Cafepedia

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 31 ianuarie 2010, 2771 vizualizari
Cafepedia

Iata un loc pe care l-am iubit din prima clipa. De atunci, vizitele mele sunt constante, fie pentru consultatii, fie pentru workshop-uri (mansarda este un spatiu excelent pentru astfel de activitati), petreceri sau suete cu prietenii.

Odata ce i-ai trecut pragul, cu siguranta te vei intoarce. Aici, pur si simplu uiti de timp si de tumultul bucurestean. In casa boiereasca, cu un decor cald si primitor, te simti mereu binevenit si inspirat. E o lume construita in nuante de cafea, asezonata cu cocktayl-uri, muzica de calitate, proiectii. Spatiul poate deveni, la nevoie, un excelent birou mobil, fiind dotat cu Internet Wireless (gratuit).

Elementele de decor, armonios si rafinat imbinate (candelabre elegante, usi mari, albe, canapele si fotolii comode, cu pernite stilate, scari de lemn specifice Bucurestiului de odinioara, pian) creeaza o atmosfera intima, asemanatoare cu aceea dintr-o sufragerie de pe vremuri.

Cafeneaua Cafepedia Romana se imparte in 3 zone, fiecare dintre cele 3 fiind deosebit de spatioasa. La parter este cafeneaua  clasica , continuata cu o frumoasa terasa. Etajul 1 este un spatiu intim, amenajat special pentru evenimentele de afterwork  care au loc in Cafepedia. Afterwork inseamna tot ceea ce se intampla dupa munca. Principiul de la care s-a plecat a fost simplu: mai exista viata dupa munca? Evident ca raspunsul a fost pozitiv si astfel, s-a decis crearea unui spatiu in care sa se intample in permanenta ceva, un spatiu de socializare, de intalnire a celor care merita sa se bucure de sfarsitul unei zile de munca. Internet, prieteni, oameni de afaceri, muzica buna, bufet, bautura de calitate, evenimente si nu numai, sunt ingredientele care ii fac pe clientii nostri sa fie fideli la ceea ce noi si nu numai, numim:  AFTERWORK.

Cafepedia este cafeneaua eveniment. Aici au loc, constant: spectacole de muzica live, stand up comedy, petreceri private, expozitii de pictura, fotografie, conferinte de presa, lansari ale diverselor produse, petreceri de companie, petreceri tematice. Nu in ultimul rand, Cafepedia este gazda evenimentelor fashion, fiind locul in care, pe langa numeroase prezentari ale designerilor bucuresteni, s-au desfasurat si toate cele 3 editii al celui mai cunoscut targ vintage, denumit V4Vintage.

Mansarda cafenelei este spatiul unde pot fi organizate evenimente private gen: petreceri, conferinte de presa, cursuri, expozitii, etc. Este compartimentata in 4 incaperi intinzandu-se pe o suprafata de 150 mp si este dotata cu flipchart, proiector, internet wireless si sistem de sonorizare.


EVENIMENTE AFTERWORK IN CURS

1. Cafea cu aroma de Jazz
În fiecare seară de marti,  între orele 19 si 22 parterul cafenelei  Cafepedia Romana este gazada unui recital de jazz în compania pianistului Valentin Humita, recunoscut si iubit de către toti amatorii genului si unul dintre numele de marcă ale Jazz-ului contemporan român. Astfel , sub numele „Cafea cu aroma de Jazz” ,  Cafepedia va asteapta in fiecare seara de marti , între orele 19 si 22 , pentru a petrece  clipe de relaxare unice alături de cei dragi, în compania cafelelor de o calitate exceptionala si a pianului lui Valentin Humită.

2.” Young Artists"
In fiecare seara de miercuri, incepand cu ora 19:00 in cadrul programului Afterwork, Cafepedia Romana este gazda artistilor tineri, dornici sa se afirme. Seara cu muzica live sustinuta de Julie (voce) si alte surprize, expozitie de pictura, sculptura....

3. LIVE MUSIC @ CAFEPEDIA – PARTY ALL WEEKEND
In fiecare seara de vineri si sambata, incepand cu ora 22:00 pana noaptea tarziu, Cafepedia isi rasfata clientii cu muzica live si atmosfera de petrecere. Gazda este Alex Tomasseli (solistul fostei trupe Black Cat Bone ?i al Big Bandului Radiodifuziunii Romane), care, acompaniat la pian si voce de catre Liviu Raduca, asigura distractia.

www.cafepedia.eu

(Recenzie de Nicoleta Svârlefus)Astro Shop

Cele mai noi articole