Better, cea mai noua aplicație de dezvoltare personala!

Autor: AstroCafe.ro - luni, 14 noiembrie 2016, 7071 vizualizari
better

Luni, 7 noiembrie 2016 - Better, cea mai noua aplicatie de dezvoltare personala si singura realizata de o echipa de romani, a starnit un interes mare din partea utilizatorilor. Timp de 3 zile, aplicatia s-a aflat pe locul 1 in Top Charts - Health and Fitness din App Store. De sambata seara, 5 noiembrie, s-a situat pe locul al doilea si astazi se afla pe locul 5 cu un numar de downloaduri constant, ceea ce ii face optimisti pe cei din echipa Better.

 

"Sunt foarte recunoscator oamenilor care au manifestat interes si au descarcat aplicatia si partenerilor care ne-au ajutat sa imprastiem vestea. Ma bucur ca am depasit pragul de 1000 de downloads in primele doua zile. Vom urmari activitatea acestor primi utilizatori pentru a imbunatati aplicatia in perioada urmatoare. Obiectivul nostru imediat este sa le fim de folos real oamenilor ce si-au instalat Better. Un ghid ca Better poate sa-ti aminteasca, fix cand ai nevoie, despre lucrurile simple care fac viata mai frumoasa. Pentru tine sau ceilalti.", declara Doru Droscaru, cel care a conceput aplicatia si designul ei.

 

Better isi propune sa fie ghidul pentru o viata implinita. Aplicatia te ajuta ca un coach personal sa structurezi zonele de interes pe care vrei sa te dezvolti si te sprijina prin propuneri de provocari, pariuri, angajamente, dar si sfaturi si indrumare de la specialisti in domeniul ales.

 

Colaboratorii Better sunt in acest moment Andy Szekely (antreprenor, autor si speaker profesionist cu o experienta de 20 de ani; a publicat 7 carti, a produs peste 50 de CD-uri si DVD-uri pentru educatia adultilor), Valentin Vasile (personal trainer si nutritionist sportiv, autorul unui bestseller despre viata sanatoasa), Nicoleta Svarlefus (consilier de dezvoltare personala si spirituala, astrolog, trainer si speaker inspirational – fondator al astrocafe.ro), Eusebiu Burcash (Fondator Burcash - program independent de educatie financiara, Senior Consultant, Trainer & Financial Coach), Irina Markovits (unul dintre cei mai titrati si mai apreciati consultanti de stil din Romania. Fondatoarea platformei Image Matters si autoarea blogului StyleDiary), Alex si Serban (realizatorii emisiunii radiofonice Guerrilla Logout), Ana Maria Mitrus (autor si fondator al blogului meseriadeparine.ro), Andreea Constantin (autor si fondator al blogului homeschooling.urbankid.ro).

LINK DOWNLOAD : https://appsto.re/i6h76bv

Material de prezentare:

 

 

WEBSITE: www.better.fm

Preluari:

http://stirileprotv.ro/ilikeit/smart-things/aplicatie-de-dezvoltare-personala-facuta-de-un-roman-ce-solutii-ofera-better.html

http://www.andressa.ro/2016/11/client-noua-provocare-buna-better/

https://www.siblondelegandesc.ro/2016/11/04/nevoie-aplicatii-ghid-viata-implinita/

http://andreicismaru.ro/better-o-aplicatie-care-vrea-sa-ne-faca-mai-buni/

http://homeschooling.urbankid.ro/2016/11/04/educatia-acasa-si-better-o-aplicatie-romaneasca/

Astro Shop

Cele mai noi articole