acces la iubire si incredere. Iti recapeti curajul. Dai un sens inalt existentei tale, simtindu-te in permanenta sustinut si in siguranta, intelegand in acelasi timp ca fiecare moment este nou si il poti trai plenar fara sa te bazezi pe certititudini si retete, formule si amintiri. Iti creezi viata, alegere cu alegere, cu iubire pentru tine, pentru ceilalti, pentru viata!

Locatie: va fi anuntata participantilor.

Data si program Duminica 1 martie 2015, 10:30- 19:30h, cu pauze mici de cafea si o pauza mare in jurul orei 14:30. Ora de incheiere este aproximativa si se poate decala.

Inscriere

1. Inscriere pana la data de 23 februarie: 185 lei

2. Inscriere dupa 23 februarie: 205 lei

Va asteptam cu drag!

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!

*Grafica banner: Gabriel Vasilescu
Astro Shop

Cele mai noi articole