2020 EPIC! Astro-coaching cu Nicoleta Svârlefus, 17 Noiembrie 2019, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 10 octombrie 2019, 18342 vizualizari

Suntem in pragul unei schimbari fundamentale, la nivel individual si colectiv, anuntata de o serie de cicluri astrologice lungi care se inchid in 2020. Rasare o noua era. Un nou capitol se deschide pentru intreaga omenire. 

Vorbim despre o aliniere extraordinara a planetelor in Capricorn, dar si despre o conjunctie intre Jupiter si Saturn in Varsator, care va marca inceputul unui lung ciclu si va schimba fundamental paradigme. Practic, 3 mari cicluri incep in 2020:

1. Jupiter si Pluto se intalnesc in Capricorn. Ultima intalnire a acestora a fost in 2008, cand stim ce se intamplat cu economia mondiala. 

2. O alta importanta intalnire (conjunctie) este cea dintre Saturn si Pluto, tot in Capricorn, demarand procese profunde de reconfigurare si restructurare a vietii  si lumii noastre.

3. Conjunctia Saturn- Jupiter in Varsator, anuntand zorii unei ere fara granite intre natiuni, religii sau alte diviziuni. Trecerea de la pamant la aer marcheaza o schimbare uriasa la nivel de constiinta si in modul in care ne traim vietile. Daca pana acum, 200 de ani a fost despre putere, acumulare si avutie materiala, de acum va fi despre libertatea spiritului, creativitate, constienta si constiinta, inteligenta, cunoastere si informatie folosita pentru progres. 

2020, un an EPIC! 

Te astept pe 17 Noiembrie, la acest seminar, pentru a descoperi impreuna posibilitatile noi care se deschid pentru tine si lumea in care traiesti. Vei descoperi unde si ce activeaza in harta ta aceste conjunctii.

Vom continua pregatirea si sarbatorirea noii ere, pe 12 Ianuarie 2020, chiar in ziua in care conjunctia Saturn-Pluto se formeaza la grad perfect, la evenimentul "Creeaza-ti anul 2020" (detalii in curand pe site).

Gazda: Nicoleta Svarlefus, astro-coach

Locatia va fi anuntata participantilor.

Ora de incepere: 10:30

Ora de incheiere: 17:30

Taxa de participare: 270 Lei

***Reducere NOI (cuplu/grup): 5%

***Reducere HV pentru absolventii cursului de astrologie "Harta Vietii" 1 si/sau 2: 10%

***Reducerile nu se cumuleaza!

***Numar de locuri limitat! Se ocupa in ordinea inscrierilor prin efectuarea platii.

Este de preferat sa ai cunostinte de astrologie, macar nivel de baza. E posibil totusi sa se inscrie si persoane fara cunostinte de astrologie, in limita locurilor disponibile. 

Acest seminar va fi inregistrat si va putea fi accesat ulterior de catre cei care opteaza pentru acest lucru. Iscrierea pentru varianta inregistrata se poate face la adresa de email de mai jos si pretul este 130 lei. 

Inscriere si detalii: nico.svarlefus@gmail.com  

Ultima zi de inscriere este 12 noiembrie!

Te astept cu drag!

Astro Shop

Cele mai noi articole