Am ÎNCREDERE in ce SIMT! Workshop, 8 septembrie 2013

Autor: AstroCafe.ro - marti, 27 august 2013, 1371 vizualizari
Am ÎNCREDERE in ce SIMT! Workshop, 8 septembrie 2013

Am INCREDERE in ce SIMT

8 septembrie 2013, Bucuresti

cu Nicoleta Svârlefus

Un workshop creat pentru cei care isi doresc sa aiba mai multa claritate cu privire la ce simt, ce-si doresc, ce alegeri le sunt potrivite. Pentru cei care realizeaza ca, desi sentimentele ii indruma intr-o directie, deseori o aleg pe cea opusa. Pentru toti aceia care Aleg sa se imputerniceasca, recuperandu-si increderea in ce simt. Pentru tine, daca crezi ca e momentul sa te primesti pe tine cu mai multa usurinta, in fiecare moment, indiferent ce simti, sa-ti primesti viata si sentimentele asa cum sunt, sa inveti sa-ti urmezi inima in loc sa urmezi punctele de vedere ale altora.

"Nu ar trebui sa simti asta", "n-ai niciun motiv de frica", "revino cu picioarele pe pamant", "ar trebui sa fii altfel", "ar trebui sa te gandesti bine, inainte sa faci alegerea asta" etc. Sunt acestea indemnuri si puncte de vedere pe care le auzi in viata ta? Cat de mult tii cont de ele? Cat de des iti acoperi sentimentele? 

Crezi ca e timpul sa ai incredere in ce simti si sa faci alegeri care sunt in acord cu tine? E timpul sa fii cine esti, asa cum esti, si sa traiesti asa cum alegi cu inima? Sentimentele tale sunt ghidul optim pentru tine. Nimeni nu poate sti mai bine decat tine, ce ti se potriveste. 

Orice simti, e in regula!

"Nu sunt sigur ca asta e alegerea corecta". Ti se intampla sa gandesti sau sa te exprimi astfel? Faci distinctia intre ce simti si ce cred altii ca e bine pentru tine? 

Iti permiti sa simti ce simti?

Pentru a face alegeri din cine suntem, e necesar sa fim constienti si sa ne incredem in ce simtim. Sa facem distinctia intre sentimente si ganduri. Sa intelegem ca suntem fiinte suverane si Sursa realitatii pe care o cream. Sa ne ascultam mai mult corpul. 

Te asteptam cu drag, sa exersam impreuna, sa cream spatiu pentru mai multa constienta si claritate. 

Cand?
Duminica, 8 septembrie 2013, 10:30- 18:30 h


Unde?
In Bucuresti. Adresa le va fi comunicata participantilor.

Investitie:
160 lei- pentru inscrierea pana la 2 septembrie 2013 inclusiv, prin completarea formularului de inscriere si plata integrala;

190 lei- pentru inscrierea dupa 2 septembrie, in limita locurilor disponibile.

Inscriere:

Solicita formularul de inscriere: Workshop@astrocafe.ro0758 088 168 - Isabela Cosneanu (responsabil inscrieri si organizator workshop)

Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Va asteptam cu drag!


*Creatie banner: Gabriel Vasilescu
*Parteneri: www.sfatulparintilor.ro, www.aimee.ro, www.jurnalul.ro, www.revistafelicia.ro, www.tabu.ro


Astro Shop

Cele mai noi articole