Acces la MIRACOLE SI ABUNDENTA. Workshop 16-17 martie 2013

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 24 februarie 2013, 1889 vizualizari

Workshop autocunoastere si transformare personala:

Acces la MIRACOLE si ABUNDENTA

cu Dr Nicoleta Svârlefus

Abundenta este prezenta acolo unde viata este traita cu iubire, acceptare, iertare, prezenta, recunostinta.

Intr-o perioada in care experimentam schimbari si transformari uriase, atat in interior cat si in lumea exterioara, e esential sa ne repozitionam fata de viata, sa ne revizuim convingerile si atitudinea, sa transcendem iluziile pe care le-am asimilat pe post de adevar, sa intelegem ca fiecare isi creeaza realitatea exterioara in functie de calitatea lumii interioare.

"Maine nu exista" (Osho)

Vreme indelungata, am acordat suprematie mintii, convingerilor imprumutate, fricii. Am trait doar fizic, in mare parte inconstienti, lasandu-ne agatati prin ganduri, ba in trecut, ba in viitor. In acest workshop de doua zile, practicam prezenta, invatam sa ne detasam de povesti, sa renuntam la compromisurile consumatoare de energie si putere, sa eliberam tiparele vechi, sa vindecam focarele cronice emotionale, pentru a ne putea crea constient realitatea folosind resursele infinite ale Universului si inimii noastre.

Abordam ideea de abundenta, nu atat prin prisma realitatii fizice (banii existenti in viata ta, rezultatele concrete, succes), ci mai ales prin cea a constiintei si spatiului interior. 

Conceptul abundentei este vazut ca un acces liber la resursele nelimitate ale Universului. Caci locul in care iti da intalnire Dumnezeu este constiinta ta. Pe acest principiu, dorintele tale e necesar sa fie mai intai indeplinite in constiinta. Si chiar daca nu le vezi inca manifestate in realitatea fizica, poti fi deja recunoscator.

Majoritatea oamenilor depun din ce in ce mai mult efort acolo, afara,  in lumea fizica. Ei cred ca abundenta din viata lor depinde de cineva din afara: de bani, de anumite persoane si circumstante. Ei isi pun astfel puterea in afara lor uitand ca acestea nu sunt decat efectele si nu cauza. Adevarata cauza a prosperitatii este prezenta interioara, nivelul de constiinta, integrarea credintei ca abundenta este la indemana tuturor si este dreptul fiecaruia inca de la venirea pe acest pamant. 

Pentru a trai o viata in abundenta nelimitata, nu e nevoie de efort, chin, inversunare sau lupta, caci acestea sunt incompatibile cu abundenta. E insa necesar sa te concentrezi asupra Sinelui Divin, asupra realizarii interioare, prin iubire. Caci acolo este sursa abundentei pe care ai cautat-o atata. Nu e nevoie sa te ocupi de implinirea dorintelor, ci sa crezi in implinirea lor, sa ai incredere in Sursa tuturor lucrurilor, Dumnezeu. 

Daca faci ce ai mai facut, o sa ai ce ai mai avut.

Daca facem mereu aceleasi alegeri, pastram obiceiurile, persistam in tipare de gandire si actiune, de fapt reciclam mereu trecutul si obtinem permanent aceleasi rezultate. La acest workshop, invatam sa ne plasam dincolo de zona de confort, dincolo de limitari, prejudecati si temeri. Pasim in spatiul posibilitatilor nelimitate, invatam sa avem incredere in ghidarea interioara, sa ne deschidem catre miracole. Lucram cu Legea Atractiei si aflam despre puterea intentiei. Facem distinctia intre intentie/dorinta si atasament. Eliberam mintea de bariere si transformam credintele limitative.

Tot ce vedem in exterior exista mai intai in interior. Tot ce manifestam in afara a existat mai intai in constiinta noastra. De aceea, cauza abundentei este constiinta si nu banii, jobul, oamenii, partenerul (acestea sunt efecte). Nu este nenatural sa traim in abundenta, ci este complet nenatural si absurd sa supravietuim in lipsa ei. Abundenta materiala este consecinta fireasca a abundentei spirituale, in viata unui om care Il simte si cunoaste pe Dumnezeu  bucurandu-se de darurile Sale in lumea aceasta fizica.

"Cine a găsit bogăţia celestă nu poate evita bogăţia lumească decât dacă o respinge în mod intenţionat." (Annie Rix Millitz)

Abundenta materiala este o consecinta fireasca a abundentei spirituale. Mare parte din lipsurile financiare cu care se confrunta oamenii in prezent provin din credintele lor gresite despre bani. Unii au fost invatati ca banii sunt nespirituali, ca sunt incompatibili cu Dumnezeu, cu principiile morale si cu evolutia spirituala. Altora li s-a spus ca banii se castiga greu si ca nu sunt destui pentru toata lumea. Oamenii mai cred, de asemenea, ca banii sunt sursa de necazuri si complicatii, etc.

In acest curs, lucram cu credintele noastre, ne intoarcem la Sursa abundentei, dezvoltam prezenta interioara cu ajutorul unor instrumente puternice care permit deblocarea fluxului energetic din fiinta si viata noastra. De asemenea, aflam cum putem crea un spatiu pentru miracole si cum sa ne deschidem catre a le primi cu usurinta. 

Este un curs interactiv, cu exercitii, meditatii si teme care te ajuta sa traiesti o experienta extraordinara. Te vei afla intr-un spatiu cald si profund transformator, care-si va pune amprenta pe intreaga ta viata. Vei capata o perceptie noua asupra abundentei, miracolelor si legilor universale (ex. legea atractiei).

Data: 16-17 martie 2013

Locatie: va fi anuntata participantilor

Program:
Sambata si duminica, 16-17 martie 2013: de la 10:00h pana la 21:00h (cu pauze de cafea si o pauza mare de 1 ora si 30 min la pranz). Orele de incheiere sunt aproximative.
Inscriere :

1. Inscriere pana la 04.03.2013: 380 lei

2. Inscriere pana la 11.03.2013: 420 lei

3. Inscriere dupa 11.03.2013: 450 lei· Pentru inscriere: Isabela Cosneanu -producator eveniment si responsabil inscrieri (tel 0758 088 168, email: workshop@astrocafe.ro)

*Acest curs este prima editie revizuita si transformata a vechiului curs "Traieste miraculos" care a fost organizat si sustinut timp de 3 ani (2009- 2012).

Va asteptam cu drag!


Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!

*Grafica banner: Gabriel Vasilescu
Astro Shop

Cele mai noi articole