Astro-Coaching, editie speciala: Luna noua in LEU- 21 iulie 2017, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - marti, 11 iulie 2017, 13417 vizualizari

O Lună nouă nebună după viață. Îndragostită de ea si cu dor de extraordinarul din noi.

Aduce schimbare de ritm. Un pas semnificativ, la nivelul următor al vietii noastre. Un moment de premiere pentru cei care au ales sa transforme aspecte din viata lor, care nu functionau, in ultimele saptamani/luni. Un prilej de a crea ceva consistent, durabil, autentic in viața noastră: o fundație sănătoasă în care să ne folosim darurile. Un drum profesional autentic, indraznet, inspirat.

Luna nouă in Leu (23 iulie 2017), avand loc intr-un context cu multe planete in semne de foc, face parte dintr-un pachet de două Luni noi in acelasi semn (cealalta are loc pe 21 august si este insotita de  eclipsa totala de Soare). După această Luna nouă, totul se accelereaza, totul devine un tăvălug energetic. Urmează doua eclipse în august și, deci, multe schimbări în viața noastră.

Aceasta Luna noua are loc la doua zile dupa ce Marte se muta din Rac in Leu si este un început al unei etape prospere pentru cei autentici. Un imbold pentru a construi conștient. O direcție clară.

Posibilități:

Vrei să afli mai mult? Vrei să știi unde pe harta ta se așează această Lună nouă și ce poți crea cu energia ei?

Da, VREAU și eu să vin!

Te așteptam vineri 21 iulie, începând cu ora 18:00 (până spre orele 22:00), la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, să conștientizăm fiecare ce are nevoie, să înțelegem mai multe despre rolul acestei perioade de trecere și despre mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a transforma oportunitățile în roade concrete si a gestiona cât mai înțelept situațiile care apar.

Vom lucra cu harta în față. Fiecare participant va primi harta natală printată.

Locația: le va fi comunicată participanților.

Investiția ta: 140 lei  

Înscriere
Pentru rezervarea locului, trimite un email la Cristina Ciobanu: workshop@astrocafe.ropână cel târziu sambata 19 iulie, ora 20:00.

Îti putem fi de folos și la telefon 0758 088 168/0723 385 558

Doar 12 locuri disponibile! Primul venit, primul servit. Conditie de inscriere: participarea prealabila la un alt workshop cu Nicoleta Svarlefus (sau curs online).

Astro Shop

Cele mai noi articole