Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială: Jupiter in Scorpion! 14 octombrie 2017, București

Autor: AstroCafe.ro - luni, 02 octombrie 2017, 28146 vizualizari

Intrarea lui Jupiter în Scorpion, evenimentul astrologic al lunii octombrie!

Din 10 octombrie 2017 până pe 9 noiembrie 2018, adică pentru 13 luni, Jupiter se va afla în Scorpion. Se întâlnește energia nelimitată jupiteriană cu abisurile Scorpionului, în dorința de a aduce lumină în zone ale vieții noastre pe care nu le controlam și cunoastem suficient. 

Jupiter în Scorpion este lumina de la capătul unei călătorii profunde, intense, misterioase, poate chiar mistice pentru unii. Este șansa la adevăr. Este conștientizarea adusă la suprafață, adevarul căutat cu orice preț. 

Câteva posibilități generale:

 

Unde aduce Jupiter lumină și expansiune in viața ta? Ce e necesar să știi și să înțelegi legat de perioada în care Jupiter se va afla în Scorpion? Unde e nevoie să fii prezent, atent și în acțiune? Unde, în ce privințe, vei căuta și găsi adevărul? Ce posibilități se dezvăluie în următoarele luni, pentru tine? Ce schimbări sunt posibile?

Vreau și eu un loc!

Vino sâmbătă, 14 octombrie 2017, ora 10:30, la o nouă sesiune de Astro-Coaching marca Nicoleta Svârlefus, sa deslusim impreuna. Cu harta ta in față si cu informatii si instrumente utile pe care le vei primi, pentru a avea mai multa usurinta in următoarele 13 luni.

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Unde? In Bucuresti (participantii vor primi detalii despre locatie).

Incepem la 10:30h. Terminam in jur de ora 17:00. 

Investitie:

 

Inscriere: trimite-ne un email la workshop@astrocafe.ro, pana cel tarziu 12 octombrie. Cristina Ciobanu (asistent & organizator) te va sprijini cu inscrierea. Pentru alte detalii si intrebari, ne poti suna la 0758 088 168/ 0723 385 558.

Doar 12 locuri!

Te asteptam cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole