Astro-coaching, editie speciala, 31 ianuarie 2018. Super Eclipsa de Luna in Leu. Schimbare fara preaviz!

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 28 ianuarie 2018, 7277 vizualizari

Prima eclipsă din acest an, din cele 5 care vor fi în total, are loc odată cu Luna plină pe 31 ianuarie si va fi o Eclipsa totala de Luna in Leu. O eclipsa speciala, un fenomen rar (a mai avut loc acum 150 de eni):  Super Luna (foarte aproape de pamant), albastra (e a doua Luna plina din ianuarie) si sangerie (eclipsa totala).

În contextul unei perioade și așa extrem de dinamice și cu multe elemente noi, eclipsa de Luna în Leu vine cu sentimentul unei schimbări iminente, rapide si neașteptate.

Anul acesta au loc 5 eclipse, 2 totale de Luna (in Leu si Varsator) si 3 partiale de Soare (Varsator, Rac, Leu):

 

(Foto: www.astro-info.ro

Eclipsele aduc schimbari majore pe care nu le putem controla. Sunt schimbari de destin. Sunt ajustari pe care le facem fara preaviz.

Vestea bună este că această eclipsă face parte dintr-o serie de eclipse care aduc schimbari favorabile. 

Iată câteva caracteristici:

 

Dacă vrei să înțelegi mai mult și să afli cum poți folosi energia acestei perioade foarte bogată în evenimente și elemente noi care stau mereu să apară, in contextul astral al unei perioade de cateva luni, te aștept miercuri, 31 ianuarie, începând cu orele 18:00h, la o nouă sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svarlefus.

Fiecare participant va primi harta natală printată, pentru a înțelege care zona de viață este cu precădere activată acum și la ce să fie atent, ce abordare e adecvată, ce alegeri e necesar să facă...

Coordonatele locului de desfașurare le vor fi comunicate participanților.

*Nu sunt necesare cunoștințe de Astrologie.

Interval orar: 18:00- 21:30/22:00h

Taxa de participare: 149 lei

Înscrierile se încheie după ocuparea locurilor, nu mai târziu de marti 30 ianuarie, ora 20:00. Doar 12 locuri disponibile!

Înscriere: workshop@astrocafe.ro

Te aștept cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole