5 zile de schimbari DINAMICE, cu Dr. Carleta Tiba! Access Bars, Fundatie si Nivel 1, din 27 martie

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 20 martie 2015, 2218 vizualizari
5 zile de schimbari DINAMICE, cu Dr. Carleta Tiba! Access Bars, Fundatie si Nivel 1, din 27 martie

Te invitam acum, in Bucuresti, la 5 ZILE DE SCHIMBARI DINAMICE facilitate de dr. Carleta Tiba, 5 zile de training care deschid o noua posibilitate in viata ta.. si in viata celor din jurul tau…ceea ce ai stiut mereu ca ar trebui sa existe si nu ai stiut cum sa accesezi. 

5 zile DINAMICE in care sa descoperi MINUNEA si DARUL care esti si 5 zile in care vei invata tehnici Access Consciousness care pot contribui in viata ta in moduri nebanuite.  

Pentru multa lume, clasele si instrumentele Access Consciousness ofera cele mai DINAMICE si RAPIDE intrumente de SCHIMBARE si  de CREATIE de pe planeta. 

In ultimul an Access Consciousness a crescut exponential, dubland numarul de participanti la clase, iar numarul tarilor in care este prezenta a crescut la 170. 

PROGRAMUL EVENIMENTELOR IN BUCURESTI :

Vineri, 27 Martie, orele 10.00-17.00 - TRAINING ACCESS BARS®

Access Bars este primul nivel in Access Consciousness si participarea la aceasta clasa este o conditie pentru a participa la clasele avansate de Fundatie si Nivel 1.

Ce este Access Bars?

 O MODALITATE care faciliteaza schimbari dinamice in orice arie a vietii tale!

-Stiai ca sunt 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor vor elibera, cu multa usurinta, tot ce ce nu iti permite sa primesti? Aceste puncte contin gandurile, ideile, credintele, emotiile si parerile pe care le-ai depozitat in cursul vietii tale. BARS OFERA POSIBILITATEA de a te elibera de ele !

-Bars au asistat sute de mii de persoane in schimbarea diverselor aspecte legate de corpul si de viata lor cum ar fi: somnul, sanatatea, greutatea corpului, banii, sexul si relatiile, anxietatea, stress-ul si mult mai mult decat atat! In cel mai rau caz, dupa o sedinta de bars te vei simti ca dupa un masaj bun. In cel mai fericit caz, viata ta poate sa se schimbe intr-o viata mult mai ampla, cu usurinta totala.

• Acest training de o zi este:

- O posibilitate de a invata una din cele mai dinamice metode care exista pentru a elibera limitari, blocaje, amintiri, trecutul, afectiuni fizice, psihice, emotionale, o posibilitate pentru imbunatatirea oricarui aspect al vietii

- O posibilitate de a deveni practician international Access Bars chiar dupa terminarea clasei, odata cu primirea diplomei oficiale eliberata de Access Consciousness® SUA, Ca.

- Primul pas necesar pentru a putea participa la nivelele urmatoare

Investitia ta: 690 Lei (pentru cei care vor sa repete clasa, pretul este de 345 Lei)

Copiii pana la 15 ani pot participa gratuit atunci cand sunt insotiti de un parinte. Copiii intre 16 si 18 ani vor plati jumatate de pret.

PENTRU REZERVAREA LOCULUI la aceasta clasa, te rugam sa ne trimiti un email la adresa carletatiba@yahoo.com  in care sa precizezi numele, numarul de telefon si adresa.

AICI POTI VIZIONA un videoclip cu Acces Bars:https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc

Pentru cei care vor mai mult, 

CLASE    ACCESS CONSCIOUSNESS  DE  FUNDATIE SI  NIVELUL 1, 28-31 MARTIE 

(zilnic, 10, 00-17,30)

Dupa ce ai participat la Trainingul de o zi, Access Bars, te califici sa participi mai departe la 4 zile de Fundatie si Nivel 1!

Te invit la o posibilitate unica de transformare dinamica, de crestere a constientei in toate aspectele vietii tale.

Te invit sa descoperi MARETIA care esti! 

Clasele de Fundatie si Nivel 1 in Access deschid posibilitatea sa te vezi asa cum esti si sa faci schimbarile de care ai nevoie pentru a crea viata pe care o doresti.

Stii ca mult mai mult este posibil, dar inca n-ai gasit "cheia"pentru a pune asta in realitate?

Fundatia si Nivel 1, iti ofera o multitudine de "instrumente" pentru a schimba tot ce nu functioneaza in viata ta! Este pentru cine isi doreste mai mult...

