Acces la Succes! Workshop cu Dr. Nicoleta Svarlefus! 25.11.2010!

Autor: Nicoleta - duminica, 21 noiembrie 2010, 871 vizualizari

De regula, noi ne raportam la succes ca la un rezultat pe care nu-l avem, dar a carui asteptare ne ofera promisiunea ca, atunci cand il vom atinge, vom fi fericiti. Stam in asteptarea succesului si uitam sa recunoastem fiecare pas pe care-l facem, sa ne bucuram de fiecare rezultat pe care-l obtinem.

Suntem atat de absenti si atat de concentrati pe ceea ce nu avem in prezent, incat ajungem sa credem ca niciodata nu e destul, ca nu avem succes si probabil nu vom avea niciodata.
Ne comparam rezultatele cu ale altora. Ne uitam la lipsa si nu la ce avem deja, iar succesul pare sa nu vina niciodata.

Acest workshop iti poate oferi o noua perspectiva asupra succesului, un nou unghi din care sa-l privesti. Poti incepe sa constientizezi ca ai succes deja, doar ca nu-l vezi. Primul pas este sa schimbi modul in care il privesti. Iar asta va aduce tot mai mult succes in viata ta.

Vino si acceseaza succesul! La workshop-ul "Acces la Succes!"

Workshop sustinut de Dr Nicoleta Svârlefus

Locatie: Diverta Plaza Romania

Ora: 19:30

Intrarea este libera!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole