Axa DESTINULUI. Curs de astrologie evolutiva cu Nicoleta Svârlefus, 3 - 4 August 2019, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 05 iulie 2019, 3551 vizualizari

Axa Destinului sau axa nodurilor lunare  este poate cea mai importanta dimensiune de explorat, atunci cand analizam o harta natala. E o sursa de multe si valoroase informatii, care ne ajuta sa intelegem mai bine sensul acestei vieti, destinul, misiunea sufletului.

Nodul Sud ne ofera elementele vietii anterioare, ne ajuta sa intelegem trecutul, karma, ceea ce tindem sa manifestam in mod automat, ce experiente am traversat, eventual ce suferinte am trait si/sau generat…  Iar Nodul Nord este cel care ne indica CE si CUM avem de facut in viata asta.

Din perspectiva evolutiva, Nodul Nord reprezinta esenta noastra, ceea ce ne implineste., chiar daca e incomod acest drum. 

In practica mea, ma folosesc tot mai mult de Nodurile Lunare si ma fascineaza mereu claritatea pe care o analiza coerenta o poate aduce oricarei fiinte umane care doreste sa traiasca constient. Pe langa claritate, cunoasterea dobandita si informatiile extrase si integrate in viata noastra, intelegerea a cine suntem si de unde venim ne imputerniceste sa alegem autenticitatea, indiferent ce.

Nodul Nord este de o profunda insemnatate iar intelegerea lui este egala cu intelegerea sensului adecvat in aceasta viata.

Acum a venit timpul pentru acest curs, pentru aceasta tema, abordata in maniera mai ampla decat pana acum.

 

Teme abordate:

Ziua 1 (3 August):

 

Ziua a 2- a (4 August):

 

Asadar, doua zile pline de cunoastere in profunzime, de intelegere si constientizare, atat pentru sine cat si pentru cei pe care vom dori sa-i sprijinim in acest sens in viitor.

Ora de incepere: 10:30h. Ora de incheiere: aprox 18:30h

Locatie: le va fi comunicata tuturor participantilor

 

Cine poate participa:

Au prioritate cei care au participat macar la primul modul HARTA VIETII si/sau la primul seminar despre Nodurile Lunare.

Pentru 3 August se pot inscrie si persoane care nu au mai participat la alte seminarii/cursuri de astrologie sustinute de mine, pana acum.

Pentru 4 August, conditia de inscriere este participarea anterioara la cel putin HARTA VIETII 1 si/sau orice tabara de astrologie organizata de noi.

Participarea este permisa doar pentru 3 August sau pentru 3+4 August. Nu sunt acceptate inscrieri doar pentru a doua zi (4 August).

 

Inscriere:

 

***Recomandare: participarea in ambele zile este de preferat, pentru mai multa usurinta in a intelege si corela informatiile primite.

***Pretul cursului acopera prezentarea, materialele de curs, cafeaua si apa in prima parte a zilei.

 

Pentru rezervarea unui loc, scrie-mi te rog un emai la nico.svarlefus@gmail.com mentionand numele complet, datele nasterii (ziua, luna, anul, ora si localitatea nasterii) si cursurile de astrologie la care ai mai participat (daca e cazul).

 

Numarul de locuri este limitat, asa incat inscrierea se va considera finala in momentul efectuarii platii integrale sau partiale (50%).

Te astept cu bucurie si curiozitate!  

Astro Shop

Cele mai noi articole