Iata cateva lucruri pe care le descoperi in clasa de Fundatie si Nivel 1:

- Fiinta umana & Fiinta Umanoid

- Crearea viitorului tau

- Intrupare constienta

- Crearea de constienta financiara

- Unitate si Constiinta

- Intrebari pentru a schimba orice

- Valorizarea ta

- Grija fata de Pamant

- Eliberarea de legaminte si juraminte

- Crearea fluxurilor de energie & compatibilitati energetice

- Cele cinci elemente ale intimitatii

- Mimarea Biomimetica

- MTVSS, proces de corp

- Legile Constiintei, si multe altele

Este ACUM timpul sa iti oferi un N O U   I N C E P U T ?

Aceste clase ofera si:

5 procese de corp pe care le poti folosi apoi si pentru alte persoane,

·         -  2 manuale de 100 de pagini (in limba romana sau in limba engleza) bogate in informatii si in instrumente practice pe care le poti folosi apoi, pentru tine sau pentru clienti, prieteni, familie.

Dupa terminarea claselor, participantii vor primi un CERTIFICAT eliberat de Access Consciousness California si vor fi calificati pentru a participa la clasele de Nivel 2&3.

INVESTITIA pentru participarea la  clasele de Fundatie si Nivel 1 este de 3200 Lei (pentru Romania preturile stabilite de Access Consciousness sunt 65% din pretul intreg).

REZERVAREA locului la aceste clase se face prin trimiterea unui email la carletatiba@yahoo.com  in care sa precizezi numele, numarul de telefon si adresa.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la 0729586378.

Cine este Facilitatorul acestor clase?

Clasele sunt sustinute de Dr CARLETA TIBA, Facilitator Certificat Access Consciousness®, Facilitator Access Bars®, Facilitator Procese de Corp Access Consciousness, Facilitator Quick Pulse, Trainer, Facilitator in relatii, sanatate, business, cariera, awareness, parenting.

Dr. Carleta Tiba a absolvit facultatea de medicina, a explorat lumea afacerilor, a corporatiilor internationale. 

A explorat modalitati de vindecare numeroase, cai spirituale, meditatii. A intalnit invatatori spirituali din toate colturile lumii. A stiut intotdeauna ca viata este mai mult decat pare sa fie. Toate aceste explorari au condus-o pas cu pas spre descoperirea spatiului de a fi si bucuria de a trai si la dorinta de a contribui in crearea unei lumi noi, total diferite de ce este acum...o lume a posibilitatilor infinite.. si mult dincolo de orice poate fi definit de catre minte.

Tot ceea ce face Carleta este despre a fi mai constient de tine si de lume si este pentru a te imputernici sa creezi tot ceea ce doresti sa creezi, pentru tine si pentru lume.

Carleta a descoperit Access Consciousness® acum 4 ani in San Francisco, unde locuia in acea perioada. A urmat in California toate clasele care exista in Access Consciousness de nenumarate ori, inclusiv cele mai avansate clase precum 7 days events in Costa Rica, clasa de Beyonds in Australia si clasele avansate de Body Work din Italia, SUA, Danemarca, Amsterdam, Irlanda. Fiecare clasa in parte a adus o noua deschidere si o noua perspectiva despre ce e posibil sa fii. Access Consciousness a oferit confirmarea a ceea ce a stiut mereu si i-a dat instrumente practice cu care sa produca schimbari dinamice in viata ei si in viata celorlati. Carleta continua sa participe la cele mai multe dintre clasele avansate si specializate de Access Consciousness si sa expansioneze mereu ce este posibil sa fie, sa aleaga, sa faca si sa creeze.

Incepand cu anul 2013, Carleta a inceput sa faca disponibile tehnicile si instrumentele Access Consciousness si in Romania, fiind primul facilitator certificat care a organizat clase de bars, Fundatie, Nivel 1, Training Access Facelift, Training Procese de corp Access in Romania. Una dintre abilitatile pe care le are Carleta este aceea de a crea un spatiu care permite constientizare, schimbari si transformari dinamice, eliberarea limitarilor, accesarea posibilitatilor infinite, alegeri diferite. In acest spatiu al constiintei, alegerile devin clare si dipsonibile iar participantii pot vedea cum se limiteaza si ce alte alegeri sunt disponibile. Buna dispozitie, usurinta si umorul sunt mereu prezente in cursul claselor. Schimbarile care se produc in vietile participantilor, dupa clase, sunt observate foarte rapid.

Mai multe despre Carleta Tiba si despre instrumentele Access, gasesti aici:

www.carletatiba.com, sau pe site-ul oficial Access Consciousness:

http://www.accessconsciousness.com/fac_detail.asp?mid=796Astro Shop

Cele mai noi articole