BUCURESTI :: CURS :: TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI PRIN METODA MIAN XIANG

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 10 martie 2017, 8100 vizualizari

Tematică:

MODULUL I

Bazele în metoda Mian Xiang
24, 25 şi 26 APRILIE orele 17:00-22:00

– Împărțirea feței. Metode de citire a feței în funcție de zona predominantă. Dezvăluirea măștilor sociale.
– Analiza trăsăturilor faciale: ochi, nas, urechi, gură
– Tipare comportamentale în funcție de fizionomia omului.
– Tehnici de identificare a celor 5 elemente din fizionomia tradițională chineză.
– Identificarea tiparelor comportamentale. Tipuri de oameni și modul lor de manifestare/gândire.
– Cele 5 elemente din fizionomia tradițională chineză: Apă, Lemn, Foc, Pământ, Metal (cine este, cum gândește, abilități și slăbiciuni, armele secrete). Tehnici de identificare și trăsăturile predominante.
– Identificarea afecțiunilor pe chip. Predispoziții  de îmbolnăvireale organelor.
– Citirea chipului. Metoda rapidă și eficientă de citire a chipului.
– Moduri de relaționare cu fiecare element.
– Analiza ridurilor și liniilor de pe chip și a semnificației acestora.

MODULUL II

avansaţi în metoda Mian Xiang
27 şi 28 APRILIE orele 17:00-22:00


– Inserția părului: forme de inserție specifice
– Textura și culoarea părului – semnficații
– Fruntea
– Sprâncenele
– Ochii (avansați)- tipuri de ochi, culoarea ochilor
– Pomeții
– Fa Ling line (liniile scopului propus)
– Filtrum
– Barbia
– Dinții
– Gâtul
– Cele 12 palate: Cariera, Viața, Sănătatea, Bogăția, Călătoriile, Părinții, Noroc & Virtute, Căsătoria, Frații, Averea, Copiii, Sprijinul

 

 

BAZELE CHIROGNOMIEI

2 și 3 MAI orele 17:00-22:00

Interpretarea formei mâinii și a degetelor își are originea în cele mai vechi timpuri. Studiul mâinii arată caracterul, aptitudinile unei persoane.
Știință și artă în acelși timp, studiul mâinilor era foarte popular între egipteni, caledonieni, evrei și romani. Filosofii greci și latini aveau un respect deosebit pentru această știință. Între cei care au studiat-o s-au aflat: Aristotel, Platon, Albert cel Mare, Iulius Caesar. Aproape de Evul Mediu, această artă începe să cadă în uitare…și va reveni în vogă cu ajutorul a doi savanți: căpitanul Artpentigny și pictorul Derbarolles. Această revigorare va căpăta contur spre finele secolului trecut.

 

 

Între mână și creier există o corelație evolutivă. Este dovedit faptul că o mare parte a fibrelor nervoase ce pleacă de la creier sunt proiectate către extremități și se termină prin ramificații la nivelul mâinilor și tălpilor. Informația stocată în creier este proiectată apoi pe suprafața palmei, precum o cameră video proiecteză o imagine pe un ecran, printr-o rețea de cabluri.
Gândurile adăpostite o perioadă lungă de timp devin atitudini și, în cele din urmă, sunt structurate în personalitatea individului. 

Faimosul psihiatru C.G. Jung considera chirognomia ca având potențialul de a dezvălui secrete bine ascunse în subcoștient. El a utilizat frecvent chirognomia în practica sa psihiatrică, pentru a evalua pacienții anticipînd viitoarele probleme ale acestora. Se zice că C.G. Jung ar fi spus „Mâinile, ale căror formă și funcționare sunt legate atât de strâns cu psihicul, ar putea oferi expresii revelatoare și, deci, interpretabile, ale particularității psihice a caracterului uman”. Mâinile dumneavoastră conțin imaginea psihică, emoțională și mentală a ceea ce sunteți în realitate. Caracteristicile, abilitățile și aptitudinile întipărite pe mâini sunt văzute ca îndrumări pentru viață și folosită ca sprijin pentru dezvoltarea și cunoașterea personală.

