Astro- Coaching cu Nicoleta Svarlefus, editie speciala: URANUS in TAUR (2018-2026)! 20 Mai 2018, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - luni, 07 mai 2018, 10899 vizualizari

Unul dintre evenimentele astrologice ale anului! Uranus schimba semnul, dupa 7 ani. Pe 15 mai, paraseste Berbecul si intra in Taur, semn pe care-l va locui pana in 2026. 

Dupa cum ne asteptam, schimbarile vor fi semnificative, uneori deloc confortabile si cu siguranta revolutionare. Cand e vorba de Uranus, ne asteptam la neasteptat, la schimbari radicale, surprinzatoare, generatoare de noi directii, atat la nivel personal cat si la nivel macro.

Taurul este despre pamant, resurse materiale dar si interoare. Despre confort, bani, afaceri, dar si despre stabilitate, armonie si frumusete. Despre belsug si bunastare in toate felurile. Acestea sunt ariile supuse schimbarilor, in urmatorii ani.

Cateva posibilitati:

Cei care au Soarele, Luna, Ascendentul sau alte planete personale in Taur, sunt primii vizati de schimbari mari. Dar si celelalte semne (cu precadere Leii, Scorpionii, Varsatorii sau cei cu planete/Ascendent in aceste semne si nu numai...).

 

In 2018, avem o mostra din ceea ce se va aseza diferit in viata noastra, in urmatorii ani. Pana in noiembrie, Uranus in Taur de ofera doar "demo version" din ce va fi sa fie. Avanpremiera. Restul, vom vedea din 2019 incolo.

Te invit la o noua sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svarlefus, cu harta ta in fata, sa afli mai multe despre acest tranzit si efectele lui, sa intelegi in ce mod poti folosi cat mai benefic energia si in ce zone de viata se vor aseza cu precadere schimbarile si surprizele.

Duminica, 20 Mai 2018, incepand cu ora 10:30

Vreau și eu un loc!

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Unde? In Bucuresti (participantii vor primi detalii despre locatie).

Incepem la 10:30h. Terminam in jur de ora 17:30. 

Contributia ta:

 

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la:

workshop@astrocafe.ro/ 0723 385 558- Cristina Ciobanu (organizator si responsabil inscrieri)

>>>Inscrie-te: workshop@astrocafe.ro!

Doar 12 locuri!

Te asteptam cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole