A FI si A PRIMI TOT ce ESTI. Tabara, Moeciu de Sus, 11-15 decembrie 2014

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 15 noiembrie 2014, 2219 vizualizari
A FI si A PRIMI TOT ce ESTI. Tabara, Moeciu de Sus, 11-15 decembrie 2014

Tabără de Creație și ReCreație Conștientă:

A FI și A PRIMI TOT ce EȘTI

In perioada11-15 decembrie 2014

Revenim cu o tabara noua, la final de an, care sa te sprijine sa te daruiesti tu, tie, in totalitate. E ca un dar pe care ti-l faci de Craciun, acela de a te primi exact asa cum esti, cu toate alegerile tale de pana acum si, mai ales, cu toate alegerile si posibilitatile disponibile catre care te poti deschide din acest moment. 

Este o tabara creata pentru aceia care se afla in plin proces de transformare a constiintei si aleg sa fie si mai mult din ce pot fi, sa-si creeze constient propria realitate, relatiile si viata, cu ajutorul unor instrumente puternice care sa-i ajute sa paseasca dincolo de limitari. Pentru cei care sunt gata sa elibereze judecati si puncte de vedere care-i opresc sa se primeasca in totalitate ca cine sunt si sa se exprime cu usurinta si libertate, in orice context si imprejurare.

O astfel de experienta, intr-un astfel de loc, este mereu o binecuvantare si o intoarcere la intelepciunea interioara, punandu-ne in contact cu fiinta infinta, cu starea naturala de A FI pur si simplu cine suntem si a crea constient noi posibilitati pentru viata noastra. E bucurie, e creatie, e libertate interioara si exterioara. E pace.

Ce-ar fi sa recunosti ca judecatile tale si ale celorlati sunt minciuni si ca poti face alegeri din libertate si incredere in momentul prezent? Cum ar fi daca ai primi tot ce apare in viata ta, cu usurinta? Dar daca ai sti in fiecare moment ce sa alegi, fara sa te mai prefaci ca nu stii? Si daca bucuria ta ar fi singurul scop al alegerilor pe care le faci? 

Ne propunem sa cream impreuna un context in care fiecare sa primeasca informatii si mai ales experiente, nutritive pentru Corp, Minte si Suflet. Sa fie ca o ReCreatie, prin detasare de rutina vietii traite in mare parte in minte, si eliberare de orice presiune cotidiana, recrearea starii naturale de bucurie prin a fi pur si simplu cine esti si a descoperi mai mult din ce poti fi.

Vei practica un set de instrumente, cu care, dupa tabara, te vei putea antrena singur si vei putea face alegeri adecvate in viata. Acest workshop a fost creat  pentru tine, daca doresti sa te antrenezi si sa inveti sa faci alegeri constiente, cu inima, singurele alegeri autentice. Vei primi "uneltele" necesare, care te vor ghida in fiecare moment al existentei tale.  Te vei debarasa de programe ale trecutului, de resentimente. Te vei antrena in a crea constient posibilitati, in fiecare moment.

Cine poate participa?
Oricine a participat cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Ce iti propunem?
Trei zile de antrenament, workshop, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (conscious life coach, consilier de dezvoltare personala si spirituala certificat, speaker inspirational, astrolog) si al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator).

Vei experimenta:

- deschiderea inimii si accesarea  puterii interioare;
- crearea unui spatiu pentru nou, pentru creativitate si miracole, in orice domeniu al vietii tale;
- starea de prezenta;
- transformarea "programelor" mentale care inca iti mai perturba linistea, credinta si bucuria;
- exprimare cu libertate si putere, in orice situatie;
- cum sa fii creativ, sa actionezi dincolo de "e imposibil", "e greu", "e complicat", "nu sunt eu de vina", etc.
- alegerea usurintei in locul suferintei;
- cum sa-ti asculti inima si sa te lasi ghidat de ea;
- iubirea, acceptarea si increderea in tine;

Cum
- workshop-uri
- practica, prin exercitii permanente individuale si de grup;
- activitati creative si recreative, jocuri, distractie;

Program aproximativ
:

Tabara incepe joi, 11 decembrie, orele 18:00- cazare, cina, introducere.

Vineri-duminica - workshop 10:00- 14:30h, 17:00-19:00h, cu pauze;

Luni, 15 decembrie- mic dejun, predare camere (12:00h).

Programul se poate modifica la fata locului, in functie de dinamica grupului, necesitati si inspiratie. 

Unde?

Pensiunea Vlahia Inn (4*), din Moeciu de Sus (Brasov), un loc pe care l-am iubit din prima clipa (din 2009) si care ne-a oferit si in anii trecuti un spatiu elegant si rafinat, conditii excelente si o atmosfera calda, potrivita pentru ceea ce ne propunem. 

Conditii cazare:
Camerele sunt dotate cu tv/cablu, internet, minibar si baie complet utilata. Fiecare cameră dispune de balcon.

Investitie: 880 lei 

Tariful include: cazare (4 nopti)+ mic dejun, workshop-uri, coffe-break, materiale curs.

Inscriere:

Cristina Ciobanu (asistent  si organizator tabara) Tel: 0758 088 168; E-mail: workshop@astrocafe.ro

- Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea unui avans de 400 lei pana la data de 26 noiembrie. Restul sumei poate fi achitata pana la data de 6 decembrie inclusiv.

Reduceri oferite:

*Reducere 10% pentru cei care achita integral pana la 26 noiembrie inclusiv.

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Va asteptam cu bucurie!


Aici poti citi impresiile participantilor la taberele anterioare!

Astro Shop

Cele mai noi articole