 

>> Cursul de citire a chipului durează 5 zile, de luni până vineri, perioada 24 – 28 APRILIE, astfel:

MODULUL I-bazele: 
Data: 24, 25 şi 26 APRILIE, orele 17:00-22:00

MODULUL II-avansați
Data: 27 şi 28 APRILIE, orele 17:00-22:00

DOAR CEI CARE PARTICIPĂ LA MODULUL I – DE BAZĂ SE POT ÎNSCRIE LA MODUL II – AVANSAŢI

>> Cursul de chirognomie durează 2 zile, luni și marți, în perioada 02- 03 MAI, între orele 17:00-22:00


>>Informații legate de preț și locație se oferă doar telefonic la 0730353355

>>Rezervarea locului se face achitând un avans în cont.

>>Numarul de locuri este limitat.

>>Se oferă diplomă de participare

>>Înscrieri –  0730353355

 

CUVÂNTUL rostit acoperă un procent de numai 7% din întregul proces al comunicării! 38% reprezintă LIMBAJUL PARAVERBAL – adică intonaţia sau variaţiunile vocii, şi cel mai mare procent – de 55% este reprezentat de LIMBAJUL NONVERBAL – gesturi, mimică, poziția trupului, etc.

Considerând aceste proporții, ne găsim îndreptățiți să afirmăm faptul că Oamenii de succes ai zilei de mâine sunt cei care vor şti să descifreze restul de 93% din întregul proces al comunicării!”

La nivel mondial există specialiști care stăpânesc foarte bine tehnicile de CITIRE A CHIPULUI, și care, sunt capabili să identifice în timp real și cu acuratețe temperamentul, caracterul, abilitățile și multe alte informații despre persoana cu care vin în contact și căreia îi pot observa chipul.

Tehnicile de citire a chipului Mian Xiang sunt folosite pentru a descifra caracterul uman dincolo de măștile sociale, dincolo de comportamentul însușit în mod mecanic sau intenționat și mai ales pentru a identifica adevăratele intenții ale celui de lângă tine.

În plus, Tehnicile de citire a chipului nu necesită acordul celuilalt pentru a-l evalua dintr-o privire, fiind cea mai utilizată metodă în afaceri, servicii, management la nivel de micro/macroîntreprindere, recrutări, asigurări, presă, imobiliare, securitatea personalului și a informațiilor, bănci etc, adică oriunde este necesar contactul uman și se impune o evaluare corectă.

În domeniul AFACERILOR, stăpânirea Tehnicilor de Citire a chipului îți oferă încrederea necesară unei abordări hotărâte și exacte a celor mai eficiente decizii.

Avansul tehnologic, viteza de procesare a resurselor și optimizarea inter-conectivității, produc din ce în ce mai multe SERVICII oferite populației. Pornind de la cele mai simple meserii și activități (service – mecanic, electrician, depanator, funcționar public, gardian, etc.), până la cele accesibile pe nișe bine determinate (baby-sitter, terapeuți, consilieri, agenți de vânzări, asigurări, imobiliare, mediul bancar, etc.) și până la cele mai serioase domenii care ne influențează viața (vânzări, business, învățământ, politică, religie, etc.), peste tot avem de-a face cu oameni, implicit cu chipuri umane! În momentul “achiziționării” oricărui tip de serviciu, din exemplele date mai sus, sau oricare altele conexe, putem alege să credem “pe cuvânt” pe cel/ cea din fața noastră sau ne putem folosi de Tehnicile de Citire a chipului pentru a face o alegere obiectivă și conformă cu ceea ce ne dorim cu adevărat să achiziționăm.

 

 

Oricare ar fi scopul pentru care o persoană începe studiul acestor tehnici, fiecare debutează în același timp pe drumul INTROSPECȚIEI. Omul ajunge să se cunoască pe sine din ce în ce mai profund, să îndepărteze credințele false, prejudecățile, obișnuințele pe care și le-a însușit cu sau fără voie însă nu-i mai sunt de niciun folos, și astfel lasă să iasă la lumină o personalitate puternică, încrezătoare și stăpână pe propria viață. Încrederea pe care o capătă cei care stăpânesc Tehnicile de Citire a chipului, atât în ei înșiși cât și în cei din jurul lor, va fi într-un progres constant.

Procesele de RECRUTARE, MANAGEMENT al PERSONALULUI și managementul general al MICRO/MACRO INTREPRINDERILOR beneficiază garantat de optimizare și eficientizare. În momentul în care ai la dispoziție “instrumentul” care îți dezvăluie și îți confirmă nivelul de calificare al personalului, dincolo de ceea ce scrie în CV și mai ales dincolo de modul în care se prezintă la interviu, întregul sistem are doar de câștigat. Fiecare angajat ajuge să ofere randament maxim în momentul în care specialistul în resurse umane cunoaște care sunt adevăratele sale talente și care îi este adevăratul potențial.

Atunci când discutăm despre cei care doresc să VÂNDĂ, să lanseze OFERTE, să propună PARTENERIATE DE AFACERI sau pur și simplu își doresc să-și aleagă PARTENERI sinceri și loiali, Tehnicile de Citire a chipului reprezintă instrumentul indispensabil în vederea asigurării succesului! Astfel de tehnici, odată însușite și stăpânite, te transformă într-o persoană adaptabilă, carismatică, aptă să poarte conversații dintre cele mai diverse și constructive. Vei ști după primele minute cu ce fel de om are de-a face, astfel încât să adopți atitudinea potrivită, în scopul atingerii propriului interes.

Întregul proces de însușire a Tehnicilor de Citire a chipului, se desfășoară concomitent cu propria dezvoltare și cunoaștere de sine, așa cum aminteam anterior. În acest sens, cea mai mare satisfacție a celor care utilizează astfel de tehnici, este aceea că experimentează o detensionare și relaxare din toate punctele de vedere, în momentul în care încep să identifice adevăratul caracter al celor din jurul lor. Frumusețea diversității înconjurătoare devine evidentă.

 

 www.suada.ro

Această cunoaștere oferă fiecărui student al său satisfacția și respectul cuvenit, în măsura în care, cel care se inițiază în studiul Tehnicilor de Citire a chipului, tratează cu seriozitate și respect cunoștințele dobândite și mai presus de atât, privește cu admirațieempatie și respect – OMUL!

Cursurile de Citire a chipului, după metoda chimezească MIAN XIANG, susținute în toată țara de Suada Agachi, sunt organizate într-un format accesibil și ușor de asimilat de orice persoană. În cadrul cursurilor, aplicațiile teoretice sunt îmbinate eficient cu practica și cu studiul chipului uman – al celor prezenți, în imagini și filme, și sunt abordate cele mai variate și sensibile cazuri din viața de zi cu zi, astfel încât, absolventul va fi capabil să aplice imediat cunoștințele dobândite. Pentru cei mai performanți cursanți, există posibilitatea unei colaborări ulterioare cu doamna Suada Agachi și clienții din portofoliul acesteia.

Printre altele, Fizionomia, este o știință a viitorului. Chipul uman este vizibil în aproape orice ipostază iar informațiile sunt tot mai ușor de obținut. Printre alte provocări ale mileniului III, dezvoltarea simțurilor umane este o necesitate! La prima vedere Fizionomia se adresează lumii palpabile, mediului sensibil al vieții umane, pentru că necesită cel puțin buna funcționare simțurilor. Cu timpul, cel care perseverează în studiul său, care manține vie în conștiința sa semnificația trăsaturilor faciale, și care își dorește să depășească nivelul celor 5 simțuri sensibile, va pătrunde într-un tărâm supra-sensibil, pentru care domeniul Fizionomiei reprezintă doar un nivel pregătitor, tărâm în care Adevărul îi va fi revelat mult mai clar și lipsit de erori. Începând de acum, omul va face exact diferența dintre cauza provocatoare și efectul obținut, sursa suferinței și metoda de tratament și va recunoaște de unul singur care sunt etapele potrivite și necesare a fi urmate pentru dezvoltarea proprie.

Alege mereu informația de bună calitate! Te invit să înveți să verifici autenticitatea precum și buna intenție a celor din fața ta! Distribuie și prietenilor tăi, cu siguranță vor aprecia utilitate și actualitatea informațiilor.

 

SUADA AGACHI oferă CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE în domeniul:

FIZIONOMIE ȘI CITIREA FEȚEI pentru persoane fizice și juridice.

FORMULAR pentru consultanță AICI

 

Astro Shop

Cele mai noi articole